< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (532. sayfa)

-
-
Poyraz net kapandığında bu durumda olanlar direk aktarıldı diye biliyorum.
-
Evet kurulum hizmeti dediği o bizim arkadaş istememesine rağmen gelmiş evine TTNet elemanı modemi kurmaya çalışmış yapamamış yapamadığı halde ücret kesilmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bir arkadaşımda bundan bahsetti. Turknet 1 yıla yakın oldu zam yapmadı. 6 ayda bir zam yapardı. Bir ara en ucuz iken hala turktelekomdan sonra en pahalı turknet. Ben azda olsa zam bekliyorum.
-
efsanenet kullanan var mı her siteyi açıyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis ben 6 gün önce comnete geçmiştim. Şimdi gigaspeed'e geçişimi yaptılar. Yani 90 gün olayı hikaye.
Şimdi ben 4 comnet aboneliğimi türknete geçireceğim her birinden ayrı bir ay şeklinde ücretsiz kazanabilir miyim, bilgisi olan var mı dostlar?
ben kullandım hocam. 6 ay 249.95 tl çıktı son adımda. mcgoktug sagolsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet bir anda gidince eski firmamız olan netspeed ile bugün 13:30-14:35 arası 1 saat telefonda konuşup 10 hattımı netspeede taşıdım. 8 i aktifleşti. 2si kaldı.
4 ay 299 dediler. Sonrası 449. 30 lirada referanstan var. Bakalım 4 ay sonra ne yapacağız.
Bazı bağlantılarda hız 79/8 tanımlandı. Aradım 100/20 ye yükselttiler tek tek. Sorun yok şimdilik. 1 hatta statik ip istemiştim. Onu tanımlayamadılar. O da sabah hallolur herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kurulum dediği kur+akt.
Kur. ücreti çıkanların; belki hattı iptal oldu, farkında değil. Hizmet no sorguda Comnet çıkmamışsa iptal olmuştur, büyük ihtimal. Bu yüzden yeni abonelik gibi olmuş olabilir. Hattı iptal olmadan geçenlerde; geçiş kapsamında ücretsiz transfer olmuş olabilir. Hatalı işlemde olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu şekilde olabilir mantıklı geldi. üyeliğim açılmadı halen benim.
benim söylediğim üyelik aşamasında yani 4. adım da birden fazla kod eklenemiyor. üyelik tamamlanınca ref. kod girmeye izin veriyorsa bu şekilde 3 ay kullanılabilir sanırım.
-
Hayırlı olsun.
-
burası referans konusu değil azıcık onurunuz gururunuz olsun 3 kuruş menfaat için her yerde referans paylaşıyorsunuz sayenizde her konu foseptik çukuruna dönüşüyor , bilgi alalım diye konuyu takip etmeye çalışıyoruz ama hala saçma sapan firmaların referansları paylaşılıyor, forum yönetimi nerede niye gereken işlem yapılmıyor ? forumun emekli antropozlu dedelerine en ufak laf söyleyene koşa koşa ceza vermesini biliyorsunuz ama
Turknet fiyatı aylık 499 Tl olarak mı devam edecek? Daha uygun fiyatlı bir operatör var mı geçiş yaptığınız?
onların yüzünden millet mağdur oldu ahlaksız herifler.
comnete referans oldular madem ödesin o zararları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Euronet nasıl arkadaşlar
Taahhüt yokmuş
Baktık olmadı başkasına geçeriz
hocam halen aklın başına gelmedi mi ismi cismi belli olmayan firmalardan uzak durman senin lehine olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X