Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FP forumlarinda skirmish de nod ile oynanabilecegini iddia etmis biri ingilizcesi olan biri ceviri yaparsa bizde deneyelim.

1)Open the side choosing menu in the skrimish options
    2)Hit N verry fast and the quickly click(It would be best to hold the pointer over NOD)
    3)There - it may take a few tries - but using NOD avatars is fun!
    4)Don't do that for scrin - there aren't any units implemented for them - so you automaticly loose!

Bu da EA forumlarinda nod ile oynamanin yontemi;

Open a skirmish game, try to choose nod... just bring down the menu, klick on nod...nothing happens... but! dont close the menu now and press Shift+Strg+N and you play as nod! No Joke, tried it few minutes ago.

Same procedure for the AI:

Klick on the armyselection and try to select GDI for the AI...nothing happens...dont close the army selection menu and press Shift+Strg+G and you can play nod vs. gdi without capturing the mbf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 28 Şubat 2007; 12:46:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Open a skirmish game, try to choose nod... just bring down the menu, klick on nod...nothing happens... but! dont close the menu now and press Shift+Strg+N and you play as nod! No Joke, tried it few minutes ago.

Shift+Strg+N 'deki Strg nedir?
  • fps ye nerden bakıyorsunuz cok mu rezıl ettım kendımı yoksa
  • hocam strg sizin kullandiginiz klavyede ctrl oluyor türkiyedeyken benimkide ctrl idi simdi ayni yerde strg yaziyor
  • Hemen deneyelim bakalım gerçekten çalışacakmı
  • Evet calisiyor nodla oynadim GDI a gore cok gucsuz ama savunmasi cok iyi.Takim secdiginiz yerde n ye basin nodu secin calisiyor ctrl ye felan basmaniza gerek yok.Scrin ilede oluyor ama ussu otomatikman patlatiyor scrin ile oynanmiyor anlayacaginiz nod ile gdi ve nod a karsi skirmishde oynayabilirsiniz.
  • BUMUDUR YANİ

quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

hocam strg sizin kullandiginiz klavyede ctrl oluyor türkiyedeyken benimkide ctrl idi simdi ayni yerde strg yaziyor
  • Tam sürüm ne zaman çıkacak?
  • Su anda aciklanan en son tarih 30 mart 2007 / Cumartesi
  • demonun tadı damağımda kaldı ya hakkaten güzel bir strateji oyunu bizleri bekliyor
  • Orjinalden alıntı: scorpıon78

BUMUDUR YANİ

Ben daha iyisini yapana kadar; Budur

• quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

Tam sürüm ne zaman çıkacak?

mart 30
  • Hile çalışıyor, NOD'larla oynaması daha eğlenceli bence
  • nodla oynamayı bırı tam olarak bır anlatırverse ne güzel de olur demi
  • Gölge olayında fark ettim. BFME2, Most Wated, Carbon, BF2142 ve C&C3 de aynı sorun var. Hepsinde gölgeler kare kare. Sürücü ile düzeltmeye çalışsalar bari
  • ewt gölgelerin most wanted ile carbonda kare kare oldugunu biliyorum ama önürlerindede mi kareymiş.. Bu ea nın karede sorunu var sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

nodla oynamayı bırı tam olarak bır anlatırverse ne güzel de olur demi

Nod un üzerine gel. N harfine bas ve tıkla.
  • arkadas videolarda fps cok düsük demiş bence bide normal hd fragmanlarda denesin ekran kartını belki kart bozuk olabilir
  • Nodlar sanki daha guclu gbi geldi bna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

Gölge olayında fark ettim. BFME2, Most Wated, Carbon, BF2142 ve C&C3 de aynı sorun var. Hepsinde gölgeler kare kare. Sürücü ile düzeltmeye çalışsalar bari

bf2 dede böyle ve çok kötü duruyo oyunda
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.