sen de burda olduğuna göre kendine saygın yok demek ki... burdan bunu mu çıkarmalıyız? saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (466. sayfa)

-
-
Turknet ve Gigaspeed yeni geçiş yaptığım için 3 aydan önce tekrar geçiş yapamayacağımı söylüyorlar. Yeni abonelik başlatırsam ekstra ücret alacaklar. İnternet veremeyen bir firmaya neden 3 ay bağlı kalmak zorundayım bu nasıl bir düzenleme? Bunun bir çıkar yolu yok mu?
-
ben öyle bişey yazmadım. 420 günüm var benim.
iptal ettirip paramın peşinde koşarak sinir strese giremem. düzeldiği zaman kullanmaya devam ederiz. sonsuza kadar böyle gidecek değil, illa ki sorun giderilecek bir noktada.
-
-
ne kdr uyuşuk insanlar ya bunları gercek hayatta herkes kandırır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala comnette duran varsa aklından şaşarım geçin farklı iss ye gününüzde varsa başvurun thh ye
Vay hocam vay; Türksat- Kupon'u olanın havası da bir başka.
-
Turknete geçiş başvurusu yapmıştım. İlk olarak evrakları görüntüleyemiyoruz diye reddettiler, ardından turknet tekrar evrakları inceleyip başvurdu. Bu sefer hizmetimi silip internetimi kestiler. 5-6 saattir internetsiz geçişi bekliyorum. Hayır comnetin ne yaptığınıda bilmiyorum ne arayan soran oldu ne de bir mesaj geldi. Turknet tarafı işlemler devam ediyor diye bilgilendirdi. Benim çekincem acaba komple hattımı mı kapattılar , hiç bu kadar uzun süre kesintili geçiş işlemim olmamıştı. Bu durumu yaşayan var mı?
Edit: Sonunda geçişim tamamlandı. Bir ufak korkutmadı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiRuhi -- 9 Aralık 2024; 18:12:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nereye geçelimki? büyük isslerden kaçıp geldim buraya. bugün ismi geçen diğer operatörlerde yarın böyle birşey yaşanmayacağının garantisimi var
-
Kupon ne hocam onu anlamadım
G-pon (Cipon diye de okunuyor), fiber hocam fiber.
-
Ben önceden Turknet kullandım ve memnundum hocam Kablonet gponu getirince ona geçtim Turknet tavsiye edebilirim en azından comnet gibi sorun yaşamazsınız he arada internet gider heryerde oluyor ama en azından ne sorun ıoldugun söyleyip çözüyordu Turknet maximum 1-2 saat internetsiz kaldım turknette destek kaydı oluşturduk sonra hemen çözmüşlerdi hocam
Anladım hocam 😂
-
100mbit ve üstü turknette sunulmuyor o yüzden ordan çıktım. Benim geçebileceğim yerler şuan gıbır gibi küçük firmalar
-
Comnet'e gecmeden once 2018 den beri Turknet kullaniyordum. Hic bir sorun cikarmadi. Kendimce oneririm. Gibirnet, gigaspeed, netspeed, netman, (daha adini duymadigimiz bir cok firma ki bunlari da burdan ogrendim :D) bu tarz firmalari onermem. Aylik kullanildigi surece belki dusunulebilir ama tabii karar sizin.
-
bence en iyisi bulunduğunuz yerde kimin altyapısı varsa o iss kullanmak.
-
Arkadaşlar, bağlantılarınız ne durumda? Benim fast ve TR speedtest detaylarım görseldeki gibi.
-
evimde hem superonline hem ttnet fiberi var. işyerimde de ttnet fiberi var. superonline ve ttnet kimseye önermem çünkü deep packet inspection yapıyorlar ve tıkladığında sayfalar gecikmeli açılıyor
Comnette sorun olmadığında tıkladığın an sayfa gecikmesiz açılıyor. Herhangi bir filtrelemeleri yok
-
yıkılmadık ayaktayız :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X