Şimdi Ara

Command And Conquer Tiberium Wars Tarzı RTS Oyunu Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar command and conquer serisini tümden bitirmiş biri olarak artık kesmiyor. Generals, tiberian sun, red alert, tiberium wars hepsini oynadım ama daha başka bir şeye ihtiyacım var.

Derdim uzayda geçen gezegenleri kolonileştirip üstüne binalar kurup gezegenler üstünde savaşabileceğimiz bir yarı uzay yarı rts temalı bir uzay strateji oyunu.

Görünüşü normal C&C gibi olsun derdindeyim. Böyle bir oyun var mı bildiğiniz?

Online olursa güzel olabilir başka oyuncularla oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Nisan 2021; 12:48:7 >

• Starcraft 2

Şuan piyasadaki online oynanabilecek en iyi ve tek RTS. Alternatifi yok maalesef.

Hikaye modu paralı fakat online modunu geçtiğimiz yıllarda ücretsiz yaptılar. Blizzard Battle Net üzerinden girip ücretsiz multiplayer oynayabilirsiniz, ama zordur. Hikaye modu ise bir çok filme taş çıkartır, dizisini filmini çekseler soluksuz izlerim ki animasyonları falan film gibi. Keşke çekilse. Biraz aşk biraz bilim kurgu biraz uzay seviyorsanız Campaign paketlerini alıp oynayın, pahalı gelirse oynamasanız bile YouTube'dan tüm videoları izleyin.

Starcraft Remastered hikayesini de izleyin ama o oyun eski ve Starcraft 2'den daha zor, eski oyunculardan değilseniz onu oynamayın sevmeyebilirsiniz.

• Hocam star craftı pek sevemedim ben nedense bilmiyorum. Yani hep böyle hoşuma gitmeyen bir oyun açıkçası.

Act of war, act of aggression, age of empires kadar zevk vermiyor açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Hocam star craftı pek sevemedim ben nedense bilmiyorum. Yani hep böyle hoşuma gitmeyen bir oyun açıkçası.

Act of war, act of aggression, age of empires kadar zevk vermiyor açıkçası.

Uzay temalı C&C demişsin, onun gibi gözüksün oynansın ama uzay olsun demişsin Age of diyorsun hocam.

Dediğin şeye uyan tek oyun bu. Warhammer 40k serisine bak ama bunu online oynayamazsın. Botlara karşı veya sadece hikaye modu...

https://store.steampowered.com/agecheck/sub/116764/

Stellaris'e de bakabilirsin ama C&C tarzı değil ve çok fazla DLC'si olduğu için ben hiç girişmedim. Para dayanmaz ona.

https://store.steampowered.com/app/281990/Stellaris/

• Hocam yani şöyle bu söylediklerim genelde c&c serisinden daha az zevkle oynadığım oyunlar. Ondan dedim. Starcraft bana pek güzel gelmiyor hatta bayıyor.

C&c3 tiberium warsa Alpha yapay zekasını koysalar eğlenir dururdum :D

Stellaris güzelmiş ama tamda beklediğim şey değil. Anlaşılan bir gün bana bu oyunu yaptırtacaklar kafamda ki şeye göre bir şey bende bulamadım belki bilen vardır diye sordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.