Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
281.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Cold Death

benim listemde 1rdSSPzDivisionTurk, ShotOrDie, UPUTU, markus35 ve sdds var, bazılarının buradaki nicklerini biliyorum, arkadaşlar bir tanıtsa kendilerini iyi olur :) kim kim?

ben markus35
    acemi coh oyuncusu

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

CoH 2 günümüzde geçer diye bekliyorduk ama yine 2. dünya savaşında kalmış. benim için farketmez yine mükemmel bir oyun olacaktır. görüntüleri harika görünüyor. askerlerin modellemeleri falan black ops 2' den daha iyi

link yollarmisin

neyse buldum

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Company_of_Heroes_2_En_Sonunda_Gozuktu-27437.htm

2013 cok gec

bu oyun strateji dunyasina damga vurmus bi oyun yeni cikacak olanda yine oyle olacak eminim

senaryosu olsun multisi olsun harika

gerci 2009 yilindan beri multi oynamisligim yoktur ama cok iyi hatirliyorum 2009da demosu ciktiginda gece 4 e kadar insin diye beklemistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Mayıs 2012; 16:58:20 >

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------

• COH2

veee tamda istedğim gibi Doğu Cephesi

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa For The Russiaaa
  • Arkadaşlar Company Of Heroes 2 resmen açıklanmış durumda. Oyunun resmi sitesini güncellediler bugün. ve büyük gün 7 Mayıs diyor rusça olarak. Buda yeni oyunun senaryo modunda Ruslarla oynayacağımızın bir işareti tabiki.http://www.companyofheroes.com/

Madem ruslar var almanlarda olsun.

Dji Mavic Air 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Oyunun yapımcılarından 1 tek ricam olacak. Artık senaryo moduna almanlarıda ekleyin. Opposing Fronts da vardı ama tadı damakda kaldı tabi.

Madem ruslar var almanlarda olsun.

aynen rusların dili orjinal sert dili olsun çakma ingilizce olmasın almanlarında öyle
  • birde 2 v2 maç yaparken karşı takıma msj atamıyorum o tuş nerdendi veya klavyeye hangi tuşa basıcaz daha onu öğrenemedim solda bi tuş var onu biliyorum ama takım arkadaşınla o karşı tarafa bazen küfür etmem lazım edemiyorum
    Oysaki ben...
  • beyler bu geçmiş oyunu nasıl kaydediyoruz online oynadığımızda beğendiğim karşılaşmalar oluyor 2 saat sürüyor bazen çekişmeli :)

Orijinalden alıntı: karambitana

beyler bu geçmiş oyunu nasıl kaydediyoruz online oynadığımızda beğendiğim karşılaşmalar oluyor 2 saat sürüyor bazen çekişmeli :)

mygames/coh/playback/temp.rec olarak kayıt edilir en son oynadığın oyun. Oraya girip yedeğini alman gerek. Aksi taktirde onun üzerine başka bir oyun yaparsan o kayıt olur.

Dji Mavic Air 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croatoan

Arkadaşlar Company Of Heroes 2 resmen açıklanmış durumda. Oyunun resmi sitesini güncellediler bugün. ve büyük gün 7 Mayıs diyor rusça olarak. Buda yeni oyunun senaryo modunda Ruslarla oynayacağımızın bir işareti tabiki.http://www.companyofheroes.com/

sağol bilgi için bakalım neler görücez merakla bekliyorum
  • Bugün beklenen açıklama geldi. Serinin ilk oyununda olduğu gibi Relic'in geliştireceği ve Thq'nun dağıtımcılığını üstleneceği 2. oyun bugün öğle saatlerinde " THE MOTHERLAND IS CALLING " gibi oyuncuyu gazlayacak türden bir sloganla duyuruldu. Öngördüğümüz üzere Doğu Cephesi'ndeki Kızıl Ordu(Rusya) ile Naziler arasındaki savaşları konu alacak olan Company Of Heroes 2 adına duyuruda bir de ekran görüntüsü yayınlandı. Umarım kısa sürede daha detaylı ekran görüntüleri ve oynanış hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayan videolarla beslerler bizleri ve bizlerde 2013 kış dönemi için sabırsızlanırız. İşte şimdilik oyuna dair yayınlanan tek ekran görüntüsü.

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

• Kesssinlikle sistemimi geliştirmem lazım 2 ghz işlemci ile olmaz.
    Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

TOV causeway 1. bölümde madalyayı nasıl aldınız arkadaşlar ben alamadım??. kayıp paraşütçüleri bul falan diyor ama kayıp kise bulamadım...

Haritayı iyice gezdin mi ? Arayan belasını da bulur mevlasını da
    Good Hunting Stalker!
  • ekran görüntüsü çok güzel. yanan binanın pencerelerinden dışarı alevlerin ışığı çıkmış x) yerdeki karlarda da gölge ve ışık süper. ancak tabi ki bizim bilgisayarlar bu detayları göstermeyecektir :D

http://www.facebook.com/pages/Company-of-Heroes-2/291909464230266

Eğer talep olursa BFTURK Clan olarak COH hakkında Türkçe açıklayıcı rehberlerin,replaylerin,taktiklerin olduğu websitesi ve maçlar için klan oluşumunu düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedictr -- 8 Mayıs 2012; 13:18:32 >

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Coh hayranlarını bekleriz.

http://www.facebook.com/pages/Company-of-Heroes-2/291909464230266

Eğer talep olursa BFTURK Clan olarak COH hakkında Türkçe açıklayıcı rehberlerin,replaylerin,taktiklerin olduğu websitesi ve maçlar için klan oluşumunu düşünebiliriz.

abi yine bir klan, yine sosyal bir proje ve yine sen . abim benim bea. bu arada çok deli ingiliz kullanır . en azından öyle bir savunma ki yıkabilmek imkansız

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.