Şimdi Ara

Combo 1.3 CDTI Modifiye yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Kasim ayinda 2006 model Opel Combo Cdti aldim. Arac 14000kmye geldi ve hicbir sorunum yok nazar degmesin. Bazi modifikasyonlarda bulunmak istiyorum fakat hicbir sitede aradigim bilgilere ulasamadim. Uygulamayi dusundugum modifiyeleri listelesem bana fiyat ve aciklamalarda (resimler-site vs.) bulunabilirseniz cok memnun olurum. Uzun suredir opelciyiz bunun degiseceginide sanmiyorum :)...
    Liste:
    *Tavan LCD ekran (arka koltukta oturanlar icin tavana montajlanan ekran)
    *15" Comboya uygun jant (Spor paketli combo piyasada cok fazla, gordugunuz comboya hos giden fiyati uygun jant ariyorum)
    *Sportif ve derli toplu Tamponlar (genelde arka tampon alti eklentisi goruyorum daha orjinal bir arka ve varsa on tampon yardimci olursaniz sevinirim)
    *Aluminyum Port bagaj
    *Beyaz Gosterge paneli (Spor paketli corsalardaki beyaz zeminli gostergelerin uygulanabiliyor olmasi lazm fakat emin degilim, fiyati konusunda fikrim yok)
    *Gogusluk kaplamasi (tercihen carbon gorunumlu veya baska bir oneriniz varsa olabilir)
    *Cruise Control+Park sensoru
    Her turlu yardima acigim, saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac1DBuRN -- 26 Temmuz 2007; 19:19:33 >

•  Combo 1.3 CDTI Modifiye yardim

umarım dış görünüş olarak bu 2si yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 26 Temmuz 2007; 21:07:03 >
  • usteki ilham verici oldu acikcasi saol:).
  • bence mercekli corsa farı bağla öne
    okulun önünde bir combo'da görmüştüm gerçekten çok hoştu

sonra dtm tip performans tipi son susturucu monte edebilirsin
    camlara ziebart tarzı hafif aynamsı film çekilebilir.
    16"alessio turbo jant takılabilir.
    arka stoplar sökülüp yerine fibercide ledli stop yapılabilir.

tampon olayına hiç girme bence çünkü hiçbir ticari araca yakışmıyor;aracı yere yaklaştırıp komple tamponları boyarsan daha iyi bir görünüm elde edersin.

aynaları corsa aynası takabilirsin.

ayrıca tavana lcde ekran bağlayıncaya kadar teybi söktürüp oaraya "in-dash" diye tabir edilen kendinden ekranlı dvd çalar takabilirsin
    hem tavan döşemesi filan delinmez,kablo vs. çekilmez.
    çok orijinal durur.

bu dediklerimi şimdi hayal ettimde eğer bizim combo'ya böyle bişey yapsam süper olurdu.

• Xenon far
    ledli arka far
    Dvd calar
    Corsa dikiz aynasi
    son susturucu fikirlerini tuttum. Dikiz aynasini corsa ile deistirmek yerine kromajli olanlari varsa onlardanmi alsam ki? Birde su koruma citalarini govde rengi yapmak lazim. Satilirmi yoksa boyanmasimi gerekiyor? Beyaz gosterge olayini goreniniz varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac1DBuRN

Xenon far
    ledli arka far
    Dvd calar
    Corsa dikiz aynasi
    son susturucu fikirlerini tuttum. Dikiz aynasini corsa ile deistirmek yerine kromajli olanlari varsa onlardanmi alsam ki? Birde su koruma citalarini govde rengi yapmak lazim. Satilirmi yoksa boyanmasimi gerekiyor? Beyaz gosterge olayini goreniniz varmi?

mercekli farı es geçme sakın;arabanın önünü acayip değiştiriyor.

dikiz aynası değil yan aynalar;yanlış değiştirme sakın;dikiz aynası aracın içinde olan ve corsa'da da combo'da da aynıdır.

kromaj yapma bence çok kro duruyor;gövde rengi olsa daha iyi olur.

tamponlarla beraber haliyle kapı kollarını ve çıtaları da boyatman lazım;görünümün uyumlu olması için.

beyaz gösterge ise olur;aynı mekanizma sadece kadranlar değişik o kadar.

• Yan ayna diyecegime dikiz aynasi dedim haklisin. Takometreyi bulamadim nette. Bulabildiklerim arasinda sole bir paket hazirladim.

Resimdekilerin toplami 1.000 ytl ediyor. Fikriniz nedir? Bu arada arabanin rengi gokyuzu mavisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Egea 1.4 Fire Easy hakkinda
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jant takimi+sensor+CC+Xenon+Takometre=1.350 ederse toplamda 2.350 gibi bir maliyeti olacak snrm
  • jant olarak bunda ısrar ediyorum;arabayı çok açar-alessio turbo:

ön far gayet güzel,yakışır.

yanlız şu krom görünümlü kapı kolları ve aynalardan vazgeç derim;hiç yakışmıyor tam kro işi.

bir de tamponlara hiç dokunma sadece siyah olan yerleri ve arka tamponu komple gvde rengine boyat(kapı kolları,aynalar ve çıtalar dahil.)

göstergeyi nette bulamaman doğal;serviste bulabilirsin anca ya da hurdacıları dolaş,kazalı corsa'nın birinde öyle gösterge varsa onu alırsın.

bir de aracı yere yakınlaştır derim.
    egzosu da unutma.

aracının rengi bizimkinin rengidenmiş.çok güzel o renk.

• Jant guzelmis. Fiyati konusunda bir bilgin varmi? Krom kaplama konusunda hakli olabilirsin. Sportifligine uymuor. Cita ve kapi kollarini boyattigim takdirde zmnla kabarma yaparmi boya? Orjinal gibi dururmu?
  • jant sıfırı 1.000 ytlden aşağı değildir ama 2.el de alabilirsin
    lastikçilerde ve jantçılarda çıkma jant oluyor.denk gelme ihtimali baya bi var.

boyattırdığın taltirde bi kabarma olacağını sanmıyorum

yaptırda biz de görelim artık comboyu;resim isterim
  • Sunlar garanti;
    Angeleye far
    15" jant
    Corsa yan aynalar
    siyah plastik aksamin govde rengine boyanmasi
    Beyaz Takometre

Eylulde calismaya baslarsam aralikta bitmis olur snrm. O zmn emin ol koyarim resimleri :)
  • jantları 15" yapma;16" tak
    zaten üstündeki standart jantlar 15";değiştiriyorsun bari tam olsun.
    16" bağla derim,tabi ki alessio turbo olsun.

bekliyorum resimleri
    kazasız belasız...
  • O zmn lstiklerinde degismesi gerekmeyecekmi? Ben masrafi min. tutmaya calisiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac1DBuRN

O zmn lstiklerinde degismesi gerekmeyecekmi? Ben masrafi min. tutmaya calisiyorum.

2.el istediğin marka-model lastikler satılıyor lastikçilerde uygun fiyata
    sıfır alman şart değil.
  • Birşey sorucam arkadaşlar comboların arka süspansiyonu makaslı değil bildiğimiz helezon bu durumda corsalara takılan spor helezonlar comboya da takılır mı
  • krom kaplı aynalar maynalar bence de tam kıro işi. vazgeç onlardan. hele burda siyah bi transporter a yapmış adam. acayip kötü gözüküyor.

kolay gelsin.
  • tmm vazgectim ztn, corsa aynalar alacam onun yerine. Maliyeti nedir? Ayrica siyah film cektirmem gerek bilgisi olan varsa yardiminizi bekliorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.