< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarsel -- 26 Aralık 2024; 10:19:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (17. sayfa)

-
-
Yurtdışında olduğum için internet iptal olmuş. Başka yere geçiş de olmuyor. Ücret iadesi de gelmemiş.
Ben hep ücret iadesi için hem de yeni hat açılım bedelini almak için bunlara ilamsız icra göndermek istiyorum. Deneyen oldu mu daha önce? Olduysa örnek olarak kullanmak isterim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim en son yaptığım 1 yıllık ödeme iade olmuş. Ödmeyi KuveytTürk kartıyla yapmıştım. KuveytTürk'e harcama itirazı yapmıştım. Ayrıca tüketici hakem heyetine de şikayettte bulunmuştum.
İade kısmında ödemeyi yaptığım tarih görünüyor
Ancak iki başvuruda da sonuç devam ediyor görünüyor. İadeyi comnet yapmış olabilir.
-
Bende enparadan ödeme yapmıştım, faturalar mevcut ama kalan gün sayısı ekran görüntüsü yok elimde nasıl yapacağız bilmem.
-
Siz elinizde ki belgeleri yükleyin, comnet hesaplayip tutarı yatırır. Çünkü 11.12.2024 duyurusuna kadar İnterneti kullandık, siz de aboneliği ne zaman başlattıysaniz geri kalan günleri o şekilde hesaplarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes kuveyttürkde beklenen teslim / iade tarihi var burayi anlayamadim hangi tarihi girecez site ekran goruntusu dedigi comnetin ekran goruntusumu bide hizmet verildigine dair belge hangisi acaba ?
Bazı bankalar kafalarına göre bir şey kural geliştirmiş ve oradan direkt red vermeye çalışıyorlar yani başvuru harcama itiraz başvurusunu almak istemiyorlar
harcama itirazının bir süresi vardır diye yani işlem tarihinden en geç ekstra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neymiş ekstre kesim tarihinden en geç 10 güne sonuna kadar harcama itirazında bulunulması gerekiyormuş ama biraz diretince sanki bu kuralı esnedecekler gibi yani verilmeyen bir hizmet için harcama itirazında bulunuyoruz sonuçta bundan süre sınırı koymaları biraz tuhaf uğraşmak istemiyorlar gibi geldi bana comnete daha ağır yaptırımlar gerekiyor şu anda insanlar helal parasını kurtarmak için çalışıyor zaman harcıyor kafa yoruyor işi gücü bırakıp bunlarla uğraşıyor devlet güvencesinde niye değil bu acaba yasa olarak ödedigimiz paralarımızı alamıyoruz
Ya süre falan olmaması lazım alınmayan bir hizmet var sonuçta alınmayan verilmeyen bir hizmet için ödeme yapılıyor bunun için de süre koyuyorlar yani itiraz süresi koyuyorlar kafalarına göre
En paraya itirazda bulunalı 5-6 gün falan oldu bir sonuç yok hala. Müşteri temsilcisiyle görüştüm, incelemede gözüküyor detay göremiyoruz dedi. İtirazı karşı tarafa gönderdiler mi göndermediler mi belli değil.
Enparada olup iade alan var mı?
-
Ziraat Bankasından iade alabilen oldu mu acaba?
-
Yapı kredi bankasından harcama itirazında bulunmuştum bugün mh aradı. Muhtemelen iade gerçekleşecek. Kaç ay kullandınız ne kadar iade bekliyorsunuz gibi sorular sordu.
mh nedir hocam
-
Müşteri hizmetleri
3ay öncesinde ödeme yapıp harcama itirazı yapan var mı ?ykb webden ya 4ay geçti diye ya sanalkartla ödedik diye itirazı ilerletmedi.
1 sene öncesinde 6ay uzattığımız enpara ödemesi de var. ona itiraz kabul edilirmi hiç bilmiyorum
Hocam benim 25 gün geçmişti sanal kartla ödeme yapılmıştı ve itiraz edemiyordum. Masaüstünde iletişim bölümünden ulaştım.
https://drive.google.com/file/d/1UjM-W4OnMWHeePorcKSTLgTjU7MLY5k-/view?usp=sharing
Abonelik sözleşmesi driveda güncelledim.
-
benim abonelikte 98 gün kalmıştı. Turknet Fibere geçtim. E-Devlet üzerinden THH de başvuru yaptım. Bakalım sonuç ne olacak.
-
Teslim iade tarihine fatura tarihini girebilirsin.
Ekran görüntüsüne comnet sitesinin ekran görüntüsünü yükledim ben
Hizmet verildiğine dair belge fatura.
Faturaya comnet hesabından silmedilerse ulaşabilirsin. Ya da mail ile gelmiş te olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTaR -- 26 Aralık 2024; 17:13:11 > -
Hizmet verildigine dair belgeye faturayimi ekliyoruz dostum? onun hemen altinda faturayi istiyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X