Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam maliyetinin altına fiyata satan yer en sonunda batmaya mahkumdur.

herkes ucuz diye 300-500 gün ödedi durdu saadet zinciri gibi herkes birbirini üye yaptı.

ve en sonunda patladı

• RedMinner kullanıcısına yanıt

hocam telekoma borcunu ödemeyen bize öder mi?

• RedMinner kullanıcısına yanıt
    Aslında maliyet altı değil diğerleri pahalı bir internet hizmeti bu kadar pahalı olmamalı .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • An itibari ile sancaktepede kesinti başladı hayırlı olsun

• paslicivii P kullanıcısına yanıt
    🥲

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    hyr ayvayı yedik. mal varlıkları varsa dondurulur en azından

Türktelekom ve btk belirliyor port ücretlerini

maliyetin altı derken ondan bahsettim. comnet uzun zamandır zararına satıp para topluyordu diğer firmalar ile arasındaki fark bu sebepten böyleydi

bir bakıma sazan avına çıkmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 9 Aralık 2024; 19:9:49 >
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

telekom bir şekilde alır alacağını tüm mallarına el koyar alır

ama vatandaş nasıl yapacak bilmiyorum

• Milenicom'a geçişim sabah tamamlandı. Haftasonu olmasına rağmen Comnet'ten 1,5 günde geçiş tamamlandı. Türk telekom altyapısı ile 110-120 mbit arası download, 45-50 mbit arası upload hızı alıyorum, ping 20-25 arası. Şimdilik hiçbir sıkıntı yok. VPN'siz yasaklı sitelere girilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 9 Aralık 2024; 19:16:41 >
  • telekom onlar için işlem başlatmış olabilir

• Thh’den lehimize karar çıksa alabilir miyiz parayı bu ortamda? Bir de sonuçlanması ne kadar sürüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün netspeed'e geçtim kurtuldum. Bundan sonra ön ödemeli bir sisteme geçmem veya önden fazla miktar yüklemem. Mesut Çevik'in olayı dile getirmesi güzel olmuş umarım kalan arkadaşlarda zararsız atlatır. netspeed hakkında sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim istediği tracert ping vs. atabilirim genel olarak çok iyi. Dün başvuru yapmıştım bu sabah açıldı sadece basta hızımı 75 uploadı 15 e limitlemişlerdi telefon açtım anında bağlandı ve sağ olsun operatör arkadaş hemen limiti kaldırdı şu anda 97 / 20 kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 9 Aralık 2024; 19:15:37 >
  • Pentagramet kullanıcısına yanıt

orasıda muamma tabi

• Konuma destek verirseniz sesimizi duyuralım kaç aylık paralar yatırıldı bu firmaya  

https://forum.donanimhaber.com/comnet-kesintileri-odenmeyen-telekom-ucretleri--160199886

• https://forum.donanimhaber.com/comnet-in-turk-telekom-a-borclanmasi--160199968

• Ben senelerdir söylerim. Hepte soylediğiminin arkadasindada durdum.Ucuz etin yahnisi yavan olur..Turkiyede internet konusunda paraya kıyılacak arkadaşlar. İkincil internet servis saglayicilarindan hizmet alınmaz bu net.Cunku telekom superonline kendi altyapısındaki müşterilere öncelik sağlıyor arıza olsa öncelik sizde değil yani muhatap yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 9 Aralık 2024; 19:36:36 >
  • cherami kullanıcısına yanıt

Geçiş yapacağın firmaya başvurduktan sonra comnet hattınızı iptal etmek istiyor musunuz diye arıyormuş, iptal değil geçiş(churn) işlemi olduğu için onay vermeli miyim çünkü bunlara güven olmaz portu iptal ederler ortada kalırım port bulma sıkıntısı ve yeniden bağlantı ücreti ödemek istemiyorum.

• xxpp kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel diyorsun da 500mbps 550 tl gibi birşeye aldım comnetten telekoma geçsem aynı fiyata 24 teklif etti e başka altyapıda yok binada birçok kişi de bu durumda herkes kaliteli düzgün hizmet almak ister ama olmuyor işte asıl sorun ne biliyor musun benim binamda sadece telekom altyapısı var esenyurtta bir binada 5 tane firmanın fiberi var gereksiz altyapı masraflarının yerine tek bir altyapı ile herkesin hizmet vermesi sağlanmalı devlet denetlemesi ile ama devlet?

Hocam şöyle yapacaksın ozaman..Comneti geçici aylik alacaksın telekom kampanya yaptığı zaman zıplican hemen oraya tabiki 100 200 üst olur ama böyle yaparsan fahis fiyat ödemessin.Benim yaş 35 dayandı.Bir ev degistiriceksem veya alicaksam mutlaka baktığım ilk şey evin kendisi değil alttaki fiber kabini olur.Cunku internet artık yeme içme gibi bisey..Nabayim bana 2 tl evi 1 tl ver altyapı yok hayatta almam yani o evi.Eskiden arkadaşlar bana kızarlar idi sen sikintilisin diye şimdi kendileri aynı şeyi yapıyorlar..Bu memleket böyle hocam

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.