Şimdi Ara

COMARIN TEKIYLE KAVGA ETTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bızım kursun yanında balıkcı var. Kurs carsıda ve kaldırım kenarı boydan boya park yerı. Bu balıkcı kendı onundekı park yerıne duba koymus zabıtaya rusvet verıp orayı kendınınmıs gıbı soyluyor. Bende gıttım motoru balıkcının onune koydum (kıyucak baska yer yok.)
    Kalktı geldı hemen "bırader sımdı mal gelıcek motoru baska yere parket " dedı emırvarı konusuyor bıde. (bu arada carsıda arabayı cektın tezgahımın onu kapandı dıye bırsey yok. her tezgahın onunde araba var zaten)

Bende sınır oldum yok buraya koyucam burasıda park yerı dedım. Bu basladı yok burası bızım yerımız zabıtayı ararız ceker motorunu falan dedı bende ıyı arayın ceksın dedım. Sonra gıttım cıktım yukarı baktım bunlar benım motoru 3-5 kısı tutmuslar kaldırmaya calısıyorlar. Indım hemen asagıya napıyorsunuz dedım bana dıyor cek bunu kendı arabamı cekıcem. Yok dedım cekmıyorum hatta ben sızı vıdeoya aldım ve polısı aradım motorumu calmaya calısıyorlar dıye dedım.

Bu bı sınırlendı falan bende dedım eger o motora dokunursan bıdaha bu tezgahını darma duman ederım senın dedım sonra bısey demedı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Belediyeyi ara şikayet et , hatta polisi ara. Antalya da bir esnaf yola tabure koydu diye dünya kadar ceza yemişti.
  • İyi yapmışsın kardeş,korkma sakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grup falan yokmu çağır hepsini tum motorları dukkanının onune park edın

sıkıysa çektirsin zabıta falanda motor çekemez

yol babasının malı sanki adama bak

motorcuya 2 tekere saygı yok bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

grup falan yokmu çağır hepsini tum motorları dukkanının onune park edın

Üniversitenin grubu var ama dostum adamlar tam çomar. Çarşının ortasında olay çıkmasın birde saldırır çünkü bunlar.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Ne alaka şimdi alakasız bir konu üzerinden motorcu duyarı kasma.Bıktık bu motorculardan her şeyden mağduriyet yaratmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Ne alaka şimdi alakasız bir konu üzerinden motorcu duyarı kasma.Bıktık bu motorculardan her şeyden mağduriyet yaratmayın.

Alakasız bir konu değil. Eğer oraya araba çekselerdi kardeş ayağı yapıp rica ederlerdi en azından emri vaki konuşmazlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne alaka motorcuya saygıyla? Bu tipler araba veya kamyonette koydurmuyorlar. Ezberlemişsiniz iki tekere saygı yok diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Alakasız bir konu değil. Eğer oraya araba çekselerdi kardeş ayağı yapıp rica ederlerdi en azından emri vaki konuşmazlardı.

Sen öyle san. Kardeş ayağını ilk cümlede çekerler. Tekrar ettirirsen işler değişiyor. Motor araba işi değil bu. Adamın dükkanını ne kapatırsa kapatsın olay oluyor.

• Hocam kesinlikle doğru olanı yapıyorsunuz. Arkanızdayım. Sonuna kadar hakkınızı arayın. Polisi arayıp şikayet etme hakkına sahip olduğunuzu unutmayın. Bu kişilere tepki vermediğimiz için bu hale geldiler zaten.

Geçenlerde bilindik bir yerde et dürüm söyledim. Özellikle içine şunları koyun şunları koymayın demiştim siparişten önce. Dürüm gelince normal olarak istediğim gibi hazırlamışlardır diye ısırdım. Baktım içinde istemediğim şeyler de var. Çağırdım garsonu dedim ki böyle böyle ben böyle sipariş etmemiştim bunu değiştirin. Dedi ki sen ısırdın onu demişmez o artık. Dedim ki nasıl değişmez kardeşim acaba doğru mu yaptınız diye içini mi açıp bakayım falan. Hık mık etti ilk başta. Sonra dedim ki bunu değiştireceksin kardeşim. Dedi ki sen emri vaki konuşmaya başladın. Dedim ki o zaman konuşturtma al bunu değiş değişmeyeceksen de git müdürünü çağır seni şikayet edeceğim. Müdür lafını duyunca tamam değiştirelim diyip geri vites attı.

Bu arada 18 yaşındayım. Garson da ortalama 25-30 yaşlarındaydı. Biz bu insanlara böyle tepki vermediğimiz için alışıyorlar böyle. Herkes hakkını arasa sorun çıkmayacak oysa ki.

• Bu konuda bende çok çekiyorum tartışmak yerine nerelere şikayet edebilirim böyle düşük iqlu insanları?

