Şimdi Ara

COLİN MCRAE RALLY,4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok zormuş... Siz klavyeden mi oynuyorsunuz yoksa joyistik direksiyonunuz var mı? Varsa memnun musunuz?
  • ya oyun zor felen deil arkadaslar
    ama su dunya sampionasinda her 1 ulke bittiginde size bazi ozel parcalar verio ya mesela ben vaktinden cok erken gelmeme ramen suspansiyon kitini alamadim..!
    toprakta simulasyon gibi ama asfalt ta iyi yapamamislar..2WD punto ile yarisiorum ben su an
    Su asfalt ta kalkis yaparken resmen patinaj sesini aynen yapmis adamlar.
    lastik patlatma olayi cool olmus bu arada Peugeot 307 ile yariscagini tee ne zaman solemisti
    vede artik Evo 7 deil 8 kullanilio Saxo eski kasa Benim Anlamadigim bide neden Grup N Subaru felen yok illa 4Wd surmek istiosam WRC surmek zorundamiyim ben>?
  • Gamespy dan online oynamak çok zevkli oluyor. İlgilenen arkadaşlar haber verirlerse akşam deneriz.
  • Hepsi var ben Ps2de direksiyonla oynuyorum...
  • Ben analog joystick ile oynuyorum, vallahi paşalar gibi oynanıyor. Kontroller de o kadar zor değil yani...
  • en iyisi bu abi bok atmamak lazım..

grafik olarakta cmr3 kadar kastırmıyo sistemi..fx5200 veya mx440 yeterde artar derim ben..
  • Bu oyunun üzerine araba oyunu tanımam kardeşim...Kayma meselesine geliyim.Yarıştan önce lastik süspansiyon ve arabayı alıçaltıp yükseltmez isen kayar tabii.ispanya'da sonuna kadar alçat süspansiyonları sertlestir bide bölgenin lastigini al o zaman oyna.Bide bizler araba kullanırken 150km ile viraja giriyormuyuz?Sonra 150km ile girdigin virajda gaza basmaya devam ediyormusunuz?Ben direksiyonla oynuyorum çok zevk alıyorumŞ,bence ii bir simulasyon
    birazz karışık ayarları var diyecem ama zaten cmr oynayan arkadaşlar bu ayarları ezberlemişlerdir.
  • demosunu oynadıydım evvelden bugün gaza geldim topiki görünce aldım 4 cd imiş..

2.cd de audio bilmemne aktarma hatası veriyo hevesim kursaamda kaldı yarın değiştircez bakalım cdleri..
  • ben bilgisayarda usb joystick ile oynuyorum.Tek çıkaramadığım araba(hilesiz)Audi Quattro.
    Ama o arabalar yasak olduğu için bana diğerlari kadar his vermiyo ve çok hızlılar.

Zaten gerçekte b grubu yasaklanmış.ölümlü kazalar artınca çok doğru bir karar almışlar.
  • Ben CM2 yi çok beğenmiştim. Orda bir kamera açısı vardı moto kapağının üstünden oynuyorduk. Çok kullanışlı bir açıydı. Fakat CMR 4 te böyle bir açı görmedim. Sadece arabanın içi, arkası ve tv camera var.

Bence açılar çok kötü.
  • ben cm yi iyi oynayamıyorum herhalde.
    hfs undergroundta arkadaşlara fark atıyorum ama cmde beni geçiyolar.

nasıl oluyo bu ? hilemi yapıyolar ?
  • dostum şöle bi durum var. nfs U sana daha cok hitap ettiği için sen onda daha başarılısın.
    ben de senin gibiydim.
    sona azmettin CMR2 de günlerce kastım.
    sona bana hava atanların teker teker eline verdim.
    CMR de basarılı olmak istiyosan CMR2 den başla derim.

ha bide hile yapsalar anlarsın emin ol
  • HILESI VAR MI BU OYUNUN VARSA PM ADIN.. SIZE DUA EDERIM
  • Neden PM buraya yazılmıyor mu...
  • Buraya yazsanda olur
  • valla PC deki en iyi ralli oyunu grafikleri falan gayet iyi ama PS2 de benim tercihim WRC 3 daha zevkli.
  • Ya bu ralli oyunları hep zor oluyo zaten tam en önde giderken ufacık bi taş ve takla üstüne takla sonrada düş enalt sıralara. biyerden sonra sıkmaya başlıyo
  • Bu arada heavy damage finlandiyada 1. olan var mı?
  • Oyun çok güzel ama çok zor...Araba yarış bitene kadar parçalanıyor...[B)][byes]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.