Şimdi Ara

Collezione.com'da orjinal converse 39 TL :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
8.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spormarketim.com sağolsun converse ihtiyacımızı giderdik (gerçi ben denemek için almıştım. Açıkçası trekking botu ve hava yastıklı, eva tabanlı koşu, yürüyüş ayakkabısı giyen biri için 5 para etmez ayakkabı. Üstelik bunları hiç giymemiş olanlar converse için çok rahat demekten geri kalmıyorlar).

her neyse; o kampanyadan 45 numara boğazlı converse 47 liraya gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Üstelik bunları hiç giymemiş olanlar converse için çok rahat demekten geri kalmıyorlar).

şu duruma ben de şaşıp kalıyorum, tamam bazı şeyler görecelidir ama bu konuda öyle bir ihtimal yok.. benim ayaklarımda mı sorun var yani

hoşuma gittiği için aldığım bir converse vardı, ilk giydiğimde 15 dakikadan sonra acı veriyordu. şurası bir gerçek birkaç kez giydikten sonra ayağım biraz alıştı ama rahat olduğu anlamına gelmez ki.. bazılarının ayağına hiç rahatsızlık vermiyo olabilir, ben memnunun rahatsızlık vermiyor denir ama çok rahat demek de abes yani.. rahat ayakkabı giymeyince converse i rahat sanıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tello2

Valla zoom yapınca hiç converse kalitesi varmış gibi görünmüyor. Converse one-star olayı doğrudur ama eskiden one-star serisi de vardı illa all-star yazmasına gerek yok. Fakat dikiş kalitesi bana sorunlu geldi arkadaşlar.

Allahın bez ayakkabısı, Vietnam'da, Endonezya'da, bilmem nerede 2-3 dolara üretilmiş ayakkabıyı bir de referans gibi göstermeyin, yazıktır. Bez ayakkabının her yeri kaliteli olsa ne yazar.

100 liraya Converse bez ayakkabı alacağınıza, pazardan 20 liraya 5 farklı renk alın. Sonuçta hepsi aynı kalitede. En azından değiştirip değiştirip giyersiniz. Ayak kokusu az olur.
  • Bedava verseler gerçekten giymem. Ayaklarıma yazık. Arkadaşlarımın hepsi çok rahat dediği için bir defa 129 lira vererek aldım. Hayatımda giydiğim en kötü ayakkabı oldu. Ayrıca üç hafta sonra yırtıldı. Toplasan 10 kere giymiştim. Bu kadar dandik ve rahatsız bir ayakkabıyı bu adamlar nasıl satıyor anlamış değilim. Alanlar nasıl rahat buluyor onu hiç anlayamıyorum. Popüler kültür insanların acılarını bile görmezden gelmesini sağlayabiliyor.
    Bunun dışında alacak ve giyecek olanlar için gerçekten sıcak fırsat. Bari benim gibi yüksek paralar vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Popüler kültür insanların acılarını bile görmezden gelmesini sağlayabiliyor.

• Valla biraz önce sipariş verdi. Kot pantolon ve gömlek alana bedava verdiler. Yani 60 liraya kot pantolon, gömlek ve ayakkabıyı almış oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 60 Tl'den 40 Tl'ye düşmüş. Orijinal Converse'nin liste fiyatı 60 Tl değil ki, daha yüksek.
  • ürünler geldiğinde fotoğrafları eklerim
  • ben anlamıyorumki.. son günlerde 3-4 site daha benzer indirim yaptı.. milletin 90-100 lira verip aldığını, 30-40'a sattılar.. nasıl bir mantık bu? yada orjinal değil mi? stok mu eritilmeye çalışılıyor? soru çok, cevap yok
  • arkadaşlar özellikle converselerin orjinalliklerini bence boşuna sorgulamayıın çünkü genelde hepsi uzakdoğudan geliyor..Çok sık seyahat ettiğim için biliyorum özellikle çinde ve endonezyada malezyada 4 veya 5 kalitede mal var fiyatlar 5-10dolar değişiyor üretim kalitesine göre...sizin trden aldığınız büyün converselerde bu şekilde ithal ediliyor converse converstir orjinal mi değil mi diye boşuna sorgulamayın bez ayakkabıyada yüzlerce lira vermeyin bence çünkü bunların geldiği yerde 5-10 dolara en kralını alıyorsunuz...39 lira tr de satış için uygun sayılabilir özelliklede bazı avm dükkanlarında 100 liranın üstüne satıldığını gördükçe.fiyatlar neden böyle düşüyor diyorsanız , ürün çok fazla talep gördükçe herkez satmaya başlıyor ve herkes ufak ufak fiyatı düşürünce pazar iyice düşüyor...yoksa mal aynı mal yine aynı paraya geliyor , tek farkı o zaman çok daha fazla kar ediyorlardı şimdi daha az....bugün adidas veya nike mağazalarına gittiğinizde bile ayakkabı dilinde indonesia veya malasia yazdığını görürsünüz , buraya gelince fiyatlar katlıyor işte...

