Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://ra pidshare.com/files/158386373/Frank-Klepacki-Hell-March-3.mp 3
  • oyun geldi.bu oyunun 1. ve 2. serisini hiç oynamadım hadi hayırlısı merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 30 Ekim 2008; 0:11:31 >
  • İllegal muhabbetlere dalan arkadaşlar uyarıldı / uzaklaştırıldı. Lütfen biraz daha dikkat edelim.
  • oynayan var mı acaba. oyun içi videoları harika olmuş bence.
  • red alert bir efsanedir yeni oyunu da güzeldir eminim
  • Buda çıktı heryerden oyun fışkırmaya başladı ne oynıyacağımı şaşırdım : )))
  • 6.20 gb hadi bakalım buyur daha şimdi bitti fallout bu nasıl bir oyun şenliğidir arkadaş
  • Oyun çıktı.Serinin 3. oyunu inanmak bile zor.Red Alert bu ya : ))
  • ya bu grafikler nedir ???? çizgi film gibi olmuş askerler falan. Grafiksel olarak tam bir hayal kırıklığı.. Henüz 1. bölümü oynayabildim ama grafik hep aynıdır o yüzden yorum yapabilirim. Gerçekten çok kötü olmuş askerler falan. O kadar bekle adamların yaptığına bak. Oynanış da ilk izlenim olarak tatmin edici değil. Sıradan gibi gözüküyor. Bakalım ilerde kurtarabilecek mi.

Ayrıca Mikhail Bakunin'in ne işi var kardeşim sovyetlerde :.. Kesin lost'un ra3'le bi alakasını bulurlar

• quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

ya bu grafikler nedir ???? çizgi film gibi olmuş askerler falan. Grafiksel olarak tam bir hayal kırıklığı.. Henüz 1. bölümü oynayabildim ama grafik hep aynıdır o yüzden yorum yapabilirim. Gerçekten çok kötü olmuş askerler falan. O kadar bekle adamların yaptığına bak. Oynanış da ilk izlenim olarak tatmin edici değil. Sıradan gibi gözüküyor. Bakalım ilerde kurtarabilecek mi.

Ayrıca Mikhail Bakunin'in ne işi var kardeşim sovyetlerde :.. Kesin lost'un ra3'le bi alakasını bulurlar

Hocam eğer oynadıysanız world in confilict ile grafik açısından karşılaştırabilir misiniz?Benim kaç merak ettiğim bir oyundu arkadaşlarım övgü ile söz ederdi red alert nasıl oynamazsın nasıl oyuncusun sen diye de dalgalarını da geçerlerdi büyük bir merak ile beklerken sizin yorumunuzu görünce açıkçası biraz tereddütte kaldım efsane lekelendimi?

• dediğim gibi ilk bölümü oynadım sadece vaktim yoktu. Ama grafikleri wic'den kötü, nasıl diyim fazla parlak, gerçekçi değil, oyuncak gibi askerler falan. Birimlerin boyutları falan da garip olmuş. Biraz daha oynadıktan sonra daha ayrıntılı yorum yazarım. Güzelim efsaneyi lekelemek kolay değil öyle. Ama senaryo hoş olmuş takdir ettim.
  • Gençlik yıllarımın oyunu 3 de alırız, 4 de alırız, 5 de alırız. Her daim tadından yenmez. Gideyim alayım bi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

dediğim gibi ilk bölümü oynadım sadece vaktim yoktu. Ama grafikleri wic'den kötü, nasıl diyim fazla parlak, gerçekçi değil, oyuncak gibi askerler falan. Birimlerin boyutları falan da garip olmuş. Biraz daha oynadıktan sonra daha ayrıntılı yorum yazarım. Güzelim efsaneyi lekelemek kolay değil öyle. Ama senaryo hoş olmuş takdir ettim.

ekran kartınız nedir. oyunu full detaymı oynuyorsunuz?
    şahsen daha indirmedim ama oyunun tiberium wars motorunun gelişmiş grafik motoru ile yapıldığını düşünüyordum.eğer bu motor kullanıldıysa siz şu an oyunu minumum detay ile oynuyorsunuz..
  • çıkmış ya ciddi ciddi

bende bu gece deniyim
  • Red Alert 3 falan değil bu oyun. Tiberium' un ek paketi. Aynı grafikler, aynı menüler, aynı oynanış, aynı grafiklerin biraz geliştirilmiş hali, aynı lacivert... Günlerce oynanacak bir oyun değil. Campaign oynanır, 1-2 skirmish atılır, zaten derinliği olmadığından Starcraft ve Warhammer çıkana kadar tırnaklar yiye yiye beklenilir.

Ha bu arada dipnot vereyim forum FAŞİSTLERİNE.. Bu yorumlar beni bağlar. İster seversiniz, isterseniz sevmessiniz...
  • Şu anda kuruluyor. Oyundan resim koymaya çalışacağım.
  • Hüsran, hüsran, hüsran. Bomba gibi bir giriş(gerçi giriş müziğinin kendisi bomba zaten) ardından hayal kırıklığı. Oyunun içine etmişler. Nataşa güzel, menü müziği güzel, giriş müziği zaten güzeldi. Başka da bir şey yok. Hoş, daha ciddi oynamadım ama gene de eski red alert bekleyenler boşa beklemesinler.
  • İndirmeye başladım bakalım ama Tiberium Sun gibi olmuş grafikleri eski tadı yok gibi gözüküyor ama oynanır sonuç olarak...

"Warning: Military Software Detected Top Secret Clearance Required"
  • 3d çıktı mertik bozuldu.

• Oyun eski Red Alert değil ancak oynanmayacak kadar kötü de değil. Serinin hatrına oynanır. Peki kendim hüsrana uğradım mı? Hayır. Çünkü paragöz EA bu, her türlü kötülüğü beklerim bu firmadan. Bu yüzden de EA'nın yaptığı oyundan hiçbir şekilde beklentim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.