Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
281.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

sanırım ingilizlerin en büyük avantajı gözden kaçırılıyor. ingilizlerle oynarken öyle deli gibi bölge kapmaya kasmak zorunda değilsiniz. 1v1 de haritanın sadece 3' te 1' ine sahip olarak rakipten daha fazla kaynak kazanabiliyor ingilizler. bir de benzin harcamasını gerektirecek çok fazla upgrade' i olmadığı için bütün benzinini tanklara, savunma binalarına veya arty' e yatırabiliyor.

ingilizler tembeller için resmen, dediğin gibi 3 bayrak yetiyor. Hızlı oynamana gerek yok.

Ama Brit olsn Pe olsn dierlerininde sistemleri gayet iyi. Coh 2 çıkıcakmış ama modern savaş olcakmış.

Fransa ve italya'yı ekleseler ne güzel olurdu. 3. bi takım yapılsa Soviet Rusya olsa...

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

ingilizlerin şu bomba atan silahları çok güçlüydü tanklara karşı

makineli ile ateş ettikleri içinde tank kıpırdayamıyordu

o piyadeler tam bi tank canavarıydı ayrıca kanguru arabalarıda var

en son patch ile o silahları etkisinin azaltıldığını duymustum

ingilizlerin antitank silahları çok güçlü değil. çünkü engineer ler atıyor. onlarda kolayca yok edilebiliyor. hatta bence zayıf yanları bu.
    eğer piyadelere de antitank verilebilseydi işte o zaman favorim british olurdu.
  • Arkaşlar bu konu güncel diye buraya yazıyorum o yüzden kusura bakmayın. Bende coh:of var. Mod yükleyemiyorum. Aslında yüklüyorum ama oyuna girdiğimde hiç bir değişiklik yok. Zaten mod exe şeklinde kuruyorum. Ama dediğim gibi oyun içinde hiç bir değişiklik olmuyor. Mesela nhcmod var of için. Bunu nasıl yükleyeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 16 Nisan 2012; 16:43:13 >

Orijinalden alıntı: punisher57

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler almanlar ile bana bir kaç rush önerebilir misiniz?

---MG42 + Motorbike rush'ı yapılabilir almanlar için. (mapi iyi bilmen ve karşıdakinin nerelerden gelebileceğini tahmin etmen lazım)
    ---amerikanlar için de machine gun nest+ mortar rushı yapalıbilirsin.( yine mapi iyi bilmen lazım ve oyun başı bir ya da iki tane nest koyabilirsin 15 fuel istiyo çünkü)
    İyi oynayanlar rush'lara karşı yenilmeyecektir büyük ihtimalle ama anlatayım bu ikisini:

MG42 rush'ı:

-Bir tane baraka (almanların ilk barakası neyse) + 2x2=4 tane pioneer çıkar
    -pioneerlerle bölgelerii ve (varsa) victory pointleri ele geçir.
    -baraka bitince o pioneer'i de bölgeleri ele geçirmeye yolla
    -yeterli manpower'ın oldukça bir MG42 bi mortorbike bas
    -Önemli yerlerdeki binalara MG42 ları koy (biraz ilerde olsun bunlar)
    *-Motorbikelarla MG42 ların etrafından dolaşanlara ya da geride bekleyenlere saldır.
    *-Oralar boşalınca MG42 ları biraz ileri yerleştir. o bölgeleri ele geçir.
    *-Rakipten belli ölçüde fazla kaynak alacak kadar yıldızlı adımları izle
    -HQ nun seviyesini arttır ve birkaç stug bas (bu 10. dk dan önce olmalı hatta mümkünse 7-8 dk dan önce olmalı)
    -İstediğini seçebilirsin ama bunla terihim defensive doktrine'dir. Ben flak cannon koyarım güzel yerlere.

Mortar+Machinegun nest rush'ı:
    -Bu her mapte olmaz, dar alanlarda olur. Mesela Senie River Docks( yanlış yazmış olabilirim)' ta, Scheldt'te 3v3 te;beaux bowland'de( bu pek dar deil ama bunda da çalışıyor) yapabilirsin.
    -Başlar başlamaz weapons center ve 2 enginer timi bas.
    -Engineerler ile bölgeleri ele geçir.
    -2 mortar ve manpower yettikçe engineer bas. Bunları uygun bir şekilde ileri gönder(mortar lar biraz daha geride tabi)
    -Önemli yerlere (mümkünse dar yerler) MG nest kur (almanlar bunu uygulayamaz çünkü bunker'ı upgrade etmek gerekiyor 50 munition'a amerikan ise 15 fuel'e yapıyor)(oyun başı 2 tane 3 tane yapabilirsin maximum)
    -Mortarlarla döv düşmanı engineerler ile de bölgeleri ele geçir.
    -İlerledikçe birkaç yere daha MG nest yap.
    -7-8 dk sonra zaten yeterli miktrda kaynağın olacaktır. Tank bas ve ez.

