Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark matter

sen büyüksün yaa..sacred 2 çıkıyoo..holeyy..tek beklediğim oyun bu..sanırım pinky nin bi topiğinde 2008 diye görmüştüm..cidden ordaki 2007 değilmi..birisi cımbıklasın beni..

quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

mart23 kabus gibi 4 tane baba oyun birden cıkacak
    http://www.strategyinformer.com/pc/releasedates.html

Alıntıları Göster
    sacred2 nın cıkmasına dha oldukca uzun zaman var bu seferkı oyun 3 boyutlu olacak daha oncekı dıgı degıl bunla ılgılı calısmlara baslamıs zaten ama cok buyuk bır dunya yaratackları ıcın bu oyun ıcın yapımcılar ozel bir motor yazıyorlarmıs su an eldekı oyun motorlarının yaratılacak dunyayı karısılamadıgı bunun ıcın yenı motora ıhtıyac olacagı soylenıyor yanı buda demktır kı onumuzde bu oyun ıcın uzun bır zaman var

bu arada konunun yerı degıl ama gorunce yazmak ıstedım
    quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

sen büyüksün yaa..sacred 2 çıkıyoo..holeyy..tek beklediğim oyun bu..sanırım pinky nin bi topiğinde 2008 diye görmüştüm..cidden ordaki 2007 değilmi..birisi cımbıklasın beni..

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpıon78 -- 5 Mart 2007; 9:50:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpıon78

sacred2 nın cıkmasına dha oldukca uzun zaman var bu seferkı oyun 3 boyutlu olacak daha oncekı dıgı degıl bunla ılgılı calısmlara baslamıs zaten ama cok buyuk bır dunya yaratackları ıcın bu oyun ıcın yapımcılar ozel bir motor yazıyorlarmıs su an eldekı oyun motorlarının yaratılacak dunyayı karısılamadıgı bunun ıcın yenı motora ıhtıyac olacagı soylenıyor yanı buda demktır kı onumuzde bu oyun ıcın uzun bır zaman var

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Demoda bugune kadar tespit edilen hatalar ingilizce olanlari ingilizcesi iyi olan biri tercume edebilirse tam super olacak

1-)Golge sorunu(sm2 ve dusuk cozunurluk icin gecerli)
    2-)30 FPS limiti(120 olursa super olur ama 60 da yeter)
    3-)Hala alisamadigim su sag mouse tusu.Yani eskisi gibi sol tus olsun veya secenek koysunlar isteyen istedigi gibi oynasin
    4-)Her ne kadar diger 3D RTS lerden daha iyi bir ZOOM ozelligi olsada kesinlikle gorus alani daha fazla olmali ozellikle MP da cok sorun yaratabilir.Daha fazla ZOOM istiyoruz.

For English

1) Engineer path finding is all messed up, they'll bump into a building and stop going to where I sent them.
    2) Some units take very long to turn around and move.
    3) Game crashes after about 20min of game play due to some DX9 & memory loss issues.
    4) Can't aways place buildings on level ground; ie over trees , so I need to "fit" them in between them.
    5) Stratofighter upgrade don't aways show after its able to be used.
    6) When changing Firehawks load out on the pad, it don't aways happen.
    7) Refinery's don't show/say when silos are needed.
    8) Path finding for Avatar's sometimes locksup and they get stuck on something.
    9) NOD stealth gen don't aways show all the buildings stealthed.
    10) Verdago Bombers sometimes laggout on rearming its bombs.
    11) The repair icon on the buildings stays there even after they're fixed.
    12) I had a game where the harvesters were unloading from outside the refinery.
    13) The ejected shells from the Predator and the Mammoth are a lot bigger than the barrels.
    14) Units sometimes disobey move orders.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpıon78

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hay allahım..verdiği linke tıklasan ne demek istediğimi anlarsın..yani boşu boşuna yazmış oldun..bi tıkla görürsün..

quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

hay allahım..verdiği linke tıklasan ne demek istediğimi anlarsın..yani boşu boşuna yazmış oldun..bi tıkla görürsün..

