Sanirim olmaz 3 irk var ve yeterincede unite var bence.Zaten misson pack kesin cikartirlar onada bol bol unite eklerler ama en buyuk eksik kesinlikle naval , umarim mission pack da naval olur.Ayrica videolarda sadece yagmura rastladim umarim karli alanlar vardir yoksa onuda mission pack da bekliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Razorback
Arkadaşlar tam sürümde üniteler ve binalarda %kaçlık bir artış olur dersiniz?
Ben REDALERT 3 istiyorum...
Bende
walla bu kadar az ünite hiçbir oyunda görmedim diyebilirim... 2 günde bıkarım...
quote:
Orjinalden alıntı: Razorback
walla bu kadar az ünite hiçbir oyunda görmedim diyebilirim... 2 günde bıkarım...
Su durumda SC gibi oyunlara yonelebilirsiniz bir dolu gereksiz unite var bildigim kadariyla.
bi oyunda cok fazla ırk olması bence cok iyi değil benim hosuma gitmiyor. Ya arkadaslar gözünüzü seveyim maximum detail'deki su efectinin güzelliğine bakın yaa MUKEMMEL ya bakıp bakıp duruyorum.
Evet su muhtesem gercektende dx9c de gelinebilecek en son nokta kanimca.Bu oyunda fazla irk yokki 2 irk gunumuz icin gercekdende cok az kaliyordu 3 irk guzel olmus bence ama keske yaratik olmasaydi.Firestorm daki ucuncu irk olan CABAL olsaydi daha iyi olurdu kanimca.
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
Evet su muhtesem gercektende dx9c de gelinebilecek en son nokta kanimca.Bu oyunda fazla irk yokki 2 irk gunumuz icin gercekdende cok az kaliyordu 3 irk guzel olmus bence ama keske yaratik olmasaydi.Firestorm daki ucuncu irk olan CABAL olsaydi daha iyi olurdu kanimca.
gercekten DX10 gelmeden gercek su efecti göremeyeceğiz diyenlere kapak olacak bir oyun demekki yapan yapiyormus ...yok yok 3 takım cok iyi birazda canavar olsun ya değişiklik olur robot robot bıkımıstık. Tiberian Sun'daki o nod lardaki cyborg vardı ya beli kopardı tek eliyle sürünür diğeriyle ates ederdi garibim
ya arkadaşlar saçmalamayın elinizdeki oyun demo, elbette adamlar demoda bütün üniteleri koymaz yoksa kimse orjinal oyunu almaz campaing dediğin bi kere oynar bitirirsin ama skirmish ve multiplayer ı oynadıkça oynarsın sınırı yoktur oyunu da devamlı yapan budur adamlar demo da devamlı oynayabileceğiniz birşey verirse elinize kimse gidip de orjinal oyunu almaya gerek duymaz di mi
bence c&c bütün serisindeki demolarda olduğu gibi az ünite verilip oyunda ünite çeşidine abanılacaktır ve emin olmasam da çok güzel bir campaing de bekliyorum ah westwood ah ne güzel campaingler yapardın hala oynuyorum red alert1 - tiberian sun EA satın almasaydı westwood u generals oyunu şu anda 1 numaralı strateji olurdu tabi starcraft tan sonra :)
herkese sabırlar diliyorum 29 mart diye hatrlıyorum oyunun çıkış tarihini
Ben 30 Mart diye biliyorum en son 30 mart demislerdi.TR ye nisanda gelir isde sanirim.Bakalim limitli sayida uretilen Kane Edition gelecek mi TR ye.
quote:
Orjinalden alıntı: khalis
ya arkadaşlar saçmalamayın elinizdeki oyun demo, elbette adamlar demoda bütün üniteleri koymaz yoksa kimse orjinal oyunu almaz campaing dediğin bi kere oynar bitirirsin ama skirmish ve multiplayer ı oynadıkça oynarsın sınırı yoktur oyunu da devamlı yapan budur adamlar demo da devamlı oynayabileceğiniz birşey verirse elinize kimse gidip de orjinal oyunu almaya gerek duymaz di mi
bence c&c bütün serisindeki demolarda olduğu gibi az ünite verilip oyunda ünite çeşidine abanılacaktır ve emin olmasam da çok güzel bir campaing de bekliyorum ah westwood ah ne güzel campaingler yapardın hala oynuyorum red alert1 - tiberian sun EA satın almasaydı westwood u generals oyunu şu anda 1 numaralı strateji olurdu tabi starcraft tan sonra :)
herkese sabırlar diliyorum 29 mart diye hatrlıyorum oyunun çıkış tarihini
Emin ol farklı ünite olmayacak ne GDI larda ne de NOD larda. Oyunun readme sinden alıntı yapıyorum. Demoda neleri kıstıkları belli zaten.