Not: Gerçekten iyi oyunculara karşı pek işlemez yenilere iyidir bunlar.

Sağ ol hocam karşımdaki iyi değil benim gibi

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

quote:

ingilizlerin şu bomba atan silahları çok güçlüydü tanklara karşı

makineli ile ateş ettikleri içinde tank kıpırdayamıyordu

o piyadeler tam bi tank canavarıydı ayrıca kanguru arabalarıda var

en son patch ile o silahları etkisinin azaltıldığını duymustum

ingilizlerin antitank silahları çok güçlü değil. çünkü engineer ler atıyor. onlarda kolayca yok edilebiliyor. hatta bence zayıf yanları bu.
    eğer piyadelere de antitank verilebilseydi işte o zaman favorim british olurdu.

piyadelerin elindekileri diyorum ben

piat lar varya çok fena bi silah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 18 Nisan 2012; 17:19:10 >

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------

• Evet piatlar PE araçlarına karşı çok etkili bir silah. Ayrıca ingiliz at leri çok güçlüdür. Tek dez avantajı sabit olması.

Dji Mavic Air 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Evet piatlar PE araçlarına karşı çok etkili bir silah. Ayrıca ingiliz at leri çok güçlüdür. Tek dez avantajı sabit olması.

360 derece dönebiliyor.Tek dez avantajı tek yakalanırsa etrafında dönüp alabiliyorsun biraz uğraşıp ama onuda boş bırakmıyorlar tabi.Genelde base önüne kurulduğu için piayadelerde etrafında oluyor.

+ FireFly ile İngiliz A.T. 'sinin topları aynıdır.Seslerinden anlarsınız zaten. Aslında bir bakıma FireFly, İngiliz AT'sinin mobil hali diyebiliriz.

+ İkisininde hasar güçleri aynı.Sadece AT de ''AP'' özelliği var.
    + FireFly oyundaki en yüksek Görüş alanına sahip.
    + 3 tane KingTiger'i hasar almadan patlatabilir.Ama tabiki okadar salak bir karşı takımı düşünemiyorum.

Sherman FireFly

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/portals.php?game=25&show=page&name=british_armoredtruck&st=3

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Evet piatlar PE araçlarına karşı çok etkili bir silah. Ayrıca ingiliz at leri çok güçlüdür. Tek dez avantajı sabit olması.

360 derece dönebiliyor.Tek dez avantajı tek yakalanırsa etrafında dönüp alabiliyorsun biraz uğraşıp ama onuda boş bırakmıyorlar tabi.Genelde base önüne kurulduğu için piayadelerde etrafında oluyor.

+ FireFly ile İngiliz A.T. 'sinin topları aynıdır.Seslerinden anlarsınız zaten. Aslında bir bakıma FireFly, İngiliz AT'sinin mobil hali diyebiliriz.

+ İkisininde hasar güçleri aynı.Sadece AT de ''AP'' özelliği var.
    + FireFly oyundaki en yüksek Görüş alanına sahip.
    + 3 tane KingTiger'i hasar almadan patlatabilir.Ama tabiki okadar salak bir karşı takımı düşünemiyorum.

Sherman FireFly

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/portals.php?game=25&show=page&name=british_armoredtruck&st=3

piyadelere atış gücü 2 idi yanılmıyorsam, ama tanklara karşı çok iyi görüş alanının o kadar geniş olduğunu bilmiyordum. Bu cromwell ve cromwell command tanklarını nasıl çıkarılıyor ve ne işe yarıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi hile vardı onu açınca petrol - manpower - ve dıgerı sureklo artıyordu

onun adı nedır ? pm atabılır mısınız ?

