Şimdi Ara

Comfortline GTI oluyormuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında konuyu ulen bu nasıl GTI Amerika'da millete kitliyorlar diye açacaktım ama araştırıp birde baktım ki bizim VW Türkiye'ye gelen toplam model sayısı kadar Amerika'da GTI'ın kendi içerisinde donanım paketleri var.

Aşağıda adamın yakın zamanda aldığı hepinizin bildiği benimde yaklaşık 1 yıl kullandığım Comfortline 2012 Golf var.Fark iç döşeme jantlar ve motor&dsg ikilisi.Onun dışında RCD 310,yarı oto klima,koyu vişne led olmayan stoplar GTI değil aynı comfortline.Hatta fonksiyonel direksiyonda yok ayrıca.

Ha birde bize oyun havası ile çalışan 7 ileri DSG'yi itelerken adamın orada "Super Smooth" diye bahsettiği 6 ileri mis gibi DSG var.(Bizde en azından siparişle alınan araçlarda seçenek olmalı 6 ileri dsg için)

Öğrenciyim ve 23 bin dolara sattığımız 122'lik comf Golf'ü bile alamıyoruz orada GTI satıyorlar hey gidi hey.

http://www.vw.com/en/models/gti/trims-specs.html

• fiyatlara bak, vw amerikada da milleti kazıklıyor sanırım

VW Golf GTI 2.0 200 HP başlangıç fiyatı 23.900 $

Chevrolet Camaro 3.6 323 HP V6 başlanguç fiyatı 23.300 $

kim bakar golf'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 26 Ağustos 2012; 3:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

fiyatlara bak, vw amerikada da milleti kazıklıyor sanırım

kim bakar golf'e

Yazdığınız fiyatları doğru olarak sayıyorum, kontrol etmedim.

Ford Fusion başlangıç fiyatı 21.700 $
     Comfortline GTI oluyormuş.

• Adamlar arabaya doymuş abicim.. Ne hoşuna giderse neyi isterse ona biniyor.. Demekki cruze'u golf'ü camaroya tercih edebilecek kadar mütevazi insanlar bile var amerikada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanıma bak

aman doğuş görmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

fiyatlara bak, vw amerikada da milleti kazıklıyor sanırım

kim bakar golf'e

Amerika'da Alman arabaları pahalıya satılır, algısı yüksektir, Kore Chevrolet'ini Amerikan Chevroleti gibi lanse edip, en iyi arabaymış gibi gösterdiğinden pek anlamanı beklemiyorum. Evet, evet seninki hakiki Amerikan Chevroleti, bir Chevrolet Camaro ile Aveo arasında sadece sınıf farkı var

Konuyu açan arkadaşa da yorum yapacak olursam,

ben Türkiye'de Polo Gti'ı da inceledim, aynı böyle şekilde, digital klima bile yok, donanımların hepsi opsiyonel, şunu istiyorum bunu istiyorum diye başlıyorsun, fiyat inanılmaz artıyor...

• Bizim millet kendisi istiyor pahali arabaya binmeyi yuksek vergi odemeyi, alismaliyiz elden birsey gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.