Şimdi Ara

Colin's pantolon 5 dk giyince yırtıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramdan önce colin's den kot pantolon aldım 90 liraya, paçasını yapmıyoruz falan dediler gittim yaptırdım falan neyse. Bayram sabahı giydim tam arabaya binerken arkadan yırtıldı fakat dikiş yerlerinden değil kumaştan yırtıldı. Yırtılan taraf yıpranmış gibi parçalandı. Hiç aklımdan bile geçmezdi çünkü kumaşı gayet sağlam görünmüştü.

Bayram bitiminde götürdüm mağazaya anlattım, merkeze göndermemiz gerek değişim yapamayız dediler fakat bunu söyleyen bayan gün konusunda biraz çelişkiliydi. önce 15 gün dedi sonra 20-25 e çıkardı, anladım ki geç gelecek. Sonra ordaki çalışanlar biyere taktırmışsındır falan demeye başladı, koltuğun üzerinden alıp giyip arabaya gitmem en fazla 5 dakika sürer. takılacak bir yer bile yok.

Neyse olay böyle benim sormak istediğim bu kot geri geldiğinde sen bunu biryere taktırmışsın, senin hatan gibi cevaplar verilirse ne yapabilirim ?

Birkaç arkadaş şikayetvar.com a gir dedi ama etkili olur mu bilmiyorum.

• ^^
    Hangi gece gördün sabah olmamış?

Asimetrik Piyango
  • Evet kardeş bildiğim kadarıyla o kadar bekleme süresi var aynısı bizim arkın başına gelmişti
  • Colin's güzel markadır. İncelemeye gittikten sonra öyle bir sonuç geleceğini zannetmiyorum. Ayrıca çalışanları falan adam yerine koyup konuşman saçma olmuş. Muhtemelen sen haklı çıkarsın, sonucu buraya yazarsan bilgilenmiş oluruz.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • colins fiyatını haketmiyo 1ay once bende 82tl e bi kot aldım 2 yıkamada dağıldı pantolon
    Heroes Of Newerth Player
  • 2 adet t-sihrt ilk yıkamada rengi attı. 1 Hafta içinde değiştirdiler .Ama kot yırtılmasını sana yıkabilirler kullanıcı hatası diye.
  • Kafanız iyimi sizin, 110 tl parayı Colins'emi verdin, o paraya Mavi yada wrangler alıyorum, çok daha güzel kesim ve tarzları var.
    Colins pazar işi gibi

Orijinalden alıntı: expander_

Kafanız iyimi sizin, 110 tl parayı Colins'emi verdin, o paraya Mavi yada wrangler alıyorum, çok daha güzel kesim ve tarzları var.
    Colins pazar işi gibi

Colin's e baktım bide maviye baktım çok kıyaslamalar yaptım,ve colin'sten aldım
    Heroes Of Newerth Player
  • Aldığım zaman bir kere alayım iyisi olsun istiyorum. Birsürü mağaza gezdim rengi ve kesimi hoşuma giden tek pantolon colins de çıktı. İlk defa alışveriş yapıyorum bu markadan içime kurt düştü.

İnşallah bir sorun çıkartmazlar, tek kot almıştım şimdi eskileri giyiyorum bu aralar bitane daha alacaktım ama kotun gelmesini bekleyeceğim artık tedirgin oldum. Sorun çıkarsa şikayetvar da başlık açacağım artık ilk olarak. hiç değilse direk merkezle muhattap olma şansım var.

Almadan önce burada başlık aramıştım hangi markanın kotları iyidir diye ama bulamamıştım. Titiz davranıyorum haklı olarak 90 lira benim için önemli bir miktar anlayışla karşılayın.
  • Konu sonuçlanmıştı yazmayı unutmuşum. Mağaza müdürüyle konuştum para iadesi yada aynı değerde mal alabilirsin dedi. Sorun çıkartan ise benim uğradığım saatte çalışan bayan elemanmış. Kız ne aradı ne haber verdi sallamış yani beni ve birkaç müşteriyi. Müdürle konuşunca ortaya çıktı.

Yine aynı değerde bir kot aldım, bu sefer çeşitli aerobik hareketler deneyerek aldım.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.