* öğrenme amaclı kullanacagım bılgısayara karsı , cunku cogu seyı unuttum

hemen acılsınkı ne ıse yaradıgını ogreneyım bır an once gercek multıye baslayayım

2.600 patch varken ben kullanmıstım cok ıyıydı , full asker cıkarıp base dalıyordum

• Crom.;

Panzer 4 tarzi tanktir ama zırhı(oyunda helt) panzer4'den fazladir.Ostwind,stug,stuh gibi tanklarla kapisabilir ki zaten stuh ve ostwind anti tank değildir.Rahatça alabilirsin(şartlar uygunsa).

Crom. Comm. Tank;

+ Custom tanktir yani istemiyorsan kapatabilirsin.
    - Anti tank ve Anti piyade tanki degildir.
    + Oyundaki tum allies tanklari gibi bu da iyi piyade ezer
    + Asil amaci tanklara gozculuk etmektir.Tanklarin goruş acisini artirir vb.
    - Genellikle tercih edilmez.
    + Secerse tankcilar secer yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive55 -- 18 Nisan 2012; 23:31:23 >

Ben panzer elite Havacı(luftwaffe) oluyorum Ya benim basede kettenkrad yok yada cıkan çürük araba da shealth (Gizlenme) yok!!

Multiplayer Annihilate Highresources Random COHVALOR

Orijinalden alıntı: emrenaz

YA Arkadaşlar yardım lütfen

Ben panzer elite Havacı(luftwaffe) oluyorum Ya benim basede kettenkrad yok yada cıkan çürük araba da shealth (Gizlenme) yok!!

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

oyuna grmeden önce customizw armyden seçioruz

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

YA Arkadaşlar yardım lütfen

kettenkrad yerine schwimwagen var. Kettenkrada göre daha hızlı ve mayın döşeyebiliyor. Kettenkradı profesyonel oyuncular ağırlıklı kullanır ama eğer çok pro değilim diyosan schwimwagen kullan.

Dji Mavic Air 2
  • bu tanklardaki makineli adamlar ve tankın kendı makınelı tufegı hıc ıse yaramıyor

1 kere bıle adam vurdugunu görmedim

• quote:

bu tanklardaki makineli adamlar ve tankın kendı makınelı tufegı hıc ıse yaramıyor

tankların üstündeki makinalı tüfekler baya işe yarar. hem askerleri yavaş yavaş yaralar hem de askerlerin bazen baskı yemesine sebep olurlar. ama taretteki makinalılar gerçekten pek bi işe yaramazlar. çok az sağlık alıyorlar. sadece almanların ac lerinin taretlerindeki makinalılar hatrı sayılır bi şekilde asker yaralıyor.

Orijinalden alıntı: Cold Death
    ...Bu cromwell ve cromwell command tanklarını nasıl çıkarılıyor ve ne işe yarıyorlar?

zırh kamyonunu getirdikten sonra cromwell üretebiliyorsun. cromwell komuta tankını ürettikten sonrada sherman firefly üretilebilir oluyor.

cromwell, sherman gibi piyade destek için ideal bi tank. ortalama atış gücü, ortalama zırh ve ortalama hıza sahip. üretimide pek maliyetli değil firefly a nazaran. piyade ve tanklara karşı kullanılabiliyor.

cromwell komuta tankı çarpışma için değil. teğmen ve yüzbaşı gibi.. etrafındaki araçlara bonus kazandırıyor. tam olarak ne kazandırıyor bilmiyorum ama toplarını biraz daha hızlı doldurma vs. gibi şeyler. bunun yanında komutası altındaki tanklar düşman imha ettikçe komuta tankı rütbe kazanıyor. rütbe kazandıkçada komutasındaki araçlara daha etkili bonus sağlıyor.

mesela papazların arkasına komuta tankını koymak oldukça etkili olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

bu tanklardaki makineli adamlar ve tankın kendı makınelı tufegı hıc ıse yaramıyor

tankların üstündeki makinalı tüfekler baya işe yarar. hem askerleri yavaş yavaş yaralar hem de askerlerin bazen baskı yemesine sebep olurlar. ama taretteki makinalılar gerçekten pek bi işe yaramazlar. çok az sağlık alıyorlar. sadece almanların ac lerinin taretlerindeki makinalılar hatrı sayılır bi şekilde asker yaralıyor.

sağlığı düşürüyo olabilir ama

samimi söylüyorum o kadar replay izledim 1 tane bile adam ölmedi

mantıken çok zarar vermesi gerekir çünkü düşmana tepesinden mermi saydırıyorsun

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.