This demo features a sample of the full version's single-player content, including:
· An interactive tutorial for new players · Two different missions from early on in the GDI single-player campaign · One 1 vs. 1 skirmish map, pitting you as GDI against a computer-controlled Brotherhood of Nod army · The entire GDI arsenal at your command, from the Mammoth Tank to the Ion Cannon · The entire Brotherhood of Nod arsenal for you to fend off, including the Obelisk of Light and the Tiberium Vapor Bomb
The full version of Command & Conquer 3 Tiberium Wars features much, much more, including:
· Three playable factions (GDI, Brotherhood of Nod, and Scrin) · More than thirty-five different campaign missions · Twenty skirmish/multiplayer maps for up to eight players · Five different artificial intelligence "personalities" · Multiplayer support for up to eight players
A special Kane Edition of Command & Conquer 3 Tiberium Wars is also available, featuring an exclusive DVD, additional multiplayer maps, and unique unit skins.
Dikkat edersen The entire GDI arsenal diyor. Yani bütün, tüm GDI birimleri demoda mevcut. Ufak bir hile ile seçtiğimiz NOD birimleri de mevcut. Başka birim yok zaten. Demoda haritayı, multiyi, kuralları, yapay zeka taktiklerini(ki bu da ayarlanabiliyor aynı taktikle), 3.ırkı falan engellemişler. Bir sürü campaign + multisi olacak işte. Zaten orjinal almanın mantığı rahatça multiplayer oynamak.
Yeterince unite mevcut dedigim gibi eksikler mission packda giderilecektir bol bol da unite eklenecektir.Umarim navalda eklenir.
Oyunun MP i cok iddiali nisanda gorecez kismetse neyin ne oldugunu.
ünite sayısı yeterli daha ne olsun.COH da bile kaç tane var hemen hemen benzer sayıda.... AI olayı ii ayarlamışlar bence karşılaştığım en ii ai diyebilirm.ama aynı haritada oynamak feci baydı. gdi in 1.bölümdeki haritada grafikler çok iii.acaba diğer mekanlar nası olcak
bfme2 ye al binaları askerleri haritaları değiştir çevreyi biraz deiştr. adını tiberium wars koy piyasaya sür!!
Belki mission packi vista ve dx10 destekli yaparlar
quote:
Orjinalden alıntı: nacde
bfme2 ye al binaları askerleri haritaları değiştir çevreyi biraz deiştr. adını tiberium wars koy piyasaya sür!!
Aynı grafik motoru kullanılıyor oyüzden öyle geliyor. Aynı mantık COH ile Dawn of War içinde geçerli.
Dogru ama ayni grafik motoruna sm4 ozelligi eklenebilir,Ornek farcry sm2 liydi oyun sonra patchla sm3 ozelligi eklediler.Yani patch ile bile yapilabiliyorsa bastan mission pack yaparken ona gore yaparlar oyun motorunu ve haliyle sm4 destekli yapabilirler yani vista dx10 destekli cikartabilirler ve cokda iyi olur acikcasi.Oyuna birde kar efektleri ve naval unitelerini kelerlerse muhtesem olur deniz vs...
Belkide ünitelerin eklentilerinde bir artış olur....
allah aşkına 2 tank kime yetiyor?????
Tank cesidi yeteri kadar mevcut niye bu kadar unitelere taktiniz anlamadim yeterince unite ve eklenti var oyunda 3 tanede irk var daha ne olsun.Daha fazla irk ve unite istiyorsaniz AOE3 veya RON gibi oyunlara yonelebilirsiniz bir yigin gereksiz unite ve silahla dolu.
tam sürüm çıksada artık bizde alsak ya bence ek ünite olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
Tank cesidi yeteri kadar mevcut niye bu kadar unitelere taktiniz anlamadim yeterince unite ve eklenti var oyunda 3 tanede irk var daha ne olsun.Daha fazla irk ve unite istiyorsaniz AOE3 veya RON gibi oyunlara yonelebilirsiniz bir yigin gereksiz unite ve silahla dolu.