< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerpeteNaci -- 17 Ekim 2024; 21:7:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
COMNET HOMEPASS (1Gbps simetrik 489₺)
-
-
Ya bu 1 gbit fiber paketler için Superonline ya da Türk Telekom alt yapısında anlaşan bir firma bulsam düşünmeden geçeceğim
Superonline için apartmanda 1 gbit altyapı var ama 12 ay taahhüt ile ayda 600 isteniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk telekom altyapısını kullanan firmaların bazıları 1000mbps hız veriyor fakat upload hızı 50mbps ile sınırlı.
-
Valla ben kaçmaya çalışıyorum comnet'ten çözülemiyor benim yaşadığım problem, tabi herkes aynı problemi yaşayacak diye bir durum yok ama yaşarsanız çözümü yok konuyu bırakayım inceleyin
https://forum.donanimhaber.com/comnet-problemi-bilgisi-olan-iceri--159799881
-
comnet 1 gbit ni kulllanıyorum bu homepass geçersem yurt dışında 700 mbit çıkan hızımda iyleşme olur mu ?
-
Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz muhtemelen. Homespass den yararlanmak için comnetin kendi altyapısı olması lazım o da şuan için heryerde yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aradım ankarada yokmuş bir tek istanbulda varmış :=))) Yine reklam kokan kokanalar :=))
-
Hikaye hocam comnetin yaptığı dostlar alışveriş de görsün misali bi tek İstanbul da fiberi var Turknet gibi bi kaç bölgeye götüreceginide düşünmüyorum kısaca reklam dediğiniz gibi
Götürsede 10 yılı var :=)) İstanbul çevresine götürebilir. Zor işler bu
-
Hocam comnet te o vasıf yok yönetiliş biçimi bakımından laubali bi şirket eleştirirsen hesabını kapatıyorlar veya bi arıza mı yaşadın mazallah çözümü için ısrarcı olursan o zaman da hesabını kapatıyorlar hocam yani comnet bir yere fiber götüremez hocam
Fark olmaz hocam, zira VAE üzerinden kullanırken de Türk Telekom evinizden trafiği teslim aldıktan sonra en yakın noktada Comnet'in altyapısına teslim ediyor. Yani IP ve sonrası trafiğinizi Comnet'in altyapısı taşıyor. Comnet'in kendi erişim altyapısına geçmeniz durumunda da değişen tek şey erişim altyapısının yani IP'ye kadar olan kısmın da Comnet olacak olması, bunun internet performansınıza etkisi olmaz.
Ancak varsayalım ki Comnet VAE'den gelen müşterileri ile kendi erişim altyapısındaki müşterileri arasında QoS veya benzer bir kalite ayrımı yapıyorsa (ki zannetmiyorum) veyahut Türk Telekom'un VAE trafiğini Comnet'te teslim ettiği arabağlantıda kapasite eksikliği varsa (o da muhtemel değil) o zaman bir fark yaşanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 9 Kasım 2024; 21:38:35 > -
nerede var kine
-
Hımm teşekkür ederim bilgilendirme için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X