Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.650
Cevap
259
Favori
648.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de E-Devlet’ten onaylandım, Turknet’te hala onay bekleniyor diyor. Bakalım ne zaman yansıyacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • istanbulsporlu kullanıcısına yanıt

Poyraz net kapandığında bu durumda olanlar direk aktarıldı diye biliyorum.

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Evet kurulum hizmeti dediği o bizim arkadaş istememesine rağmen gelmiş evine TTNet elemanı modemi kurmaya çalışmış yapamamış yapamadığı halde ücret kesilmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt

evet farklılıklar var ki bir hatadır diye düşünüyorum bendeki kısım.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • interhaci İ kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşımda bundan bahsetti. Turknet 1 yıla yakın oldu zam yapmadı. 6 ayda bir zam yapardı. Bir ara en ucuz iken hala turktelekomdan sonra en pahalı turknet. Ben azda olsa zam bekliyorum.

• efsanenet kullanan var mı her siteyi açıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmaraTr M kullanıcısına yanıt
    Reis ben 6 gün önce comnete geçmiştim. Şimdi gigaspeed'e geçişimi yaptılar. Yani 90 gün olayı hikaye.

• Şimdi ben 4 comnet aboneliğimi türknete geçireceğim her birinden ayrı bir ay şeklinde ücretsiz kazanabilir miyim, bilgisi olan var mı dostlar?

• ben kullandım hocam. 6 ay 249.95 tl çıktı son adımda. mcgoktug sagolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bir anda gidince eski firmamız olan netspeed ile bugün 13:30-14:35 arası 1 saat telefonda konuşup 10 hattımı netspeede taşıdım. 8 i aktifleşti. 2si kaldı.
    4 ay 299 dediler. Sonrası 449. 30 lirada referanstan var. Bakalım 4 ay sonra ne yapacağız.
    Bazı bağlantılarda hız 79/8 tanımlandı. Aradım 100/20 ye yükselttiler tek tek. Sorun yok şimdilik. 1 hatta statik ip istemiştim. Onu tanımlayamadılar. O da sabah hallolur herhalde.

• Kurulum dediği kur+akt.

Kur. ücreti çıkanların; belki hattı iptal oldu, farkında değil. Hizmet no sorguda Comnet çıkmamışsa iptal olmuştur, büyük ihtimal. Bu yüzden yeni abonelik gibi olmuş olabilir. Hattı iptal olmadan geçenlerde; geçiş kapsamında ücretsiz transfer olmuş olabilir. Hatalı işlemde olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt

bu şekilde olabilir mantıklı geldi. üyeliğim açılmadı halen benim.

benim söylediğim üyelik aşamasında yani 4. adım da birden fazla kod eklenemiyor. üyelik tamamlanınca ref. kod girmeye izin veriyorsa bu şekilde 3 ay kullanılabilir sanırım.

• yucelyucelx Y kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• burası referans konusu değil azıcık onurunuz gururunuz olsun 3 kuruş menfaat için her yerde referans paylaşıyorsunuz sayenizde her konu foseptik çukuruna dönüşüyor , bilgi alalım diye konuyu takip etmeye çalışıyoruz ama hala saçma sapan firmaların referansları paylaşılıyor, forum yönetimi nerede niye gereken işlem yapılmıyor ? forumun emekli antropozlu dedelerine en ufak laf söyleyene koşa koşa ceza vermesini biliyorsunuz ama

• Turknet fiyatı aylık 499 Tl olarak mı devam edecek? Daha uygun fiyatlı bir operatör var mı geçiş yaptığınız?

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    onların yüzünden millet mağdur oldu ahlaksız herifler.
    comnete referans oldular madem ödesin o zararları

• Euronet nasıl arkadaşlar

Taahhüt yokmuş
    Baktık olmadı başkasına geçeriz

• alpha9 kullanıcısına yanıt
    hocam halen aklın başına gelmedi mi ismi cismi belli olmayan firmalardan uzak durman senin lehine olur

• 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.