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dostum iş yerindeyim ve buradakı sıstemde fıltre var o yuzden heryere giremiyorum o yuzdende orada ne yazdıgını bılmem mumkun degıl evde olmadıgım surece ben sadece bıldıgımı yazdım o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

tam sürüm çıksada artık bizde alsak ya
    bence ek ünite olabilir

Alıntıları Göster
    peujeuh yapın 10 mamut yürütmeniz yeterli onune ne çıkarsa süpürüyor.bu mu strateji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd
    TW dx9c yani XP destekli.2008 den once cikacak olan butun oyunlar XP de calisir merak etmeyin yani butun dx10 oyunlari mutlaka XP de calisacaktir vista daha yeni cikti kac kisi vista almisda birde dx10 destekli oyun alacak o yuzden uzun sure vista sorunumuz olmaz XP ile yola devam.

Halo 2, Alan wake ve daha aklıma gelmeyen birkaç oyun Vista dışında çalışmayacak ve bu oyunlar 2008de çıkmayacak

Onlar sadece soylenti eger oyle bir hata yaparlarsa oyunlari kime satacaklar cok merak ediyorum kac kiside originla vista varki birde original oyun alacak.Mutlaka bir sekilde o oyunlarda dx9c de calisacaktir oyle yada boyle.Vista cok dandik bir isletim sistemi ayrica dunyadada beklenilen satisi elde edemedi ve oyun yapimcilari icin sadece vistada calisacak bir oyun cikarmak cok buyuk bir aptallik ve maddi zarar olur.Halo 2 gibi dandik bir oyun zaten calismasada olur ama Alan Wake gibi muhtesem bir oyunun mutlaka XP de calisacagini dusunuyorum.Ciktiginda gorecez artik.

Alıntıları Göster
    quote:

Onlar sadece soylenti eger oyle bir hata yaparlarsa oyunlari kime satacaklar cok merak ediyorum kac kiside originla vista varki birde original oyun alacak.Mutlaka bir sekilde o oyunlarda dx9c de calisacaktir oyle yada boyle.Vista cok dandik bir isletim sistemi ayrica dunyadada beklenilen satisi elde edemedi ve oyun yapimcilari icin sadece vistada calisacak bir oyun cikarmak cok buyuk bir aptallik ve maddi zarar olur.Halo 2 gibi dandik bir oyun zaten calismasada olur ama Alan Wake gibi muhtesem bir oyunun mutlaka XP de calisacagini dusunuyorum.Ciktiginda gorecez artik.

Ne söylentisi ya şakamısın, microsoft kendisi söyledi öyle olacağını. Ayrıca Halo2'yede dandik oyun dedin ya, bravo vallahi.

Vistanın fazla yaygınlaşmamasının sebebi ise çok bug olması ve adam gibi driver desteği olmaması yüzünden. Bir zamanlar XP çıktığındada aynı şeyleri yaşamıştık ama zaman geçtikçe vazgeçilmezimiz oldu. Vistada aynı şekilde olacak.

Ayrıca DX10 için yapılan bir oyun DX9c'de çalışmayacak, biraz yavaş sallayalım. DX10 ile 9 birbiri ile tamamen uyumsuz API'ler. Bunun patchi cracki vs olmaz/olamaz. Yani boşuna Vista için çıkan oyunları (özellikle dx10 olanları) XP'de oynayacam diye hayal kurmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Ne söylentisi ya şakamısın, microsoft kendisi söyledi öyle olacağını. Ayrıca Halo2'yede dandik oyun dedin ya, bravo vallahi.

Vistanın fazla yaygınlaşmamasının sebebi ise çok bug olması ve adam gibi driver desteği olmaması yüzünden. Bir zamanlar XP çıktığındada aynı şeyleri yaşamıştık ama zaman geçtikçe vazgeçilmezimiz oldu. Vistada aynı şekilde olacak.

Ayrıca DX10 için yapılan bir oyun DX9c'de çalışmayacak, biraz yavaş sallayalım. DX10 ile 9 birbiri ile tamamen uyumsuz API'ler. Bunun patchi cracki vs olmaz/olamaz. Yani boşuna Vista için çıkan oyunları (özellikle dx10 olanları) XP'de oynayacam diye hayal kurmayın.

