Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aaslan16 , Balbes , Aaslan16 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
678
Cevap
107
Favori
65.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakıfbanktan aradılar. comnet ile olan sözleşmeyi istiyorlar. nasıl bulabilirim? panelde göremedim.

• alicengiz32 A kullanıcısına yanıt

Fatura e-posta adresinizde olabilir. Onu atsanız.

• bomax01 B kullanıcısına yanıt

faturayı verdim ama sözleşme istiyorlar. e devlet üzerinden e kayıt bölümüne girdim fakat "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." hatası alıyorum.

cimerden btkya yazdım şimdi sözleşmeyi istedim.

• 12 aylık odemıstım 3 ay hızmet alabıldım onu dustum 217 tl aylık olarak cıkan sonucu soyledım

Haydaaa. Fatura nesine yetmiyormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

para iadesi yapan zaten comnetin kendisi.. bankalık bi konu değil. banka sadece şirketten açıklama istiyor iadelik bi durum varsa onu talep ediyor. bunu irdeleyen ne kadar iade varsa hesaplayan zaten comnet. kişi kaç para isterse istesin hesabı yapacak olan comnet. banka kıllık yapmış heralde bilemedim. devam ederlerse zora sokmaya.

bırakın vakıfla da çalışmayı

işin aslı fatur yeter durumdadır bilgilere hızlıca ulaşma adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 25 Aralık 2024; 16:16:21 >
  • Diğer aboneliğim içinde iade gelmiş. Bunu da Vakıfbank'dan ödemiştim.

Bu arada benim hesapladığımdan rakamlar daha fazla idi. Ben bedava günleri de hesaplamıştım. Bedava günleri çıkarınca yeniden hesapladım. Tutarlar birebir doğru olarak yatmış gözüküyor.

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ
  • Sözleşmesi olmayana pdf atarım :) Ben de çok zor buldum ne olur ne olmaz yardımı dokunursa ne mutlu

• önemsizbiridir Ö kullanıcısına yanıt

bankanın konu ile ilgilenen şube temsilcisini geri aradım. fatura yok, bulamadım dedim. o da genel merkez ile görüştü. durumu anlatan bir dilekçe yazsın demiş. dilekçe yazıp imzaladım. whatsapp tan gönderdim. son durum bu

• akbanka itiraz edip iade alabilen oldumu ?

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    Benim ki 6 ay olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan19881 -- 25 Aralık 2024; 19:7:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen iade alanlar kısa süre önce ödeme yapanlar.

Ben 8. ayda 1 yıllık uzatmıştım. Enpara ile itiraz@enpara.com a evrak yolladım. Fatura ve uygulama ekran görüntülerini.

Kapanmadan önceki hafta da taşıma ücreti olarak 1900 TL ödedim. iş Bankası bunun için evrak istemedi

İçeride 378 günüm kaldı.

Thh itiraz dilekçesi verdim. Fakat site üzerinden sadece son faturayı yükleme yaptım. Diğerlerini yükleyemedim. Savunma istendiği yazıyor.

Superonline fiber geçtiğim için kapatma başvurusu yapmamıştım. Geçtiğimiz günlerde comnet kendi kendine iptal etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan19881 kullanıcısına yanıt

Benimkide haziranda bide agustosta uzatmistim dostum ama 2024 ocak ayindan alacagim var dostum kismi miktar almam lazim onun icin bide beklenen teslim/iade tarihi var burayi hangi tarihi gircez anlamadim

• Cancagir06 C kullanıcısına yanıt

Hocam ekin örneğini atma şansınız var mi. Bizde birer kep alıp atalım.

• xkanax X kullanıcısına yanıt

Yarın atarım dostum.

• THH başvuru + enpara itiraz yaptım. Bakalım sonuç ne olacak

• hayırlı akşamlar arkadşlar enpara itirazı nasıl yapılıyor ben cimere yaptım red geldı 50 bin abone olamadığı için.işbankasına yaptım sunuç devem ediyor.Tüketici Hakem Heyetıne başvurdum daha devem ediyor.başka yapılacak işlem varsa lütfen yardımcı olun.504 günüm daha vardı.

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

Merhaba rica etsem banada gönderebilirmisiniz? furkanhyl@hotmail.com çok teşekkürler şimdiden

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Google ya da Yandex Drive gibi bir ortama yükleme şansınız var ise hepimiz istifade etsek. Teşekkürler,

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.