Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğrudur hocam bizde online oyun oynayan olmadığı için ne pinge bakıyoruz nede statik ipye, sadece hızımız bağlantımız stabil olsun yeter kafasındayız, diğerleri hakkında çok bilgim yok comnetten önce 5 sene telekom fiber kullandım ondan öncede kablonet kullandım adsl vdsl vs... hiç sınanmadık yani, sadece bu tüm isslere telekom fiber altyapısında satış açıldıktan sonra firmalarla alakalı alabileceğim hız ödeyeceğimiz ücret port durumu gibi mevzuları epey inceledim, sizin bu ping şikayetleri sanırım vdsl altyapı için, fiber altyapıda kolay kolay bu problemler olmuyor anladığım kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt

aynen vdsl. evime fiber gelmesi imkansız ev müstakil olduğu için kimse fiber alt yapı masrafına girmez tek abone için

• ESevindik E kullanıcısına yanıt

altyapı işleri ülkemizde maalesef adamına göre şeklinde gidiyor, azıcık siyasi bağlantısı olan her türlü işini halledebilir bir şekilde, sıfır binada benzer bir süreci atlatmış bitisi olarak çok rahat söyleyebilirim ki imkansız diye bir şey yok asla.

konudan bağımsız olacak ama bizde arsa aldık ev yapıyoruz seneye alanya avsallara yerleşeceğiz Allah nasip ederse, arsanın olduğu bölgede hiç internet altyapısı yok şimdiden kara kara düşünmeye başladım, hadi köyden falan bir şekilde hat çektirsek yine fiberin konforunu bulamayacağız o yüzden sizi anlamakla birlikte kendime de şimdiden sabırlar diliyorum Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• yakın bir yerde alt yapi bulursan wifi antenlerle internet sağlayabilirsin balkonumda ubnt rocket m5 var 90 km sinyal kapasitesi var önünde engel yoksa. sabah pm atarsan fotografini paylaşırım ablamla paylaşıyorum 5 km. ötede. ayrıca bulundugum sitede 24 müstakil villa var her birine internet baglamak için bahçelerde kazı işlemi yapılması lazım. inşaat aşamasında döşenen alt yapı sadece telefon kablosu yani kimse kazı maliyetini karşılayıp fiber çekmez evlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESevindik -- 21 Aralık 2021; 1:35:29 >
  • hem arazi müsait değil hemde yakında internet paylaşacak bir tanıdık yok , aynı mevkide benden konum olarak daha iyi bir yerde babamların evi var onlarında internet altyapısı yok air wifi bulmuşlar onunda hız çok düşük ve stabil değilmiş ayrıca modemi kurulumu vs... saçma paralar istiyorlar yatırım maliyetine değmeyeceğini söyledim zaten komşuları kullanıyormuş memnun değiller diye bağlatmadılar onlarda , bir ümit belki biz gidene kadar getirirler interneti 1,5 senemiz var daha taşınmaya o zamana kadar ruhsat iskan derken gidip telekomu da hoplatırız fırsat bulursak.

• ESevindik E kullanıcısına yanıt
    Turknet sabit ip 12 tl.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turknet de cok ping sorunu yaşadım 1000 mbps adresime gelmeden dusunmem bile

• 1 Seneyi geçti hala kullanmaya devam aynı stabil ve performans devam ediyor.

Marmara bölgesi için kesinlikle tavsiye ediyorum yine de diğer kullanıcıların görüşlerini alın gruplardan beyler

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • Comnet pişmanlıktır, kimseye tavsiye etmiyorum. Kullanan üyelere bol miktarda sabır diliyorum.

• avsimoglu kullanıcısına yanıt

Bende pişman oldum dün itibari ile aboneliğimi sonlandırdım, tavsiye etmiyorum.

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Bu kadar kişi memnun ve daha oy atmayan +100 kişi var iyi bir firma olmasa bu kadar kişi memnun olmazdı bence.

Bir şirketiniz olduğunu düşünün ve müşterileriniz memnun değil siz ister misiniz böyle bir şey :)

adamlarda isteyerek kötü hizmet vermiyor ki yaşadığınız problemde nereden belli firma kaynaklı olduğu buda önemli.

İyi bir alt yapınız varsa her firmadan iyi hizmet alırsınız sunucu iyi olan firmalardan bahsediyorum.

Firma ile arka planda yaşadığınız iletişim problemleri beni ilgilendirmiyor ben verdiği hizmete bakarım hadi eyvallah

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Sektir Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  Ben verdiği PARAYA bakarım hadi eyvallah olarak düzenler misin?

Konu ile ilgili maliye devreye girdi zaten. Aldığın reklam parasının vergisini ver Ramazan...Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fourka1n -- 1 Ocak 2022; 5:55:25 >
  • Comnet'te yeni gelenlere belli bir süre için fiyat garantisi var mı? "Yeni yıla zamsız gir" diyorlar da manşette?

• aFamous kullanıcısına yanıt

Fiyat garantisi yok ancak, ödemeyi önden yapma imkanı var.

Yani 6 aylık ödeme yaparsanız, fiyat artışından etkilenmezseniz.

• Sonradan girmeyi düşünen arkadaşlar bu yorumu güncelliyorum ve şu an geldikleri yer çok daha kötü. İnternet hakkında gram bilgisi olmayan kişiler gelip burda firmayı övüyor kanmayın. Hele oyun oynuyorsanız yapacağınız en büyük hatalardan biri olacaktır.

Orta seviye network bilgimle adamın hostundan dumanlar çıktı, daha bu işi bilen firmayı kapattırır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 8 Ocak 2022; 0:57:31 >
  • Önce öde sonra kullan mantığı var. Ödeme yaptıktan sonra çıkmak isterseniz kalan günlerin ücretini geri alamıyorsunuz bu bilgi olarak sizde kalsın. Sözlşemeyi falan tutun para iadesi almak için hakem heyeti falan uğraşmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 8 Ocak 2022; 1:0:41 >
  • Bu gün yeni başvuru yaptım bakalım memnun kalacakmıyım.

• İnternetim bağlandı, istanbul maltepe için sorun yok

Ping ms6

Download Mbps

33.08

Upload Mbps

5.72

https://www.speedtest.net/result/12584348869

• Şu modem haraçları olmasa iyi olacak.

Bir ONT-GPON cihazı kaç para yönlendir hadi %50 kar koy sen sat mülkiyeti bende olsun.

Milletin önüne ne koysan yiyor.

• Özel mesaj atanlar için yazıyorum, İstanbul Maltepe hiçbir sorun yaşamadım hiçbir kopma yok, bir aylık ödeme yapmıştım iki ay daha ödeme yaptım kullanıyorum, burdan 8mbps yüzküsür TLye satan "VD" ye selam olsun, iki yıl sözleşme var dıye süründük.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.