Şimdi Ara

Commandos ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Refika

Tüm versiyonları ile birlikte commandos 7.4 gb torrent icin linkleri var pm ile atabilirim

Pm banada atarmısın.çok severim comandos'u.Alarm alarm

Orjinalden alıntı: oguzozan

Commandos !
     Commandos !
     Commandos !
     Commandos !
     Commandos !

Bu ss ler Commandos'un hangi oyunundan?
    ☻ AMD Athlon 64 3000+ AM2 ☻Kingston 512 MB DDR2 533 MHZ RAM ☻Samsung SpinPoint 1TB HDD ☻Bi klavye bi mause ☻Tüplü Monitör ☻Ekran Kartı Yok(Onboard) ☻Hoparlör Yok ☻Kasmadan oynayabildiğim oyunlar : Hearts, Solitarie, Mayın Tarlası bide paintte resim çizebiliyom okadar.

• ilki galiba benim oynadığım böyle bişeydi çünkü :D

sonra commandos 2(devrimsel özellikler:binalara giriş,alet edevat paylaşımı,cesetlerden malzeme toplama,müttefik askerleri yönetme,her komandonun el bombası,tüfek kullanması-kanımca en iyi commandos)

sonra commandos 3(2 ye benziyo,grafikler daha iyi ama çok yenilik yok,hatta tersine ufak tefek geri gidişler var,sırf yeni bölümler için aldım,gene de defalarca bitirdim:D )

veee commandos 3D(adını hatırlamıyorum) -tam bi hayal kırıklığı,2D'yi özlemek bi yana,sadece 3 komando var,li özelliklerini iyi oturtsalar canım yanımıycak sıradan bi fps olmuş,komando özelliği yok,grafikler kötü,senaryo,bölümler kötü,acınası...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

ilk oyun: commandos:behind enemy lines
    onun ek paketi gibi şey: commandos:beyond the call of duty (hoş eklentiler:driver'da tüfek,ve cop var,green beret'te yumruk var vs)

sonra commandos 2(devrimsel özellikler:binalara giriş,alet edevat paylaşımı,cesetlerden malzeme toplama,müttefik askerleri yönetme,her komandonun el bombası,tüfek kullanması-kanımca en iyi commandos)

sonra commandos 3(2 ye benziyo,grafikler daha iyi ama çok yenilik yok,hatta tersine ufak tefek geri gidişler var,sırf yeni bölümler için aldım,gene de defalarca bitirdim:D )

veee commandos 3D(adını hatırlamıyorum) -tam bi hayal kırıklığı,2D'yi özlemek bi yana,sadece 3 komando var,li özelliklerini iyi oturtsalar canım yanımıycak sıradan bi fps olmuş,komando özelliği yok,grafikler kötü,senaryo,bölümler kötü,acınası...)

commandos:behind enemy lines(ilk serisi) çok severek oynamıştım.
    oyunun setup ı hala duruyor.İlk bölümde araba falan kullanıyordum.Botla sinyal verici miydi neydi oraya gidiyorduk.SS buldum
     Commandos !

Bu oyununu bitirdim.Yalnız 17 yada 18.bölümde alarm verilince yanıyorduk.yarbaymıydı neydi bilemiyorum adam aracına binip kaçıyordu orada bitiyordu.Birtek o bölümü hileyle geçtim.Diğer tüm bölümleri alnımın akıla geçmiştim.

Daha sonra comandos 2 çıktı.Takip edemedim.Oynama fırsatım olmadı.
    Geçen yaz tatilide 3 ü indirdim.ilk 2 bölümü geçtim.3.bölümde karanlıktı.GEceydi.Ekibe bi hayat kadını falan katılıyormuş diye okudum googledan .Ancak o bölümü geçemedim.Sinirlendim sildim oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 29 Nisan 2009; 9:16:42 >

• güzelce riplenmiş bir tek link bulamadım nette commandos 2 içün..

Commandos !

Commandos 2: Men of Courage
    Commandos serisinin 2. Dünya Savaşı atmosferinde görev alan komandoların maceralarından oluştuğunu sanırım artık bilmeyen kalmamıştır. Fakat Commandos 2'de bununla yetinilmeyip dünya çapında klasik sayılan bazı filmlerin senaryoları oyundaki görevlere uyarlanmış. Kwai Köprüsü, Navaro'nun Topları ve Er Ryan'ı Kurtarmak (Er Smith'i Kurtarmak adıyla geçiyor) benim hatırladıklarım arasında. Bir de oyunun Paris'te geçen son görevi de birkaç filme konu olmuştu. En azından popüler filmlerin oyuna dahil edilmesi bir türlü bilgisayarın başına geçipte oyun oynamamakta direnen büyüklerin ilgisini çekmek için iyi bir fırsat olabilir (belki de bu sayede upgrade ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz ).

