Şimdi Ara

COLLATERAL TÜRKMENELİ TV DE !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski konuyu hortlatmak istemedim ama bu akşam hemde türkçe alt yazılı olarak collateral türkmeneli tv de eskiye bir dönüş varmı bilemem ama geçenlerdede SİHİRABAZI VERDİLER SÜPER OLDU eski topic unutuldu eğer türkmeneli güzel filmler vermeye devam edrse burdan devam ederiz mutlaka izleyin derim

COLLATERAL TÜRKMENELİ TV DE !!

• Hakikaten bazen çok güzel filmler çıkıyor bu kanalda..
    Bu arada paylaşırken Arapça alt yazılı olmamasına dikkat edelim.
    yalnızca Türkçe alt yazılı filmleri paylaşalım.
  • uydu alıcısı var ?Çıkarmı merak ettim bu kanalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

uydu alıcısı var ?Çıkarmı merak ettim bu kanalı

çıkar tabi türksatta tarattır mutlaka çıkar
  • hani ülke dışı ya ondan çıkmaz belki diye sormuştum.Tamam arattırıyorum
  • Bazen takip ediyorum Constantine'i bizden önce verdiler hem de Türkçe dublaj. Valla takip edin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Bazen takip ediyorum Constantine'i bizden önce verdiler hem de Türkçe dublaj. Valla takip edin derim.

aynen ölee dediğim gibi geçenlerdede sihirbazı verdiler mükemmel oldu yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecenlerde arabalar animasyon filmini verdiler. cok guzel filmler oluyor oyle surekli reklamda vermiyorlar film yayınlanırken
  • Evet ama bazen filmin son 10dk sını bölüp gece haberlerine giriyorlar. 20 dk sonra tekrar son 10dkyı yayınlıyorlar. Ama yinede bomba filmler yayınlayan bi kanal.

Bayramda Testere 1 ve 2'yi yayınladılar gündüz hemde...
  • dünde show tvde vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clsguitar -- 16 Ocak 2008; 12:10:14 >
  • dün gece saat 02:00 sıraları da Finding Forrester filmini verdi.
  • Anasını satim geçen dersaneden gelince kanalları geziyordum Sihirbaz'ın son 3-4 dksına yetişebildim keşke hiç rastlamasaydım neyse bir dahakine..
  • dün gece showtvdeydi en nefret ettiğim 3 hollywood aktörünün(tom cruise, jamie foxx, mark ruffalo) oynamasına rağmen şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden biriydi diyebilirim filmde karakter analizleri süper hatta filmi sessiz izlesem bile etkilenirdim çünkü filmde atmosfer süper yansıtılmış
  • 02:50'de tekrarı varmış bilgilerinize
  • ee sırada hangi güzel filmler var?Bu gece 22:00da rüzgarla konuşanlar varmış kaçırdık yarısındada başlanmaz...Ama burdan güzel film olduğunu görürsem izliyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

ee sırada hangi güzel filmler var?Bu gece 22:00da rüzgarla konuşanlar varmış kaçırdık yarısındada başlanmaz...Ama burdan güzel film olduğunu görürsem izliyeceğim

evet bu akşam bu film vardı ben daha önce izlemiştim çok güzeldi gerçekten arakdaşım yarın 12 de tekrarı olabilir ozaman izleyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.