hayırlı alışveriler....

bu arada collezione indirim kodu olup kullanmayacak varsa birkaç şey aldım paylaşabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 25 Mayıs 2012; 21:11:19 >

• Gömlek ve Jean Pantolon alana ayakkabı hediye
  •  Collezione.com'da orjinal converse 39 TL :)

şuan 1v1y.com da satışta. koton innternet satış sitesi...

galiba stok fazlası var firmalarda :) indirim yapan yapana ?

allah aşkına madem bu ayakkabılar pahalı bu kadar , bu convers Türkiye resmi satıcısı nerede ? avm lerdeki mağazalarda niye pahalı internette böyle. dieğr satıcılardan birileri de çıkıp itiraz etmiyor mu ?

orjinal değil ise çin den vs. çakma ithal ise yine resmi ithalatcı niye bu sitelere birşey demiyor satışlar devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 25 Mayıs 2012; 22:40:51 >
  • bu converse ayakkabının özelliği nedir anlamıyorum herkeste converse.bez ayakkabı sonuçta rahat değil bir şey değil.sanırım benden başka herkes bir kez de olsa converse almıştır.

ayrıca bu ayakkabı hakkında çakması orijinalinden daha kaliteli diyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

bu converse ayakkabının özelliği nedir anlamıyorum herkeste converse.bez ayakkabı sonuçta rahat değil bir şey değil.sanırım benden başka herkes bir kez de olsa converse almıştır.

ayrıca bu ayakkabı hakkında çakması orijinalinden daha kaliteli diyenler var

25 sene önce giymişliğim var o zaman da sevmedim şimdi de sevmiyorum.
    ayağında gördüğüm kimseye de yakıştıramıyorum.
    neydi o bir ara da boksör ayakkabısı giyenler vardı

• arkdaşlar ayakkabılar orjinal converse

collezione geçen sezon converse ile anlaşma yapmıştı ve kampanyalı olarak 60 tl'den ayakkabıları satışa sundu, geçen sezondan son kalanları 40 tl'ye düşürüldü ve artık bitirmeye çalışıyoruz.

google'a girip converse one star yazıp görsellere bakarsanız bu modelin aynısını göreceksiniz.

hatta şöyle söyleyeyim aynı kampanyayı geçen yaz sonu tiffany markasıda yapmıştı ve forumda birçok arkadaş yararlanmıştı belki hatırlayanlar olur.

bu arada gömlek ve pantolonla birlikte bu ayakkabı hediye olmuyor düşük modeller hediye veriliyor şuan da?
  • Sanmıyorum orjinal olduğunu indirimsiz fiyatı 60 Tl zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Sanmıyorum orjinal olduğunu indirimsiz fiyatı 60 Tl zaten.

urun orjinal collezione converse ile anlasma yapip kampanyali 60tl'den satisa cikardi bunlar son kalanlar oldugu icin 40a dustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

collezion mağazasını arada ziyaret eder hoşuma giden bir şey çıkarsa alırdım şimdi bu ayakkabı vesilesiyle siteyi ziyaret ettim 3 gömlek 1 pantolon sipariş ettim yanında bahsi geçen ayakkabı ve parfüm hediye edildi toplam 90 tl ödeme yaptım

Collezione.com'da orjinal converse 39 TL :)

bu kampanya nasıl oluyor pekı belırlı bır fıyat aralıgımı var acaba

• pazarda satılan çakmaları bile daha dayanıklıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Sanmıyorum orjinal olduğunu indirimsiz fiyatı 60 Tl zaten.

http://www.collezione.com/outlet-aksesuar-Ayakkabi---Lacivert-267202.html

çakma olanı bu zaten ,ben orjinal diyorum zaten yazıyor önünde converse diye arkada da one star yazıyordur star anlaşılıyor sadece
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.