Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamingmaster

Hunglasxx
    multiplayer deneyimi için herhangi bir coh oyununu alabilirsin.
    oyuncu sayısı normal. akşam saatleri özellikle kalabalık. Tales of valor sadece
    bir ek paket değil. tavsiyem bunu al ki 4 orduyu da kıllanabilesin.

M.İ
    coh aldığın zaman kutudaki key steamde de geçerli. yani her türlü oynayabilirsin.
    yapman gerken keyi ayrıca steame de tanıtmak.

hem coh hem de tales of valor mu alayım dersiniz ? çünkü coh 2 biraz benim bütçem için pahalı .60 dolar verebileceğimi sanmıyorum.çünkü yazın beklediğim başka oyunlar var day z gibi...sadece company of heroes'u alsam ne farkı var tales of valordan?
  • bu oyunu çok oynamak istedim indirdim kurdum ama oyuna giremedim crack uyumsuzdu heralde yada ben bişeyleri yanlış yaptım
  • bazen steamda acayip indirimler oluyor 3-4-5 dolara 3 nü de alabilirsiniz belki toplam 10 milyon falan eder

• Ee hani steamde sync hack, drop hack yoktu?
    Bu gün 2 drop, 1 sync yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Ee hani steamde sync hack, drop hack yoktu?

Bana pek hile yapmışlar gibi gelmedi. Adamlar zaten sizi yeniyorlar gibi haritaya bakarsak. Belki gerçektende senkronizasyon hatası olmuştur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar millet sanırım loss yazdırmamak için bir çözüm bulmuş. Baktı yeniliyor gibi kendi interneti arkada video açıp dosya indirip sömürüyor, lag yapıyor oyunda. Oyun takıldıktan sonra da ekrana "kicklendiniz" yazısı geliyor. Oyundaki kimseye ne loss ne win yazılıyor. Dün duclair'de başıma geldi. Oyunun başından sonuna kadar zerr lag olmayan oyunda adam tam base'ini yıkarken bunu yaptı ve takım arkadaşımda ben de kicklendik. Ayrıca maphack hala devam ediyor ve sync olayıylada 1-2 kez karşılaştım.

Bu arada online sayısını merak eden arkadaşlar için; en yoğun saatlerde 3000-4000 civarı online kişi var ve bunların yaklaşık 600-900 kadarı anlık olarak oyun arıyor, diğerleri automatch ve basic maçta oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ubermensch -- 18 Mayıs 2013; 18:20:17 >
  • mutlu bi haberim var coh 2 şu an d&R da ön siparişte steam da çok pahalı bu kadar pahalı olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 18 Mayıs 2013; 22:14:20 >
  • Arkadaşlar,http://www.cohturkiye.com/ site gerçekten güzel olmuş, Company Of Heroes'un ilk serisi için geç ama 2. seri için çok iyi olmuş.

Tebrikler,Gerçekten mutlu oldum..Gamereplays ve coh2.org'da inglizce yazıp tasrtışmak bıkmıştık artık :]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

mutlu bi haberim var coh 2 şu an d&R da ön siparişte steam da çok pahalı bu kadar pahalı olmamalı

D&R da ki kutulu versiyonmu yoksa keymi. Ön sipariş hediyeleride var kutulu ise sipariş edecem direk.
  • D & R daha matıklı geldi.Hediyeli ayrıca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Ee hani steamde sync hack, drop hack yoktu?

Bana pek hile yapmışlar gibi gelmedi. Adamlar zaten sizi yeniyorlar gibi haritaya bakarsak. Belki gerçektende senkronizasyon hatası olmuştur?

Her 3 oyunumdan 1i sync-errror oluyor. Orada kazanan bizdik
    Buda başka bir hack

• quote:

7 - Eğer lisanslı company of heroes cdkey iniz elinizde yoksa, daha sonra Nisan'da hesabınızdan cdkey'inizi öğrenebileceğiniz bir araç çıkaracağız

ben cd opposing fronts ve tales of valor cd keylerimi kaybetmiştim nasıl bulabilirim ?
    Bahsettiğiniz araç yayınlandımı.

tamam o aracı buldum bu siteden hesabınızın email ini girince e posta adresinize otomatik olarak yollanacak cd keyler.

https://cohtool.sega.co.uk/

oyunu cd den kuramıyormuyuz yüklü olduğu halde illede steamdenmi indircez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlırımKünyeni -- 20 Mayıs 2013; 19:51:03 >

• Son yptğm 4 youndan 1i bile haneye yazılmadı, hep kicklendim.
  • SYNC ERROR, oyunda yanlış dosya yada eski vers. dosyası varsa çıkar.Oyun başlar başlamaz çıkar hatta.SYNC hack değildir aslında.Relic kafasına göre win yada loss yazar yada hiç yazmaz.Sync'yi yenilen taraf zaten yenildim ne gelirse şansa diye yapar zaten.

Drop hack, CMD komtlarıyla yapılan bir hack oyuncu komutlar ile sizin onun internetine giren ip adresinizi engeller ve sizi oyundan düşürür.Win yazma olasığı çok fazladır..Ayrıca anti-hile vs. şeylerle engellenemez zaten oyun ile ilgisi yok.

Sevinidirici haber ise Şahsen Coh hack editörü ''nightghost'' ile konuştum.Çocuk coh2'nin anti-hile sisteminin biraz iyi olduğunu fakat uğraşırsa bunuda aşabileceğini ancak uzun zamandır coh oynamadığını şuan öyle bir fikrinin ve isteğinin olmadığını söyledi.

