< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (452. sayfa)

-
-
Koyulmasi gereken kanitlari madde madde yazip bilgilendirirseniz sevinirim. Bazi seyler insanlarin aklina gelmeyebiliyor. Yardimci olabilir.
-
Ayrıca dediğim gibi aynı şikayet ve kanıtlar ile BTK bölge müdürlüğüne gidip başvuru yapın ek olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 1:20:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Istanbul icin gidilebilir fakat baska ilde ya da ilcede bulunan kisiler icin zor bir durum.
-
İç detayları ile eklerseniz şikayet için daha güçlü olur. Detaylı rapor ile eğer kesinti uyarıları içinde çıkıyorsa.
Ankara BTK ararsanız posta yolu ile başvuruda kabul ediyorlar diye hatırlıyorum. Eskiden vardı.
bakalım bu comnet olayı nereye varacak merak ediyorum
-
Bakalım peşindeyim. Umuyorum iptal ederler. Onayım olmadan. Avukat ile basarım kafalarına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 1:31:35 >
3000küsür para peşin verdim bu adamlara. Yarın başka bir operatöre geçeceğim. İçerdeki paramı almak için ilamsız icra takibi başlatacağım.
Hukuki olarak paramızı almak için nasıl bir yol izlemeliyiz ?
-
BTK bölge müdürlüğüne dilekçe. Sonra tüketici haklarına da yazın ayrıca. Modem arayüzünden kesintilerin ekran görüntülerini ekleyin kanıt olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 1:38:39 >
-
Yusuf İpek konuyu anlatmış...
Yusuf İpekyoutube
Bu videoda reklam yoktur. Adsense kapalı. Hiçbir bağlantımı da koymuyorum. Kamuoyunu bilgilendirme amacıyla paylaşıyorum ve bu videoyu mobil verimden yükledim. Neden olduğunu videoyu izlediyseniz anlamışsınızdır. BTK'yi etiketleyerek videoyu paylaşabilirsiniz. Mutlaka bir etkisi olur.https://www.youtube.com/watch?v=9w-Vmszjbmo -
-
Saat 02:41 herkes uyuduktan sonra şuan internet hızı ve ping normele döndü 😛 yani kullanıcıların çoğunluğu yattı uyudu.. yarın pazar haftasonu haliyle bakalım kaçta başlıyacak yavaş internetli mesai
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
internette en çok olumsuz yorumun olduğu servis sağlayıcısnın bu kadar kullananı olması ilginç bende az daha geçicektim.
-
İyigeceler dostlarım tek çaresi belki birileri ulaşabilirse bu konuyu medyaya taşımak .yokmu iletebilecek birisi ben bazı nedenlerden hapamıyorum lütfen sen meden yapmıyorsun diye uazmayın bakın birçok konu medyaua taşınıca herşey değişiyor.portakal yafa ne ileyim bir haber kanalına yafa bu işleri yapan haber programına iletilse sonuç değiir.
interneti gece açıp sabah kapıyor adamlar dalga geçiyorlar resmen, turknet e geçtim bende 2 ay içerde kaldı. Pazartesi geçişi onaylar comnet umarım, ne rezil insanlarmış ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 8 Aralık 2024; 4:8:46 > -
Bu videoyu paylaşmak yaymak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X