Bildirim
Collezione.com'da orjinal converse 39 TL :) (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: webhaluk
Orjinal olmadığı kesin ama ayakkabının üzerinde nasıl converse yazıyor onu anlamadım. Eğer converselerin altında tabanlık yoksa hiç rahat olmuyor. Tabanlıkta zaten orjinal converselerin çoğunda yok.
bilip bilmeden lütfen yorum yapmayın gidip converse bayisinden bu ürünün aynısını bulabilirsin ürün kesinlikle orjinal ayrıca ürünün resimlerini de bir üst mesaj da ekledim. -
-
iyi de ben diyorum hala da diyorum: sahtesi daha kaliteli -
Bugün tiffany de de gördüm aynısını. 49 tl orada, kutusu belgeleri vs. orjinal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DVB
quote:
Orijinalden alıntı: freedom058
bu kampanya nasıl oluyor pekı belırlı bır fıyat aralıgımı var acaba
kampanya fiyat olarak değil de bir pantolon bir gömlek alana ayakkabı hediye şeklinde, buarada hediye edilen ayakkabıda bu adı geçen indirime girmiş orijinal (yersen) converse
ayakkabı orjinal arkadaşım yersen filan diye insanları yanıltmayın yukarıda resimleride ekledim bu şekilde bilip bilmeden lütfen yanlış yorum yapmayalım. -
benim kız arkadaşım geçen sene almıştı siyahından. ama tiffany'den almıştı. collezione'dan değil. acaba sahte midir diye hiç düşünmedik. fiyatı da bu civardaydı. -
3 ayakkabı 1 gömlek 1 pantalon 1 parfüm indirim kuponuyla kargo dahil 93 TL ye geldi. Bence çok uygun..
parça başı nerdeyse 15 TL ye gelmiş oluyor. Bakalım gelince göreceğiz -
Trendyola tc kim lik numarası vermiyoruz.Neden collezion istiyor anlamak güç! -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehannnn
Trendyola tc kim lik numarası vermiyoruz.Neden collezion istiyor anlamak güç!
Normalde fatura tc kimliğe kesiliyor diye biliyorum -
evet siparişlerim geldi orijinal (yersen) hediye ayakkabılarda geldi bir arkadaş hediye edilenler onlar değil dedi ama daha öncede söylediğim gibi başlıktaki orijinal converse (yersen) hediye geldi -
ayakkabı hiç rahat değil % 1000000 orjinal olsada umrumda değil ben beğenmedim bedava verdikleri için bu seferlik affediyorum conversi -
quote:
evet siparişlerim geldi orijinal (yersen) hediye ayakkabılarda geldi bir arkadaş hediye edilenler onlar değil dedi ama daha öncede söylediğim gibi başlıktaki orijinal converse (yersen) hediye geldi
hala yersen diyerek insanların kafasını karıştırmayın ayakkabılar ORJINAL CONVERSE inanmıyorsan götür bir converse mağazasında sor gerekli cevabı verirler sana. -
quote:
ayakkabı hiç rahat değil % 1000000 orjinal olsada umrumda değil ben beğenmedim bedava verdikleri için bu seferlik affediyorum conversi
zaten converse ayakkabıların en büyük sorunu rahat olmamasıdır şuan artık bu modeli kampanya dahilinde vermiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: marine-gear
quote:
evet siparişlerim geldi orijinal (yersen) hediye ayakkabılarda geldi bir arkadaş hediye edilenler onlar değil dedi ama daha öncede söylediğim gibi başlıktaki orijinal converse (yersen) hediye geldi
hala yersen diyerek insanların kafasını karıştırmayın ayakkabılar ORJINAL CONVERSE inanmıyorsan götür bir converse mağazasında sor gerekli cevabı verirler sana.
evet orjinal (yersen) converse
orjinalmiş değilmiş benim için pekte önemli değil yeterki işimi görsün rahatsızlık vermesin bu yersen kısmını sana inat yazıyorum bilmem farkındamısın
gömlekler fiyatlarına göre çok güzel çok hoşuma gittiler ama fazla kişide almasın sonra lcw hesabı herkeste aynı kıyafet olmasın
-
gömleklerden biri + pantolon büyük geldi gidip mağazadan değişim yaptım en ufak pürüz çıkmadı bilginize -
orijinal conversenin arkasında all star yazıyor arkadaşlar collezionede öle bişi yazmıyor orijinal deil yane -
quote:
Orijinalden alıntı: tiliaa
arkadaşlar orijinal conversenin arkasında all star yazıyor ben yıllardır onu kullanıyorum fiyatı biraz daha pahalı olabilir ama şu sıralar bi site keşfettim hem converseler orjinal hemde 64.90 almışken orjinali ve ucuzu olmalı bencewww.keyfimarka.com diye bir site tavsiye ederim hem çok ilgililer hemde 2 günde ürün elinizde
sen git tavukları kandır
-
:D:D sadece bir öneri o kadar amacım kandırmak değil ve ben bir eğitimciyim kandırmak lügatımda yok :D -
quote:
Orijinalden alıntı: tiliaa
:D:D sadece bir öneri o kadar amacım kandırmak değil ve ben bir eğitimciyim kandırmak lügatımda yok :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X