|
vakıfbanktan aradılar. comnet ile olan sözleşmeyi istiyorlar. nasıl bulabilirim? panelde göremedim. |
|

|
vakıfbanktan aradılar. comnet ile olan sözleşmeyi istiyorlar. nasıl bulabilirim? panelde göremedim. |
|
|
faturayı verdim ama sözleşme istiyorlar. e devlet üzerinden e kayıt bölümüne girdim fakat "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." hatası alıyorum. cimerden btkya yazdım şimdi sözleşmeyi istedim. |
|
|
para iadesi yapan zaten comnetin kendisi.. bankalık bi konu değil. banka sadece şirketten açıklama istiyor iadelik bi durum varsa onu talep ediyor. bunu irdeleyen ne kadar iade varsa hesaplayan zaten comnet. kişi kaç para isterse istesin hesabı yapacak olan comnet. banka kıllık yapmış heralde bilemedim. devam ederlerse zora sokmaya. bırakın vakıfla da çalışmayı işin aslı fatur yeter durumdadır bilgilere hızlıca ulaşma adına < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 25 Aralık 2024; 16:16:21 > |
|
Diğer aboneliğim içinde iade gelmiş. Bunu da Vakıfbank'dan ödemiştim. Bu arada benim hesapladığımdan rakamlar daha fazla idi. Ben bedava günleri de hesaplamıştım. Bedava günleri çıkarınca yeniden hesapladım. Tutarlar birebir doğru olarak yatmış gözüküyor. ![]() |
|
|
bankanın konu ile ilgilenen şube temsilcisini geri aradım. fatura yok, bulamadım dedim. o da genel merkez ile görüştü. durumu anlatan bir dilekçe yazsın demiş. dilekçe yazıp imzaladım. whatsapp tan gönderdim. son durum bu |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benimkide haziranda bide agustosta uzatmistim dostum ama 2024 ocak ayindan alacagim var dostum kismi miktar almam lazim onun icin bide beklenen teslim/iade tarihi var burayi hangi tarihi gircez anlamadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam ekin örneğini atma şansınız var mi. Bizde birer kep alıp atalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Yarın atarım dostum. |
|
|
hayırlı akşamlar arkadşlar enpara itirazı nasıl yapılıyor ben cimere yaptım red geldı 50 bin abone olamadığı için.işbankasına yaptım sunuç devem ediyor.Tüketici Hakem Heyetıne başvurdum daha devem ediyor.başka yapılacak işlem varsa lütfen yardımcı olun.504 günüm daha vardı. |
|
|
Merhaba; Google ya da Yandex Drive gibi bir ortama yükleme şansınız var ise hepimiz istifade etsek. Teşekkürler, |
|
Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
|