Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Most wantedı eski ekran kartı ile oynuyordum ve kare kare oluyordu gölgeler şimdi x1650 pro 256mb agp aldım sm 3.0 herşey ultra ama gölgeler yine kare kare(Kamerayı yaklaştırınca kayboluyor karelik).
  • Demo kesmiyor artık beni full çıksada oynasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Nodlar sanki daha guclu gbi geldi bna

Hayır değil. NOD'lar daha taktiksel, güzel şeyleri var ama GDI kadar güçlü değiller. GDI 5-10 tane mammoth tank yapıp dalsa ezer geçer.

quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Most wantedı eski ekran kartı ile oynuyordum ve kare kare oluyordu gölgeler şimdi x1650 pro 256mb agp aldım sm 3.0 herşey ultra ama gölgeler yine kare kare(Kamerayı yaklaştırınca kayboluyor karelik).

ATI kartlara has bir sorun o most wanted'daki, hangi model olduğu önemli değil.
  • zeplin olsa keşke :)
    red alert 2de 3-4 tane rütbeli zeplinle bütün baseleri dağıtırdım multiplayerda
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Nodlar sanki daha guclu gbi geldi bna

Hayır değil. NOD'lar daha taktiksel, güzel şeyleri var ama GDI kadar güçlü değiller. GDI 5-10 tane mammoth tank yapıp dalsa ezer geçer.

quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Most wantedı eski ekran kartı ile oynuyordum ve kare kare oluyordu gölgeler şimdi x1650 pro 256mb agp aldım sm 3.0 herşey ultra ama gölgeler yine kare kare(Kamerayı yaklaştırınca kayboluyor karelik).

ATI kartlara has bir sorun o most wanted'daki, hangi model olduğu önemli değil.

Bu oyundada ATI kartlara has sorun devam ediyormu?Çünkü yine kare kare.

• bence oyun kotu olmus.ne grafikler coh kadar iyi ne heyecan var.5 mamooth tankla dağıtıyosun adamı.bana pek hoş gelmedi.hersey ultra highta 1280 1024 te oynadım oyunu.cohtaki ince stratejiler falan mevcut degıl.benım hosuma gitmedi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

zeplin olsa keşke :)

Kirov Reporting ah eski gunler
  • gerçekçi olmak gerekirse ben oyunu cok beğenmedim command conquer fan ı yımdır nerdeyse red allert red aller2 generals hep takipçisi olmuşmdur ama bu oyun çok hoşuma gimtedi belkide çok şey beklememden dolayıdır
    unitleri çok yakından gösteriyor devamlı sadece cok dar bir alanda görüş açınız oluyor belki daha büyük haritalarla sorun çözülür full oyunda sonra bu oyundan unit lerin çok çeşitli olmasını umuyordum buda az çıktı inşallah bu da demodan dolayıdır şimdilik aklıma gelenler bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

arkadaşla bi multi yapardık yazlıkta başımızda onlarca insan bizi izlerdi bilgisayarlar kilitlenrdi ilk 30dk saldırmak yok de5rdik sonra ztn savaş saatler sürerdi ahh ahhh

• quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

gerçekçi olmak gerekirse ben oyunu cok beğenmedim command conquer fan ı yımdır nerdeyse red allert red aller2 generals hep takipçisi olmuşmdur ama bu oyun çok hoşuma gimtedi belkide çok şey beklememden dolayıdır
    unitleri çok yakından gösteriyor devamlı sadece cok dar bir alanda görüş açınız oluyor belki daha büyük haritalarla sorun çözülür full oyunda sonra bu oyundan unit lerin çok çeşitli olmasını umuyordum buda az çıktı inşallah bu da demodan dolayıdır şimdilik aklıma gelenler bunlar

Yani generelsi ben sirf bu yuzden oynayamadim diyebilirim birimlere o kadar yakindiki goruntu hic bisi goremiyordum en azindan C&C 3 generelsden kat kat iyi bu konuda hic yokdan ussu gorebiliyorum.Ama kesinlikle daha genis bir alan sart ozellikle MP icin gorunerbilir alanin arttirilmasi lazim.

• ayrıca askerlerin animasyonları uzaktan çok kotu duruyor.kağıt-karınca adamlar gibi.bellı olmuyor kım ne ille uzerıne tıklamak lazım ufak simgeden bellı oluyor.
  • Oyunu merak eden arkadaşlara birkaç tane ss hazırladım.
     Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

Devamı da gelicek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 28 Şubat 2007; 20:08:47 >

• quote:

quote:

• Al Pac resimler için saol hakikaten esaslı oyun..
  • quote:

quote:

quote:

• of yaaa o sahneyi unutamıyorum tam 12 sn sonra o özgürlük heykeli yıkılacak
  • red allert 3 çıksa ya olay o zmn kopar işte ama malesefff.
  • Birkaç tane de benden

• Vay bee gözlerim doldu valla o eski günleri hatırlayınca ne günlerdi onlar oyunlar nereden nerelere gelmiş alt alta duran bu 2 resim öylesine güzel anlatıyorki
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.