Şimdi Ara

__COMODO FİRE WALL PRO 3.0__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Comodo Fire Wall Pro 3.0

    Windows ile birlikte gelen firewall eklentisini yeterli bulmuyor ya da kolay yapılandırılabilir bir firewall yazılımı bulamamaktan şikayet ediyorsanız, işte size güzel bir çözüm. Comodo Firewall tamamen ücretsiz olarak profesyonel güvenlik yazılımları üreten Comodo firması tarafından dağıtılan bir yazılım.
    Sisteminizi iç ve dış ataklara karşı korumak için kullanabileceğiniz bu çözüm, zararlı yazılım ve hacker'lara karşı etkili bir yazılım. Kişisel bilgilerinizi korumak için ihtiyaç duyabileceğiniz bu güvenlik duvarı yazılımı basit yapısı ile size yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor.

    Özellikle kolay yapılandırılabilir ayarları ve basit kullanıcı arayüzüyle dikkat çeken program, güvenliğinizi ücretsiz çözümlerle sağlamaktan yanaysanız Comodo Firewall Pro tam size göre diyebiliriz.

    Versiyon 3 ile birlikte yeni kullanıcı arayüzüne geçilen program firewall motoru'na yapılan eklentiler ile daha sağlam hale getirilmiş bulunuyor. Bilinmeyen tehditlere karşı Comodo Firewall artık sizi daha iyi koruyor.(ALINTIDIR)


    Program linki: http://www.personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html




     __COMODO FİRE WALL PRO 3.0__


     __COMODO FİRE WALL PRO 3.0__



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halton -- 16 Temmuz 2008; 11:48:38 >







  • Başta deneyimsizleri paranoyak edebilir. çünkü herşeyi sorar. ama zamanla kendine bağlar onsuz kendinizi güvensiz hissedersiniz. gerçekten beğeniyle kullandığım yazılımlar arasında.. Neyi engelediğinize iyice bakmak gerek ilk kullandığım sıralar explorer.exe yi engellemiştim. hiçbir şey yapılamıyordu. ne bir kısayola tıklayabiliyordum. ne de bilgisayarı kapatabiliyordum. neyse güvenli moda girp comodo ayarını değiştirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Let Down -- 16 Temmuz 2008; 11:25:46 >
  • Forumda önerenler olduğu için yükledim ama bilgisayarda birşey yapamaz oldum herşeyi soruyor oyunları kitliyordu sildim.
  • Zone Alarm en İyisi Bence..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Börtü

    Forumda önerenler olduğu için yükledim ama bilgisayarda birşey yapamaz oldum herşeyi soruyor oyunları kitliyordu sildim.


    1 kereye mahsus sıkıntı yaşıcanız, pencere çıktımı cevabı hatırla diye bi seçenek var oraya tıklıcanız, bir daha öle bişey sormaz. Ama başka programların uyarısında da öle yapmanız gerek...


    Zone Alarmın devri kapandı artık...
  • Check Point,Zone Alarm ın arkasında destek olunca daha iyi işler çıkarır sanıyordum ama gün geçtikçe düşüşe gidiyor.Ancak ev kullanıcısı için bence hala ZA en iyi tercihlerden birisidir.Ancak sistemi yoruyor biraz.O yüzden Comodo ve Outpost ona göre daha hafif olduğundan bunları öneririm.Comodo karışık diyenlere Online Armor Free yi önerebilirim.Fazla soru sormaz ve gayet kullanışlıdır.
  • ßen neden herkezin zone alarmı seçtiğini biliyorum. Zone Alarm da alevduvarından geçmeyen ve engellenen geçişleri size bir pencerede gösteriyor. Comodo Firewall da engelliyor ama bize pencerede göstermiyor, sadece raporlar bölümünde gösteriyor... ßen bugün Comodo Firewall ı silip tekrar yüklemiştim, akşama raporlara bi baktım, engellenen erişim 60 ı fazlasıyla aşmıştı...O yüzden Zone Alarm a o kadar güvenmeyin... Dediğim gibi, 2006 ya kadar falan Zone Alarm bir yazılım harikasıydı, ama şimdi devri kapandı beyler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halton -- 17 Temmuz 2008; 0:00:52 >
  • çok güzel bir güvenlik programı herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.