Commandos 2 bir çok yenilik içeriyor ve bunlardan birini yukarıda belirttik; komandoların yetenekleri... Hemen dikkatinizi çekecek diğer bir yenilik ise oyundaki alet, edevat ve silahların çokluğu. Şöyle bir saymaya kalkınca 20 civari silah ve bir o kadar da diğer amaçlar için alet-edevat olduğunu farkettim. Bunların açıklamalarını da yine Commandos 2 rehberinde bulacaksınız. Oyunda 2 eğitim, 10 esas görev ve bölüm içindeki bonus'ları tamamladığınızda (bundan 0 emin değilim) açılan 9 bonus görev var. Bonus, yani ek görevler asıl görevler kadar komplike değil ve onların aksine çok daha küçük haritalarda geçiyor; bir aracı çalmak, sınır karakolundaki düşmanları yoketmek gibi basit amaçları var. Asıl görevler ise bitirene kadar tekrar tekrar yüklemenize neden olacak kadar geniş kapsamlı (bazıları için devasa denebilir). Örneğin, film konulu görevlerden Kwai Köprüsü'nde hem Japon esir kampındakilerin kaçışına yardım edecek hem de köprüyü havaya uçurmaya çalışacaksınız. Görevler dünyanın birçok farklı yerinde geçiyor; Alman üslerine ve Japon uçak gemilerine sızmaktan, Paris'in bombalanmasını ve zaman zaman da esir düşen veya kurşuna dizilecek arkadaşlarınızı kurtarmaya kadar birçok farklı konu içeriyor.

Commandos !

Commandos !

Commandos !

OYUNUN KURULUMU:
    CD1-CD2-CD3 İÇİNDEKİ RAR DOSYALARINI KLASORLERE CIKARTIN..DAHA SONRA CIKAN İSO DOSYALARINI BASKA BİR KLASOR İCİNE İSO PROGRAMI YARDIMI İLE CIKARTIN.1-2-3 DİYE BİR KLASOR AYRIMI YAPARSANIZ İYİ OLUR CUNKU KURULUMDA CD2 CD 3 İSTEDİGİNDE BU KLASORLERİ GOSTERMENİZ DAHA RAHAT OLUR..CD1 DEN SETUP DOSYASINI CALISTIRIN VE İSTENDİGİ ZAMAN CD2 CD3 DOSYALRINI GÖSTERİP KURULUMU BİTİRİN..KURULUM BİttİKTEN SONRA CD 1 İ TAKMANIZI İSTEYECEK.CANCEL DEYİP CIKIN..CD3 İÇİNDEKİ C.R.A.C.K DOSYASI İCİNDEKİ EXE Yİ PROGRAM FİLES ALTINDAKİ COMMANDOS KLASORU İCİNE ATIN ..OYNAMAYA BASLAYABİLİRSİNİZ.

Boyur: 1.76 GB

TEST EttİGİM MAKİNA: P4 2.8GHZ CPU 64 MB ONBOARD EKRAN KARTI 512MB RAM VE HDD

isteyenb olursa link koyarım.Utorrent ile indirirsiniz
    ancak bağlantılar ölü
    0 seeder, 0 leecher = toplam 0 bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 29 Nisan 2009; 10:07:55 >

• Ne 1.sinin ne de 2. sinin download linki sağlam olan veya indirdiğimde çalışan halini bulamadım :( up

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Commandos 2 men of courge yi yıllar önce sıfırlamıştım. Şimdi olsa yine oynamak isterim. Sağlam download linki paylaşırsanız sevinirim.
    Commandos 3 varda biraz kasıyor pcyi.

Orjinalden alıntı: Coder85

Ben ataride oynadığımız captan comandoyu arıyorum. mek beben vaptan comando vardı bide nija kılıklı herif vardı. Nasıl oynayabilirim o oyunu pcde

Onlar için emülatörler var.MAME yi öneririm.

http://www.emulasyonturkiye.com/ - Bu siteyi biraz incelersen eski oynadığın bütün oyunlara saniyede kavuşursun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.