• chefarcher C kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsınız yemek olayında bende ayar olurum. birkeresinde yemek buz gibi geldi. başkası olsa ses çıkarmaz yer ama neden ben para verdiğim şeyi soğuk yiyim. hallettirdik.

ama burda mesele başka. o kavga ettiği adam hareketlerinden anlaşıldığı üzere saçma sapan cahil bir adam. şimdi silahı vardır çeker ateş eder düşünemez. insan hayatının kıymetini bilmiyordur. aptal cesareti gelir öldürür. kendide yanar karşıdakinide yakar. silah bulamaz bıçak çeker vurur. sopa çeker kafaya vurur öldürür.benim gozumun onunde okadar sacma sebepten kavga çıktıki adam aldı yerden aldığı taşı karşıdaki adamın kafaya indirdi. 6 dikiş attılar. taşı yiyen adam çok rahat ölebilirdi.. herkesin herkesi gözünü kırpmadan öldürdüğü bir toplum haline geldik artık. oyüzden pek kimseye bulaşmamak lazım. hakkını arama demiyorum ara tabiki ama o an cahil adamla tartısmayacaksın. arayacaksın kim ilgileniyorsa söyleceksin. gerçi oda pek işe yaramıyor bu ülkede. ( öldürülmek üzereyim konusu mesela.. ) zor nediyim hard zorlukta yaşıyoruz hayatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Ne alaka motorcuya saygıyla? Bu tipler araba veya kamyonette koydurmuyorlar. Ezberlemişsiniz iki tekere saygı yok diye.

arabayla çarpanlar var arabasını park etmek için

çıkında 2 tekere binin bakalım nasıl 4 teker ruh hastaları direksiyon başında evimin, otoparkında motosikleti park ediyorum adam geliyor arabasıyla ittirip motorumu deviriyor, sonra kendisi park ediyor

motosikleti 250 500 1000 cc de olsa da taşıt yerine koymuyorlar bazı 4 tekerler

ulkede kanun falan yok uygulayan yok

4 teker olunca kaportan var 2 teker olunca kaportan yok

taşıt gibi gitmek istyorsun dibine yanaşıyorlar sıkıştırıyorlar seni taşıtdan saymıyorlar bu ulkede

park ediyorsun yine saygı sıfır

kalabalık olucaksın grup olucaksın o zaman korkup serefsizlik yapamıyorlar

• Konyada mısın sen

• adam haklı adamın dükkanının önü mal getirebilr en doğal hakkı

ve adam balıkcı dükkanın önü boş olacak ki geçenler görsün canı çeksin

bu kafa yapına bakılırsa çomar olan sensin.

Adamın haksız oldugu tek şey senin motorunu kaldırıpta oaraya buraya taşıyamaz taşırsa ve motora bi çizik dahi gelirse tüm suç onun

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    motorcuların serseriliklerinide görüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: PresidentBerke

motorcuların serseriliklerinide görüyoruz

bıkac serserı gordun dıye butun motorcuları aynı kefeye mı koyucan. ıstanbulda yola cıktıgında 10 bın araba varsa 100 tane motor goruyorsun. bı araba makas attı dıye bende butun arabaların aynasını kırayım o zaman.

ısınıze geldıgıne gore oluyor hersey. motorcu yolun ortasından gıdınce uzerıne cıkıyorsunuz sagdan gıt senın yerın burası mı dıye. sagdan gıdıncede kapı acıyorsunuz carpıyoruz senın burda ne ısın var oluyor?

motor sursenız bıraz anlıyıcaksınız nasıl bı durumda oldugunu memleketınde arabanızda allaha emanet nasıl olsa dururlar kafasıyla (cahıl kafası) surdugunuz ıcın sıze parlayan motorcuda serserı oluyor.

park yerı ıcınde aynısı gecerlı. ıkısınınde trafıktekı yerı aractır. ıkısıde ruhsatlı ıkısıde motorlu tasıt. bırı az yer kaplıyor bırı cok yer kaplıyor dıye sen ona hor davranırsan karsılıgını alırsın bu kadar basıt.

motorcu yolda gıderken sana carpsa sana bırsey olmayacagını bılerek kendını ustun hıssedıceksen eger,yolların kralı tırlar olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Türkiyede motor sürülmez ben sıkıştıran dangalakları savunmuyorumda

Serseri motorcularıda görüyoruz kafasında ki kaska güvenip onun bunun aynasına saldırıyor aptal aptal ışıklarda artislik yapıyor hani bana denk gelse öldüresiye döverim ama onlarda biliyor benim gibi tiplerin ses çıkaracagını o yüzden gördükleri ezik tiplere sataşıyorlar.

Ben hiç bmw ye yada suva binen birine diklendiklerini görmedim niye acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.