Şimdi Ara

Commandos !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah ah ... Bir zamanlar evde bilgisayar yokken komşuya gidip beraber oynadığımız oyun :( internette istediğim commandos 'un download ını bulamadım arkadaşlar. Bilen varsa ve pm atarsa sevinirim.

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Demin arkadaşa yaptığın yorum...
    allahım sen gençlere noktalama işareti kullanmayı nasip et ya rabbim!!

alakayı kuramadım? :)

Süper bir oyundu ama ya. Gerçi sonradan bir hile öğrenmiştim, bir sonraki bölüme doğrudan atlama hilesi, onu öğrendiğimden beri oyun sıkıcı gelmeye başlamıştı. Benim salaklığım... Zaten hileyi sondan 2. görevdeyken öğrenmiştim daha.

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Ben maalesef Commandos'un ilk sürümünü oynayabildim sadece. Sonraki sürümleri oynamak nasip olmadı, takip edemedim.

Süper bir oyundu ama ya. Gerçi sonradan bir hile öğrenmiştim, bir sonraki bölüme doğrudan atlama hilesi, onu öğrendiğimden beri oyun sıkıcı gelmeye başlamıştı. Benim salaklığım... Zaten hileyi sondan 2. görevdeyken öğrenmiştim daha.

Aynen ben de bir kere oynadım sonrasını getiremedim :/ internetten bakıyorum 3-4 gündür, bi kaç tane de indirdim, fakat hiçbiri istediğim commandos değil. oynadığımın hangisi olduğunu da hatırlamıyorum. yukardan bakıyorduk green beret vardı bi de kılık değiştiren bi adam vardı :D hafıza da kalanlar bu kadar ama tekrar oynamayı çok istiyorum. çok zevkliydi öyle hatırlıyorum

• Adını unuttum. Komando timinde gözlüklü bir eleman vardı, yanında uyuşturucu iğne gibi aletler taşırdı. Psikopat bir tipi vardı. Ondan tırsardım hep ama bölümlerdeki en iyi kurtarıcım da o olmuştur. En özel öldürme yöntemleri ondaydı çünkü.
    Daha Fazla Göster
  • yes sir. understood sir.
    are you crazy sir?

Orjinalden alıntı: Refika

Tüm versiyonları ile birlikte commandos 7.4 gb torrent icin linkleri var pm ile atabilirim

bekliyorum. teşekkürler :)

Orjinalden alıntı: holojen patates

yes sir. understood sir.
    are you crazy sir?

Hatırlıyorum bunları da.

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: holojen patates

yes sir. understood sir.
    are you crazy sir?

Hatırlıyorum bunları da.

bi oynasam da hatırlayabilsem ben de :D tek hatırladığım yeşil radar vardı düşmanlarda :D bi de green beret 'ın o harika sesi :D

• RTS de seviyorsan Men of War öneririm.Commandos+RTS gibi birşey.

Orjinalden alıntı: MeM-Tr

RTS de seviyorsan Men of War öneririm.Commandos+RTS gibi birşey.

indirmeye başladım bile

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

indirmeye başladım bile

ayrıca faces of war da var.sanırım multi oynanabiliyormuş.daha indirmediğim için bilmiyorum.iki oyun birbirine çok benziyor.oyuna alışman biraz zaman alabilir.sanırım commandos 3-4 tane adamla rpg+taktik oyunuydu.bunda sana 100+ adam verdiği oluyor.oyun normalde strateji olarak açılıyor.oyunda bir adam veya tankı seçip end e bastığında rpg gibi oluyor.anlık olarak çevirmek için ise ctrl tuşuna basılı tutuyorsun.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 17:16:21 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 28 Nisan 2009; 22:04:50 >

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

indirmeye başladım bile

ayrıca faces of war da var.sanırım multi oynanabiliyormuş.daha indirmediğim için bilmiyorum.iki oyun birbirine çok benziyor.oyuna alışman biraz zaman alabilir.sanırım commandos 3-4 tane adamla rpg+taktik oyunuydu.bunda sana 100+ adam verdiği oluyor.oyun normalde strateji olarak açılıyor.oyunda bir adam veya tankı seçip end e bastığında rpg gibi oluyor.anlık olarak çevirmek için ise ctrl tuşuna basılı tutuyorsun.

hmm ... güzele benziyo aslında oynayıp görmek lazım ama :) tavsiyen için teşekkürler

• commandos 1 ve 2yi bitirmiştim. severek oynardım
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.