< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (468. sayfa)

-
-
Benimde içerde 41 günüm var port yanma gibi bir durum olur mu başka bir firmaya geçsem mi acaba?
-
Ref konusunda hala hiç sorun yaşamadım diye ref paylaşanlar var ya şaka gibi 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DH ölücü tayfa level atladı.
-
Genelde herkes geçiş yaparak diğer firmalara taşıyor aboneliğinizi sonlandırmayın .. Başka firmaya geçiş yaparken ilk önce comnet panelden pdf uzantılı faturanızı indirin ki geçiş yaparken hesabı kapatırlarsa faturanıza ulaşamayabilirsiniz. içerde kalan paranız için hakem heyetine başvurabilirsiniz.
-
Sizin dediğiniz doğru ama burada atladığınız bir nokta var, o da alınan hizmetin kalitesi. Türknet'in verdiği hizmet Türk Telekom kadar kesintisiz, VPN açmadan her yere giriyor, neredeyse hiç sorun çıkarmıyor.
Geçen sene ve bu yaz İnstagram kapatıldığında, erişim yasakları geldiğinde, Discord kapandığında biz Türknet kullanıcıları hiçbir sorun ile karşılaşmadık, kendi evime VPN sunucusu kurup arkadaşlarıma VPN hizmeti sundum ki Güvenilir şekilde Discord ve İnstagrama erişebilsinler diye. Biz 500 lirayı verirken bu aldığımız hizmetin karşılığında veriyoruz.
Ayrıca bu ülkede internet ile alakası bile olmayan kişilere Fiber gidiyor, milletin evinde 2-3 tane aynı firmanın Fiber'i var, ama biz halen DSL kullanıyoruz, bir şey yapabiliyor muyuz bu duruma ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 9 Aralık 2024; 18:40:53 > -
-
https://tpc.net.tr/2024/12/09/comnetin-odenmemis-faturalari-ve-hizmet-kesintileri-hakkinda-detaylar/
-
Btk diye bir kurum var ne iş yapar acaba neden müdahale etmez bu duruma?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagram kapatildiginda benim Haberim bile yoktu kapatildigindan denize gittim ve orada bakayim ne var ne yok derken bi baktim instagrama girmiyor hesaba birsey oldu sandim megersem yasak gelmis comnette de o yonden sorun yok. Roblox vs bilmem de ne varsa commette giriyordu.
kablonetten memnundum ben fakat o zamanlar 50mbps ye 2 mbps upload veriyordu saka gibi . Baglanti yonunde hic hemde hic sikinti yasamadim ama 2mbps yuzunden degistirdim. Kablonette internet inisli cikislida degil neyse direk o aliniyor. Comnette 20 mbps . Diger firmalarinda fiyati sacma . Bina zaten 60mbps lere ancak yetisiyor bunda da 100mbps paketim oldugu halde. Bir urune degerinden fazla vermem. Heee oyun manyagi olurum birde is yapsam bu firmaya asla gecmem . Burda kupon sattiigim halde onemli is degil mesela ama internet gidince turkcell operatorden internete yuzlerde tl verip comnetim madur ettiginden fazlasini oduyorum. Heleki firmaya bagli is yapan icin onermem fakat benim is nadir oluyor o yuzden comnetteyim cogu kisinin tercih sebebi fiyati
-
Neden müdahale etsinler ki BTK dediğin kurum iktidar altında yandaşlarının çay içip takıldığı mekan.
-
10 dk önce 180 di şimdi 100 e düştü ping düşük yükselme yok pingde ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eger bu gerçekse portlarınızı kaybetmeden bir an önce geçiş işleminizi yapın
Paranızın peşine de THH ile düşün derim
-
Yeni geçenler için 3 ay bekleme süresini aşmanın bir yolu yok mu arkadaşlar? Firmanın rezilliği yüzünden yeniden kurulum parası mı ödemek zorundayız?
-
Hocam yanlış anlamada başımıza ne geldiyse böyle firmalardan gelmedi mi pananet poyraz comnet netspeed turknet kullandım aralarında en sorunsuz netspeed di şimdi comnet iade alabilirsem mecbur turknet vs bakacağım en azından daha kurumsal sorunsuz duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X