12 aydan önce çıkanlara 6oo mü 8oo mü bağlantı ücreti saplıyolar gibi bi şey okumuştum ama bi yerlerde. Var mı acep aslı astarı??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (561. sayfa)
-
-
arkadaşlar comnet sisteminde
aktif süre hergün düşüyor. (aslında hizmeti kapattığı gün sabitlemeleri gerekiyor.)
örneğin süreç 1-2 ay sürse sanki interneti kullanışız gibi işlem görecekler.
ben ekran görüntüsü aldım THH başvurdum ekran görüntüsüne de sisteme yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 12 Aralık 2024; 17:32:45 > -
Bende paranı alamazsın demiyor önce paylaştığım ilk resim çıkıyor sarı renkli butona basınca telefona doğrulama kodu gönderiyormuş gibi ekranda doğrulama kodu girme alanı görünüp kaybolup ikinci resimdeki gibi hata veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 12 Aralık 2024; 17:34:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sabit fiyat değil evet hocam. Ben kendim de 2 aydır bu kampanyadan kullanıyorum memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam türknete gecmek yerine (zamaninda 6 ay icinde 130 liradan 260 liraya cikarttilar comnete sayelerinde bulasmis oldum) sizin bahsettiginiz pakete abone oldum yanliz gecis alamadiklarini yeni abonelik almalari gerektigini dayattilar israrla transfer alamadiklari belirttiler 2 farkli temsilci yeni abonelik yaptim yarin gelip bagliyacaklar
Comnet duyurusunda gecis ve iptade kalan gunler iade edilecek yaziyo iptale basinca nakil ve iade hakkinizda vazgecmis olursunuz gibi bi uyari veriyor tam koylu kurnazi bunlar nitelikli dolandiricilik bunun adi gecen ay kac kisiyi 600 gune kadar uzatma vaadi ile para topladilar arkalari saglam anlasilan
Bence artık uygulamanın hiçbir hükmü kalmadı. Ben thh ye bugğn başvurdum bugün 240 gün yazıyor dün 241 yazıyordu duyurunun yayınlandığı tarih baz alınacaktır thh dilekçesine de 241 gün olarak yazdım ve ek dosya olarak sadece comnet duyurusu ile faturayı ekledim yeterlidir bence
Turknet'in Ocak ya da Şubatta yapabileceği fahiş zamma güvenemediğim için, TurkNet'e geçmedim ben. Hazirana kadar sabit fiyat garantisi veren ve 6 ay referans koduyla 40 TL indirim sunduğundan NetGSM'e geçtim. Referans kodu isteyenler özelden ulaşabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet neden aramıyor acaba portun kapanmasını mı için mi bizi oyalıyorlar Comnet le beraber acaba akılda deli sorular
Başkaları 3 saatte geçti 1 gün oldu geçemedik
-
Hocam beni de aramadılar. Direk evrak doğrulama aşamasına geçilmiş ama.
Saat kaç gibi aradılar onay için?
Halen beklemedeyiz...
Saat kaçta başvuru yapmıştınız
Bir de aşağıdaki bölüm var abonelik iptali diyor buraya tıklamamız mı istiyor comnet başına tik koyup gönder sekmesi geliyor buradan sonra mı paranızı alamazsınız falan diyor
NETgsm düşünen varsa kod verebilirim aynı gün geçiş yapıldı. ping ve hız bölgeden bölgeye değişir ama benim comnete göre pingim azaldı, hız aynı. yine comnet gibi discord, yasaklı siteler vs sınırsız açıyor. bu arada portunuzu kaybetmeden nakil işlemi yapmanızı tavsiye ederim.
-
arkadaşlar modeme sinyal geldi ama modem ayarını yapacam kullanıcı adı ve şifresi yok modem ayarını yapayım. size sms olarak mı geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
NETGSM trolleri bir gidin kardeşim ,
Comnet onay vermiyor şimdide aramadılar geçiş işlemleri yapılıyora donmus
-
Randevu için 4 defa aradılar müşteri hizmetlerine ulaşamadığımı yanlış işlem yaptıklarını ve beni teknik desteğin aramasını istedim bir kaç saat sonra aradılar geçiş değil yeni talep açtıklarını istersem iptal edeceklerini daha sonra comnet geçiş kampanyasından yararlanarak geçiş yapabilmem için aranacağımı söylediler, iptal talep ettim ama daha arayan olmadı. Ancak turknet uygulamasında şu an hizmet aktif görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X