Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
281.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: andantecroma

akşamlari coh:tov oynuyoruz Türk oyuncu arkadaşlar eklerlerse sevinirim :maddoxTR

Ekledim 1mpossible yalnız dünkü oyundan gram zevk alamadım bitane noob ingiliz , sizde defansı dayamış bi saat bitiremedik oyunu onun haricinde iyiydi.

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: andantecroma

akşamlari coh:tov oynuyoruz Türk oyuncu arkadaşlar eklerlerse sevinirim :maddoxTR

Ekledim 1mpossible yalnız dünkü oyundan gram zevk alamadım bitane noob ingiliz , sizde defansı dayamış bi saat bitiremedik oyunu onun haricinde iyiydi.

benide eklersen bende, akşam katılırım.
    Relic online nicki: Bayfe

Dji Mavic Air 2
  • Bir saat değil o impossible 3 saat giremedin korkundan :)

Orijinalden alıntı: Grozny

ya bendede orjinal var hatta bir sonraki ek paketide var ama oyunu bitirip silmişdim daha sonra ek paketler felanmı çıkdı ? bıkmadan oynuyorsunuz? konu hep üsttede..

Ben serinin görev modunu ilk çıktıklarında bitirdiyim. aradan 2 sene geçti gidip d&r dan orjinal aldım. Hem bazı bölümleri expert deniyorum tekrar hemde multi yapabiliyorum.

Ek paketler derken seride 3 oyun var. Coh- CoH: Opposing Fronts- CoH: Tales of Valor.

Arada çıkan modlar var. Eastern fronts, blitzkrieg mod, afrika modları var. Tabi bunlarda güzel. Şahsen hiç bıkmam heralde.

Dji Mavic Air 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

ya bendede orjinal var hatta bir sonraki ek paketide var ama oyunu bitirip silmişdim daha sonra ek paketler felanmı çıkdı ? bıkmadan oynuyorsunuz? konu hep üsttede..

Ben serinin görev modunu ilk çıktıklarında bitirdiyim. aradan 2 sene geçti gidip d&r dan orjinal aldım. Hem bazı bölümleri expert deniyorum tekrar hemde multi yapabiliyorum.

Ek paketler derken seride 3 oyun var. Coh- CoH: Opposing Fronts- CoH: Tales of Valor.

Arada çıkan modlar var. Eastern fronts, blitzkrieg mod, afrika modları var. Tabi bunlarda güzel. Şahsen hiç bıkmam heralde.

bende tales of valor yok diğeri var, peki bu modlar da yeni birer oyun gibimi ? yoksa sadece birimlerin görüntülerinin değişik olduğu aynı savaşlarmı? ve yine paraylamı satın alıyoruz?

• Şelt,Hokvald vb. köprülü haritalar harici oynayan arkadaşlar isterlerse ekleyebilirler.Oyunu açtığım ilk hesaptır.SensiTiveTerror

quote:

quote:

bende tales of valor yok diğeri var, peki bu modlar da yeni birer oyun gibimi ? yoksa sadece birimlerin görüntülerinin değişik olduğu aynı savaşlarmı? ve yine paraylamı satın alıyoruz?

modlar yeni bir oyun gibi değil. sadece sözde ordular ekliyor. ama ben iyi olmadıklaını duydum.
    modlar bedava, çeşitli sitelerden yüklüyorsun.
    TOV ayrı bir paket, parayla alacaksın. değer mi? değer...

• bende orjinal company of heroes game of the year var ara sıra online giriyorum oyunda olan kişiler hepsi yabancı hatta japon çin vatandaşlar bile var ama sizler yoksunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: efem-35

bende orjinal company of heroes game of the year var ara sıra online giriyorum oyunda olan kişiler hepsi yabancı hatta japon çin vatandaşlar bile var ama sizler yoksunuz

türk oyuncuların sayısı biraz az. Aslında bizde organize olsak akşamları 2 v 2 veya 3 v 3 yapabiliriz.

Dji Mavic Air 2
  • quote:

quote:

bende orjinal company of heroes game of the year var ara sıra online giriyorum oyunda olan kişiler hepsi yabancı hatta japon çin vatandaşlar bile var ama sizler yoksunuz

türk oyuncuların sayısı biraz az. Aslında bizde organize olsak akşamları 2 v 2 veya 3 v 3 yapabiliriz.

hocam ekleyin işte ben her akşam giriyorum ColdDeath90 2v2 falan atarız muhabbeti iyi dönüyor sonradan oyunun, baya eğleniriz hem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

quote:

quote:

hocam ekleyin işte ben her akşam giriyorum ColdDeath90 2v2 falan atarız muhabbeti iyi dönüyor sonradan oyunun, baya eğleniriz hem.

tamam bu akşam eklerim.

Dji Mavic Air 2

• Bu turnuva hakkında bilgisi olan varmı ? (Şuan canlı)
    http://www.gamereplays.org/companyofheroes/streams/wheresmydemo/

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • HEr haftasonu WMD klanı üyeleri kendi aralarında yaptkları maçların Replaylarını izletiyolar.Dışarıdan katılım yapılmıyor.

-Bazende canlı olarak veriyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive55 -- 30 Nisan 2012; 13:55:56 >
    Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • SNF (Sunday Night Fight) biteli bayağı oldu.O Her sene Sonuna yakın düzenleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

HEr haftasonu WMD klanı üyeleri kendi aralarında yaptkları maçların Replaylarını izletiyolar.Dışarıdan katılım yapılmıyor.

-Bazende canlı olarak veriyolar.

http://challonge.com/wmdfinalsbracket

Burda turnuva listesi var. Şu clana girelim bizde, bi etkinlik yapalım ya canım sıkıldı. Turnuvalardakilerde öle pro oyuncularda değil.
    Çoğu hep standart oyuncular

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||

• 3 v 3 public turnuva yapmıyorlar ya bir türlü.En son 1 tane oldu oda yine WMDler kendi arasında.Diğeride Gamereplays.com Ekib üyeleri okadar.

Olsa.Bi takım kurup antrenmanlara başlıcam da yok yani.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.