Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan evde değilim yarın modemdeki loglari speedtest vb tüm materyalleri hazırlayıp yollarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt

Koyulmasi gereken kanitlari madde madde yazip bilgilendirirseniz sevinirim. Bazi seyler insanlarin aklina gelmeyebiliyor. Yardimci olabilir.

Ayrıca dediğim gibi aynı şikayet ve kanıtlar ile BTK bölge müdürlüğüne gidip başvuru yapın ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 1:20:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Modem arayüzüne telefondan ulaştım sonuç ortada. 6 buçuk gibi gitmiş 9 civarı gelmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt

Istanbul icin gidilebilir fakat baska ilde ya da ilcede bulunan kisiler icin zor bir durum.

İç detayları ile eklerseniz şikayet için daha güçlü olur. Detaylı rapor ile eğer kesinti uyarıları içinde çıkıyorsa.

• AIDP A kullanıcısına yanıt

Ankara BTK ararsanız posta yolu ile başvuruda kabul ediyorlar diye hatırlıyorum. Eskiden vardı.

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

bakalım bu comnet olayı nereye varacak merak ediyorum

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bakalım peşindeyim. Umuyorum iptal ederler. Onayım olmadan. Avukat ile basarım kafalarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 1:31:35 >
  • 3000küsür para peşin verdim bu adamlara. Yarın başka bir operatöre geçeceğim. İçerdeki paramı almak için ilamsız icra takibi başlatacağım.

• av.emin A kullanıcısına yanıt

Hukuki olarak paramızı almak için nasıl bir yol izlemeliyiz ?

• AMD1976 kullanıcısına yanıt

BTK bölge müdürlüğüne dilekçe. Sonra tüketici haklarına da yazın ayrıca. Modem arayüzünden kesintilerin ekran görüntülerini ekleyin kanıt olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 1:38:39 >

Avrupada düzeldi bizi unuttular diyen olmuş İstanbul Bahçelievlerde durum bu. 2 gündür akşam 9 olduğunda komple kesiliyordu bu sefer süründürüyor. 50 günüm kalmıştı bugün artık sabrım taştı başka bir issye başvurdum geçiş için. Kadıköy ve bahçelievlerde toplamda 1.5 sene sorunsuz kullanmışımdır ancak şu son 5 gün bütün kredisini tüketti bende. Btk tüketici haklari cimer neresi varsa şikayet edeceğim bu rezil varlıkları.

Ayrıca toplu şekilde şikayet etmeyi düşünenler varsa iletişime geçebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete14 -- 8 Aralık 2024; 1:46:33 >

• Yusuf İpek konuyu anlatmış...

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDIYusuf İpekyoutube
    Bu videoda reklam yoktur. Adsense kapalı. Hiçbir bağlantımı da koymuyorum. Kamuoyunu bilgilendirme amacıyla paylaşıyorum ve bu videoyu mobil verimden yükledim. Neden olduğunu videoyu izlediyseniz anlamışsınızdır. BTK'yi etiketleyerek videoyu paylaşabilirsiniz. Mutlaka bir etkisi olur.
    https://www.youtube.com/watch?v=9w-Vmszjbmo

Ping hala olması gerekenden fazla ama speed olarak kendini bulmuş gibi görünüyor. Son 5 günde gece gündüz farketmeksizin aldığım en iyi değerler.

• Saat 02:41 herkes uyuduktan sonra şuan internet hızı ve ping normele döndü 😛 yani kullanıcıların çoğunluğu yattı uyudu.. yarın pazar haftasonu haliyle bakalım kaçta başlıyacak yavaş internetli mesai

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • internette en çok olumsuz yorumun olduğu servis sağlayıcısnın bu kadar kullananı olması ilginç bende az daha geçicektim.

• İyigeceler dostlarım tek çaresi belki birileri ulaşabilirse bu konuyu medyaya taşımak .yokmu iletebilecek birisi ben bazı nedenlerden hapamıyorum lütfen sen meden yapmıyorsun diye uazmayın bakın birçok konu medyaua taşınıca herşey değişiyor.portakal yafa ne ileyim bir haber kanalına yafa bu işleri yapan haber programına iletilse sonuç değiir.

• interneti gece açıp sabah kapıyor adamlar dalga geçiyorlar resmen, turknet e geçtim bende 2 ay içerde kaldı. Pazartesi geçişi onaylar comnet umarım, ne rezil insanlarmış ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 8 Aralık 2024; 4:8:46 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

Bu videoyu paylaşmak yaymak lazım

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.