Alıntıları Göster
    XP 2001 de cikti ve 2005 yilina kadar cikan butun oyunlar win98se de calisiyordu.Vista ise 2007 de cikti ve 2007 de cikacak butun oyunlar mutlaka bir sekilde XP de calisacaktir.MS un oyunlari haric olabilir cunku vista yayginlassin diye Vista zorunlulugu koyabilirler.Ama AW gibi oyunlar mutlaka XP de calisacaktir , Yani oyunun sm3 destegide mutlaka olacaktir haliyle XP dede calisacaktir.Dedigim gibi MS un oyunlari sadece Vista destekli cikabilir 2007 yilindan itibaren o kadar diger oyunlar mutlaka XP yede destek saglarlar yoksa cok buyuk zarar ederler.Fazla soze gerek yok AW ciktigi zaman 2007 yilinda cikarsa eger anlariz neyin dogru neyin yanlis oldugunu bu konuyu burada kapatalim cunku C&C 3 konusundan cok sapmis oluyoruz.

• quote:

XP 2001 de cikti ve 2005 yilina kadar cikan butun oyunlar win98se de calisiyordu.Vista ise 2007 de cikti ve 2007 de cikacak butun oyunlar mutlaka bir sekilde XP de calisacaktir.MS un oyunlari haric olabilir cunku vista yayginlassin diye Vista zorunlulugu koyabilirler.Ama AW gibi oyunlar mutlaka XP de calisacaktir , Yani oyunun sm3 destegide mutlaka olacaktir haliyle XP dede calisacaktir.Dedigim gibi MS un oyunlari sadece Vista destekli cikabilir 2007 yilindan itibaren o kadar diger oyunlar mutlaka XP yede destek saglarlar yoksa cok buyuk zarar ederler.Fazla soze gerek yok AW ciktigi zaman 2007 yilinda cikarsa eger anlariz neyin dogru neyin yanlis oldugunu bu konuyu burada kapatalim cunku C&C 3 konusundan cok sapmis oluyoruz.

Alıntıları Göster
    Oyun yapımcılarının vista'dan edeceği zararı ms zaten cebinden öder merak etme. Her türlü anlaşır.

evet daha fazla sapmasın

• quote:

Oyun yapımcılarının vista'dan edeceği zararı ms zaten cebinden öder merak etme. Her türlü anlaşır.

evet daha fazla sapmasın

Alıntıları Göster
    Ve iste beklenen FPS unlock programi cikmis su anda test ediyorum 1-2 saat sonra sonuclari yazarim.
  • quote:

Ve iste beklenen FPS unlock programi cikmis su anda test ediyorum 1-2 saat sonra sonuclari yazarim.

Alıntıları Göster
    quote:

ii olur bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

abiler lütfen cwp 1 gb RAM - AMD 3500+ processor -256 Geforce ekran kartı sistemde ne denli randıman alırım.sistem gereksinimleri yazmışlar biliorm ama mesela 1024 çözünürlük kasarmı??

ekran kartını tam olarak yazarmısın ram ve işlemcin iyi ekran kartının tam modelini yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

abiler lütfen cwp 1 gb RAM - AMD 3500+ processor -256 Geforce ekran kartı sistemde ne denli randıman alırım.sistem gereksinimleri yazmışlar biliorm ama mesela 1024 çözünürlük kasarmı??

ekran kartını tam olarak yazarmısın ram ve işlemcin iyi ekran kartının tam modelini yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz
    ekran kartımda Nvidia Geforce 6600 (256 MB)hangi detay seviyesi kasmadan çalışır sistemimde merak ediorm??

• quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

ekran kartımda Nvidia Geforce 6600 (256 MB)hangi detay seviyesi kasmadan çalışır sistemimde merak ediorm??

Alıntıları Göster
    Iste FPS unlocker;

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=396D40BB7D6C0070

Dosyalari direk oyunun bulundugu klasore atiyorsunuz originallerin yedegini almayi unutmayin.Bu konu ile ilgili diger yorumlar assagidaki linklerde;

http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=190785

http://www.forumplanet.com/PlanetCNC/topic.asp?fid=19062&tid=2029503

• Rietveld bilgiler ve demo linkleri için çok teşekkür ederim 1,5 haftadır ekran kartım yoktu oyunu bu gece çekmeye başladım 1-2 gün içinde screen shotları bende eklemek isterim sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 6 Mart 2007; 0:26:25 >
  • quote:

quote:

