Şimdi Ara

Comnet Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama 1 ay önce Turknet aboneliğimi Comnet'e taşıdım. Son 2-3 gündür 2-3 dk'da bir internette kopma sorunları yaşamaya başladım. Comnet'e bildirdiğimde ezbere cevaplar veriyorlardı. Telefonda durumu anlatıyorum 3-4 yıldır Turknet üzerinden 60+ mbps sorunsuz kesintisiz alıyorum sorun sizde diyorum fakat ilgilenmiyorlar. En son birşeyler yaptık deneyin dediklerinde download 10 mbps upload 0.5 mbps'e düştü. Bu sefer bunun için aradığımda müşteri hizmetleri testleri online gönderin dedikten sonra telefonu yüzüme kapadı açık açık yüzüme kapadı.

Bende istedikleri testlerin ekran görüntüsüyle beraber şu cevabı yazdım.

İstemiş olduğunuz test için ekipman vb şeyler lazım. Bunu hiç kimse yapamaz. Dairemden modem üzerinden değerler bu şekildedir. 2024 yılında 10/0.5 mbps hız veriyorsunuz. Comnete geçmeden önce Turknet üzerinden 3-4 yıl boyunca 60+ mbps hızı kesintisiz sorunsuz şekilde alıyordum. 2024 yılında 10/0.5 mbps hıza bir önceki destek çağrısında arkadaşınız normal demiş bu arkadaşada bir ödül takmak lazım. Sanırım kendisi 1993 yılından cevap veriyor. Son görüşmemden bir önceki müşteri temsilcisi telefonu yüzüme kapadı. Son görüşmemdeki arkadaştan geri dönüş bekliyorum, eğer sorun çözülmez ise avukatıma iade yapmamanız durumu için dava + tüketici hakları tarafından işlemlere başlanılacaktır. Hizmet veremeyip iade yapmamanız hırsızlıktan başka bir şey değildir. Ayrıca yaşadığım tüm sorunları, sorunlarımın cevapları olmayan cevaplarınızı gerek sosyal medya gerek online şikayet platformları üzerinden ileteceğim. Sanırım kaybedeceğiniz müşteriler iade tutarından daha az kazandıracaktı.

Tabi hiç bir şekilde cevap veremediler ve hiç bir bilgilendirme sms mail telefon hiç bir şey yapılmadan aboneliğim kapatıldı. Dönüp aramak istediğimde numaram engellenmişti 

Gerçekten comnet rezil bir firma.Farklı numaradan arayıp durumu sorduğumda aboneliğiniz kapatıldı iadeniz yapıldı denildi. İyide süreci nasıl takip etcem numaramı engellemişsiniz dediğimde. Şimdi nasıl aradıysanız öyle arayın. E yoldan birisinden telefonu aldım aradım dediğimde yine öyle yapın denildi.

Şimdi kartlarıma baktığımda ödemenin sadece 2868 TL'lik kısmını iade etmişler. Gerçekten comnet köprü altı çalışan kurumsal olamamış ve olamayacak rezil bir firmadır.

Hizmet sağlayamıyorsan bunu kabul edersin başka firmaya transfer yaparım hizmetimi. Hiç bir şey söylemeden hattımın kapatılması nedir ? Yeni hizmet alcağım firma belki portlarda sorun yaşayacak. Tamamen kullanıcıyı bile bile zor duruma düşürmek için bunu yaptılar. Comnet'e geçiş yapacaklara bilgilendirme olsun.

Comnet Rezilliği

Comnet Rezilliği

• Baştan turknet den comnet gibi merdiven altı bir firmaya geçiş yaparak hata yapmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ankarada kullandim.sorun yaşamadim çankiriya taşindim adres nakil ucretleri baya yuksek suan burada da bir sorun yaşamiyorum ama genel oladak kullandigim haber okumak ve ara sira tv den film felan izlemek yogun bir kullanim yok

• Comnet ilk günkü gibi hiç değişmemiş

• Comnet kanser edebilir. biraz önce hız testim 0,2 mbps çıktı. şikayet ediyorum herşey normal diyor.

• Bende sıkıntılar yaşıyorum hocam şöyle anlatayım olayı internet hızı speedtestte doğru fakat mesela twitch, kick, twitter vb. gibi bazı sitelerde erişim sorunları yaşıyorum. 

Sitelerin açılması uzun süreler sürüyor, siteler açılsa bile chat kısmına bağlanamıyorum ve yayınları izleyemiyorum.

Twitter'da ise kullanıcıların paylaştığı gönderilerde görseller ve videolar yüklenmiyor.

Mega nz, pixeldrain, gofile gibi upload sitelerinden'de dosya indireceğim zaman sitelere erişmekte zorluklar yaşıyorum. Bir şekilde site açılsa bile download edeceğim dosya 50/100 kb gibi komik rakamlar ile iniyor.

Dns kullanmayı denedim google dns, verizon dns gibi çeşitli dns'leri denedim ama sorunum çözülmüyor.

Speedtest sonuçlarım normal neredeyse tam download ve upload hızını alıyorum. 

Kullandıkları ip havuzu ve cgnattan şüpelendim sabit ip aldım yok yine düzelmedi ...

Modeme dns giriyorum düzelmiyor, pc dns giriyorum düzelmiyor.

Modemi söküp kendi routerimi takıp bağlıyorum oraya dns giriyorum, dnssiz deniyorum olmuyor.

Vpn açıyorum cloudflare warp her şey düzeliyor açınca ben sürekli vpn mi kullanıcam.

Telefonda görüşüyorum her şey normal diyorlar.

Ttnet kullandım yıllarca, hatta poyraznet kullandım hiç bi sorun yaşamadım ama malesef pişman oldum.

Dns değişince de mesela trendyola giriyorsa, hepsiburadaya girmiyor girse de görseller yüklenmiyor lanet ettim 1 haftadır

Örnek 1

Comnet Rezilliği

Örnek 2 Trendyol

Comnet Rezilliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 16 Ekim 2024; 15:39:1 >

• Bir sorun olmadığı belirtilen internet

Comnet Rezilliği

Tarayıcıya kadar değiştim routere kadar değiştim, 3 ayı bekleyeceğim mecbur sonra geçiş yapacağım başka firmaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    comnet hattımı devrediyorum
    6 ay önce açıldı
    Göknet Rezaleti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de şoyle birsey var modemi aksam kapatiyorum sabah âçiyorum interner ışigi gelmiyor neden olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.