Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
281.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Sizede iyi bayramlar.Bende size katılmadan edemeyeceğim.Yeni Coh,Coh Online şeklinde devam edecekse çok kan kaybeder.Ben halen Eski Coh'u oynuyorum arada bir.Başkada online oyunum yok.Zaten pek de vaktim yok oyun oynamaya.
  • Bende 2 hafta dir coh oynamıyorum ,blackops sagolsun ama durun gaza geldim coh a giriyorum bu oyuna en toplam 70 lira harcadım ,toplam oyun sûrem 200 saati gecik ,saati çay parasına geldi ,parasinin hakkini sonuna kadar veriyor .:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 17 Kasım 2010; 19:22:45 >
  • dr. halil sonuna kadar haklısın. fakat geç kalmışsın. bir kaç sayfa geriye bakacak olursan bu konuya bende değinmiştim. adamlar sabah akşam oynuyor bütün birimlerini kahraman yapıyor. benim gibi günde bir veya iki maç yapan birisinin bu kadar kahramana karşı hiçbir şansı yok. oyunun cırkı çıkmış durumda. bunu daha önceden yazmıştım. o gün de coho yu bırakmıştım. ben oynayacağım zaman normal coh u oynuyorum. umarım yeni coh projesi ücretsiz online tarzı üzerine değilde eskisi gibi yeni bir dvd oyun olarak piyasaya sürülür. artık daha kapsamlı müttefikler ve mihver devletleri çarpışmalarına ihtiyacımız var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 17 Kasım 2010; 19:08:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pccanavari -- 18 Kasım 2010; 18:42:14 >

Orijinalden alıntı: pccanavari
    ekledim oynamak için grubu kabul edin birde samsunda oyun satan yer varmi (orjinal)

d&r
  • ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR SORUM VAR?

arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz siyah elips bir taş duvar. kırmızı noktalar düşman askerleri. yeşil noktalar bizim askerlerimiz. siyah ince ok işaretleride çarpışmanın yönü.

aşağıdaki her iki durumda da mangamızın üzerinde yeşil işaret mevcut. yani heavy cover işareti.

soldaki durumda askerlerimiz taş duvardan siper alırlar ve kolay vurulmazlar. bunu hepimiz biliyoruz. peki sağdaki durumda ne olur? taş duvardan dolayı zor vurulurmuyuz yoksa taş duvar arkamızda kaldığı için kolay mı vuruluruz?

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 21 Kasım 2010; 0:54:19 >

• Arkadaşlar iki gün önce d&r'dan coh tales of valor'u 29.99TL'ye aldım.Almak isteyenlere duyurulur.

Orijinalden alıntı: pplhntr

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR SORUM VAR?

arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz siyah elips bir taş duvar. kırmızı noktalar düşman askerleri. yeşil noktalar bizim askerlerimiz. siyah ince ok işaretleride çarpışmanın yönü.

aşağıdaki her iki durumda da mangamızın üzerinde yeşil işaret mevcut. yani heavy cover işareti.

soldaki durumda askerlerimiz taş duvardan siper alırlar ve kolay vurulmazlar. bunu hepimiz biliyoruz. peki sağdaki durumda ne olur? taş duvardan dolayı zor vurulurmuyuz yoksa taş duvar arkamızda kaldığı için kolay mı vuruluruz?

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

2. resimde taş duvar olmasının hiçbir anlamı yok. ÇÜNKÜ : oyunda ben ne zaman bir duvarın arkasına askerlerimi konumlandırsam çarpışma olurken karşımdaki adam da hep taş duvarın arkasına geçip saldırırdı. ve bunu yapınca gözle görülür bir farkla benim adamların dökülmeye başlıyordu.

mesela 1. durumda iken her 10 saniyede bir 1 adamım düşerken 2. durumda her 3 saniyede bir 1 adam düşüyordu. 2. resimde duvar olup olmamasının hiçbir etkisi yok.
    *Chevrolet Cruze 1.8 LS

• Arkadaşlar Online oynayabilenler oyun Klasörünün toplam boyutunu söyleyebilicek varmıdır?

Orijinalden alıntı: mczaga

Arkadaşlar Online oynayabilenler oyun Klasörünün toplam boyutunu söyleyebilicek varmıdır?

coho mu normal coh mu?

Arkadaşlar Online oynayabilenler oyun Klasörünün toplam boyutunu söyleyebilicek varmıdır?

Coh Online kurulu hali : 7,17 Gb Coh: 8,91 GB

Orijinalden alıntı: zerolife

quote:

Coh Online kurulu hali : 7,17 Gb Coh: 8,91 GB

saol .

Arkadaşlar bana COH TOV orjinal DVD si lazım varmıdır satmak isteyen sadece DVD si key yada dvd kabını istemiyorum.

var ise satmak isteyen özel mesaj atabilirse sevinirim.

Orijinalden alıntı: pplhntr

demir nerdesin. 89 defa yarın tales alcam dedin iki gündür yoksun ortalıkta

aldım aldım biraz uzun sürdüde babam bu aralar çorumda da onla ilgileniyoz

Ben Amerika oluyorum rakip Panzer.Adamın tankları canıma okuyor.Birde ona ateş edince mermi sekmiyor mu deli oluyorum tankları çok zor patlıyor.Anti-Tank'a abanıyım diyorum bu sefer piyadeler eksik kalıyor.Onlara abansam anti-tanklar....Amerika vs Almanya için Amerika tarafına taktik önerir misiniz?Mümkünse en ince ayrıntısına kadar.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.