Şimdi Ara

Comnet nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, mevcut olarak Türknet kullanıyorum. Öyle bir hataya düştüm ne yazık ki ve hiç memnun değilim. Farklı ISP arayışlarındayım.

    Büyük ihtimalle Millenicom'a geri döneceğim fakat araştırdığımda karşıma Comnet çıktı, çok peering bağlantılara sahip olması beni fazlasıyla cezbediyor. Kullananlar nasıl memnunmusunuz? Tavsiye eder misiniz?




  • Uzun süreli deneyimlerimi ping karşılaştırmalarıyla paylaşıyorum forumda


    https://forum.donanimhaber.com/turknet-vs-comnet-ping-karsilastirmasi--148412887


    Buda türktelekomdan geçtiğim an itibariyle yaptığım karşılaştırmaydı


    https://forum.donanimhaber.com/comnet-ping-degerlerim-turktelekomdan-gecis-yaptim--147130168


    Comnet öneririm topluluk guruplarına katılıp bölgenizdeki comnet üyesiyle ping karşılaştırması yapabilirsin.





  • Yorumları okusa zaten hiç bulaşmaz.

  • Tbtnetide düşünebilirsin millenicomdan geçtim bı sorun yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 günlük hediye comnet davet kodunuz ---> CMT277GAJ

    Comnet nasıldır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi müşterisine hakaret eden bir sahibi olan firmadır. Ekran görüntüleri ile kanıtlanmıştır. Hala daha comnet nasıldır diye sormayın artık lütfen. Müşterisine saygısı olmayan firmadan hizmet alanın kendisine saygısı yoktur.

  • Comnet den internet aboneliği alırsanız bilin ki sorun yaşayacaksınız. Yıllık abonelik aldım. Hız aşırı düşük ve sürekli kopmalar oluyordu. Arıza kaydı yazdım. Sorun yok dediler. Arıza kaydını bir kaç gün arayla girdim. Aboneliğimi kapattılar. O derece saygısızlar ki telefon uygulaması üzerinden ulaşımımı da engellediler. Paramı iade edin dedim. Sözleşmede yazıyor etmeyiz dediler. Tüketici mahkemesine gideceğim dedim. Sonucu bekliyoruz diye alaylı bir davırla cevap yazdılar. Bir aylık internet kullanımına 1388 TL vermiş oldum. Comnet Türk telekom üzerinden hizmet veriyor. E devletten abonelik numarası bile sorgulayamıyorsunuz. Yani yasal olarak bir abonelik numaranız bile olmuyor. Comnet de hiç bir şekilde size abonelik numarası göndermiyor. Bilişim kurumu üzerinden Türk telekoma şikayet yazısı yazdım. Comnet de şikayet bildirin bizimle alakası yok dedi. Bu firma devlet denetiminde değil mi? Eğer denetim mekanizması içinde ise neden abonelik numarası veremiyor ve e devletten neden aboneliğimizi sorgulayamıyoruz. Merdiven altı çalışan internet firmaları nasıl oluyor da tüm denetim mekanizmalarından saklanabiliyor. Vatandaşı bu gibi firmalara karşı kim koruyacak. Şikayetvar.com birebir aynı şikayetlerle dolu. İnsanlara yıllık ucuz internet aboneliği yapıp sonra en ufak bir sorunda sistemlerinden atıp paranın üzerine konuyorlar. Hiç bir hizmet vermeden vatandaşın parasını almak kanunsuzluk değil midir. Artık kime güveneceğimizi bile şaşırdık.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.