Bende kendisine esprili bir şekilde ''biraz bizi rahat bırak'' diyerek cevap verdim..Şuan coh 2.7 vers. ve coh2 mh konusunda temiz fakat drop-hack oyun ile ilgili değil ona çare yok..İp gizleme sistemi yapmaları lazım maalesef.. Diğer bir çözüm ipinizi farklı gösteren programlar ile oyun oynamak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive55 -- 21 Mayıs 2013; 17:09:17 >

• oyun çıktıktan sonra maphack de çıkar, drophack de çıkar.. Oyuncuları anlamak imkansız... Talep olduğundan arz da olacaktır.
  • O yüksek sayıda peş peşe maç kazananların taktiği interneti kesip açmak ile ilgiliymiş. Arkadaşım yaptı bunu ve şuan oyunda ikinci sanırım. -tam hatırlamıyorum-

Adını değiştirmesini istedim ve adını "Kean" yaptırdım. Buyrun kanıtı:

Modemi kapatıp açarak peş peşe oyunları yeniyor. İkinci sıraya 79 streak ile yerleşiyor. Bunu yapan oyundan bir arkadaşım. Başka bir arkadaşla dalga geçmek için adını Kean yapmasını istemiştim. (Orijinal adım OverDeathTR)

Henüz MapHack gibi bir hileyle karşılaşmadım. Ancak internet üzerinden yapılan hamlelerle maçlar berbat ediliyor. Gönlüm isterdi ki oyun hiç Steam'e geçmemiş olsun ve hileler kalksın. Fakat hayal dünyasında kaldı o düşüncem.

Bazen de bilerek yapıldığını düşünüyorum. Aslında benim gibi birçok kişi Company of Heroes 2'ye bakmayı bile düşünmüyordu. O derece tutkunu olmuştuk ilk oyunun ve ikinci oyun umrumuzda değildi. Riske girmeyip tüm oyuncuları ilk oyundan soğutup ikinci oyuna mı aktarmaya çalıştılar artık bilemeyeceğim.

Fakat şu kesindir ki: CoH benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu olmasına rağmen şuanda rezalet bir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 22 Mayıs 2013; 20:07:26 >

• quote:

oyun çıktıktan sonra maphack de çıkar, drophack de çıkar.. Oyuncuları anlamak imkansız... Talep olduğundan arz da olacaktır.

Drop hack, CMD komtlarıyla yapılan bir hack oyuncu komutlar ile sizin onun internetine giren ip adresinizi engeller ve sizi oyundan düşürür.Win yazma olasığı çok fazladır..Ayrıca anti-hile vs. şeylerle engellenemez zaten oyun ile ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

quote:

oyun çıktıktan sonra maphack de çıkar, drophack de çıkar.. Oyuncuları anlamak imkansız... Talep olduğundan arz da olacaktır.

Teknik yönü beni ilgilendirmez. Ben bu oyuna para verip, alıyorum. Emek ve vakit verip, oynuyorum. Kul hakkı nedir bilmeyen veya önemsemeyen insanlara karşı korunmam gerekir ve bu görevde oyunu geliştiren, ve para kazanan firmaya aittir..

Madem öyle oyundan düşme durumları için bir tür logger vs gibi bir mekanizma hazırlanıp, onun analizine göre zaferi taraflara versin. Her zaman çare vardır, yeter ki yetkisini yetkisinin amacına kullanan birileri olsun..

• Haklısın fakat, internet kablusunu çekip-takan,çekip-takan hıyarlara karşı adamlar ne yapabilir?

Ne yapabilir?

-LoL'den nefret ederim ama LOL'deki oyundan düşünce tekrar girme sistemini yapabilirler mesela..

Bir saçmalık da coh2 de oyundan surrender şeklinde oylama ile çıkıyosunuz:kabul etmezlerse surrender seçeneği kapanıyor.Tamamen saçmalık çünkü Alttaki seçenekte de zaten EXiT TO WiNDOWS kabak gibi duruyor!Ne gereksiz ve göstermelik hareketlerden başka birşey değil.Relic Anti-hile konusunda coh'un ilk çıktığı yıldan beri sınıfta kalıyor.Coh2'de ise eninde sonunda drop-hack,sync error gibi hacklerin babası olan rus forum siteleri el atıcaktır duruma :| ..

Eğer sega istatistik sistemini kapatır(şuan coh2de yok çok şükür) sadece lvl ve madalya sisteminde kalırsa aslında oyuncuların isyanı ve hack yapma arayışı son bulabilir.Sonuçta bütün hackler o ''Stats screen'' deki winlerin fazla gözükmesi,yeni hesap açıp sıfıra karşı gitmek vb . nedenler için kesinlikle.

• Ne yapılabilir diye bi önceki mesajımda yazmıştım. Logger vs gibi bir mekanizma geliştirilir istenirse. eğer oyun beklenmedik şekilde sonlanırsa, bu mekanizma oyunun istatistiki verilerini analiz ederek makül sonucu bulmaya çalışabilir. Açmak gerekirse; Zafer puanında son bir kaç dakika içindeki ivme ne durumda ve kimin lehine, hangi takım veya oyuncu daha fazla skor elde etmiş, son bir kaç dakika veya son andaki harita hakimiyeti kimin elinde vs. gibi parametreleri analiz ederek oyunun beklenmedik şekilde sona ermesinden herhangi biri çıkar sağlıyor olabilir mi sorusuna cevap aranır, makül bir sonuç elde ediliyorsa, mağdur olan takıma zafer verilebilir. Teknik açıdan imkansız birşeyden bahsettiğimi sanmıyorum. İş ki olaya eğilen yetkili biri olsun..

Senin en son bahsettiğinde çözüm olabilir. Dediğim gibi aranırsa çözüm bulunur, ne yazık ki arayan yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 23 Mayıs 2013; 15:03:47 >
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.