Bahsettiğimiz oyun tiberian sun olmadığı için indirmesende olur

Bahsettigimiz oyun TSun un cok daha gelismisi olan Tiberium Wars dir

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

yapma yaw, daha cabal'ın 3. ırk olduğunu zanneden ve bina satmayı bu forumlarda birine soran 3 yaşında çocuk için çok zekisin.

quote:

.Firestorm daki ucuncu irk olan CABAL olsaydi daha iyi olurdu kanimca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maedhaorx

quote:

quote:

yapma yaw, daha cabal'ın 3. ırk olduğunu zanneden ve bina satmayı bu forumlarda birine soran 3 yaşında çocuk için çok zekisin.

quote:

.Firestorm daki ucuncu irk olan CABAL olsaydi daha iyi olurdu kanimca.

Alıntıları Göster
    CABAL oyle yada boyle ucuncu irk olabilirdi diyorum ben ki Firestormdan sonra cikacak C&C 3 oyununda ucuncu irk olacaginin habercisiydi zaten.Ucuncu irk demek illa secilebilir irk demek degildir , sonucda CABAL oyundaki ucuncu bir irktir.Yuri de eger seciulmeseydi sana gore ucuncu irk olmayacakmiydi.irk degilse bile oyundaki ucuncu bir guctu nod ve gdi dan sonra artik adina her ne derseniz orduda diyebilirsiniz

• quote:

CABAL oyle yada boyle ucuncu irk olabilirdi diyorum ben ki Firestormdan sonra cikacak C&C 3 oyununda ucuncu irk olacaginin habercisiydi zaten.Ucuncu irk demek illa secilebilir irk demek degildir , sonucda CABAL oyundaki ucuncu bir irktir.Yuri de eger seciulmeseydi sana gore ucuncu irk olmayacakmiydi.irk degilse bile oyundaki ucuncu bir guctu nod ve gdi dan sonra artik adina her ne derseniz orduda diyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyun gerçekten güzel olmuş,demoyu cok yoğun şekilde oynadım.Brutal enemy'i yenebilen var mı?Brutala kadar fazla zor değil gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: TBerk

Arkadaşlar oyun gerçekten güzel olmuş,demoyu cok yoğun şekilde oynadım.Brutal enemy'i yenebilen var mı?Brutala kadar fazla zor değil gibi...

Alıntıları Göster
    Skirmishde normal taktiklerle hard ve brutali yenemessin hileli oynuyor cunku yani ordusu ve parasi bitmiyor ve senden herzaman fazla oluyor.O yuzden muhendis taktigiyle yenebiliyorsun.Onceki sayfalarda videolari var brutali 4 dakikada bitiren var birde yanilmiyorsam 15 dakikalik vardi APC ile genelde bu tur taktiklerle hard ve brutal gecilebilir.Full surum ciksinda MP in zevkine varalim.Bu arada FPS unlockeri yuklerseniz oyunu daha rahat oynayabilirsiniz.

• quote:

Skirmishde normal taktiklerle hard ve brutali yenemessin hileli oynuyor cunku yani ordusu ve parasi bitmiyor ve senden herzaman fazla oluyor.O yuzden muhendis taktigiyle yenebiliyorsun.Onceki sayfalarda videolari var brutali 4 dakikada bitiren var birde yanilmiyorsam 15 dakikalik vardi APC ile genelde bu tur taktiklerle hard ve brutal gecilebilir.Full surum ciksinda MP in zevkine varalim.Bu arada FPS unlockeri yuklerseniz oyunu daha rahat oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    FPS Unlocker yükledimde, oyun içerisinde 45ten yüksek FPS görmedim... ama oynanış kesinlikle daha rahatladı.

• quote:

FPS Unlocker yükledimde, oyun içerisinde 45ten yüksek FPS görmedim... ama oynanış kesinlikle daha rahatladı.

Alıntıları Göster
    Sanirim yanlis yuklediniz 1600x1200 yapin ve herseyi butun ayarlari very low yapin bakalim max kac goreceksiniz skirmishde deneyebilirsiniz.

• quote:

Sanirim yanlis yuklediniz 1600x1200 yapin ve herseyi butun ayarlari very low yapin bakalim max kac goreceksiniz skirmishde deneyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Very low niye yapayım ne anlamı var oynamanın yoksa Ayrıca yanlış yapsaydım 45fps'yede çıkmazdı

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.