Şimdi Ara

COLİN MCRAE RALLY,4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu oynayan varmı aranızda nasıl bir oyun grafik vs?

• ben oynadım grafikler falan güzel hele takla atarsan müthiş parçalanıyor araç motor stop ediyor tekrar marş basıyon çalışmıyo falan baya iyi yapmışlar yani gerçekçi bir simulasyon gibi olmuş ama advance da falan baya zorluyor
  • lord kardeş sen cmr 3 oynamışsındır oynanabilirlik açısından nasıl cmr 3 den ii mi ben çok zorlanıyom ya rallilerde falan normalde en fazla 10. oluyorum
  • Oyun tam bir simulasyon.. Arcade oyuncusu iseniz bulasmayin, cabuk caniniz sikilir... Ornegin; surekli yol disina cikarsaniz, surasi kestirme oradan gideyim derseniz, finish'e jantlarinizin uzerinde gidebilirsiniz... Cooling bozuldugu zaman elinizi surekli gazda tutarsaniz cooling'in yaninda bir de motora zarar vermis olursunuz... Bu da Service Area'da ekstra zaman kaybi demek... Ayrica rallylerin arasinda Test Surusleri yapiyosunuz ve gideceginiz ulkenin sartlarina gore testler ve basarili olursaniz gelistirmeler kazaniyosunuz... ( Ornegin yanlis hatirlamiyosam Japonya'da yagmur cok , yagmur lastigi testi yapiyosunuz ve basarili olursaniz otomobilinize yeni lastikleri takiyosunuz..).. Bunlarda basarisiz olmaniz bile yaristaki basarinizi etkiliyo... Bir de su var; 4WD otomobilleri isteyeceksinizdir dogal olarak en iyi otomobiller olduklari icin... Fakat 4WD otomobilleri kontrol etmesi cok zor... Ben 2WD Citroen Saxo ile cok iyi oynuyorum ama malesef 4WD'da genelde sacmaliyorum.. Sampiyon oldukca yeni bi ozellik aciliyo oyunda... Bonus Car'lar filan var... Simulasyon sevenler coktan alip oynamistir zaten CMR4'u... Ama dedigim gibi "Ben Arcadeciyim arkadas, lastik asinmasiyla, motor isisiyla, test surusleriyle, bir sonraki Stage'i dusunup otomobili ona gore kullanmakla urasamam" diyosaniz elinizi bile surmeyin derim... [dry]

• Oyun çok güzerl bencede ben PS2 de oynuyorum daha keyifli...
  • tamam oyunu alim ozaman sağolun arkadaşlar bişey daha sorcam KEYN grafik nasıl oyunun iyimi?
  • ben daha demosunu oynadim .
    yanliz oyun manyak olmus gercekten..ben formula 1 ve wrc yi yaklasik 95 senesinden beri takip eden 1 kisi olarak mesela demosunda sadece xsara wrc i surebiliosunuz
    araba resmen televizyonda izledigin 1 surus stabilitesine sahip.
    co-pilotun soledikleri var don't cut felen
    ya iste oyun guzel abi sen git al
    araba camura girio 2 tekeri resmen patiye kaldigini arabanin zorlandigini anliosun
    bu arada SuBaRu WrX StI 44 Wrc IS DA BEST wrc..!
    subarudur abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    ''Nfs Undercover'' Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2.5 aydır oynuyorum.Şu ana kadar yapılmış en ii araba oyunu.Tam bir simulasyon.Ufak tefek tipik cllin hataları mevcut.Örnegin küçük bir agacın arabayı durdurması gibi.Bu tür hatalar kadı kızında bile olur.Ben logitech force feedback ile oynuyorum çok zevkli championship oynarken hep birinci geliyorum.Rally kısmında ise en az 50 saniye fark atıyorum
  • @865pe
    Benim ekran karti MX440, ne desem yalan olur... Ama benim ekran kartinda bile grafikler cok gercekci hasar filan harika... Dedigim gibi simulasyon seviyosaniz kacirmayin...[dry]
  • tamam size güveniyorum aldım gitti. AA-AF ler açık oynarsak daha tatlı olcak bakalım benim 9800pro ne halt yicek. herkeze kolay gelsin saygılar.
  • grafikler güzel ama kaymaları abartmışlar kontrol çok zor
  • abi kaş yapalım derken gözü de çıkartmışlar alp e katılıyom bazen kontrol saçmalıyo ya simülasyon la alakası kalmıyo biz de sürüyoz araba öyle mi sanki çocuk mu kandırıyolar
  • rally bu hiç rally sürdünmü :P:P:P
    benim sistem kaldırırımı
  • tamam ralli toprak yolu anlıyorum da asfaltta da aynı şey oluyo be abi
  • cmr 3 te asfaltta çok zorlanıyodum ben bunda asfalt okadar zor deil ama doğru lastikleri seçerseniz
  • evet araba sanki paten yapıyor yol tutuşu diye bişey yok.Zaten yollar dar olunca ağaçlar'la kayalarla buluşuyorsun.
  • Ya hilesi felan yok mu şu meretin geberdim gecemiyom ya bolumleri..
  • Nasıl kontrollere zor diyorsunuz anlamadım..Ben daha şimdi advancedde bitirdim.110 puanmı neydi..(peugeot206).Ama Subaru çok daha güzel geldi bana.
  • Evet kontroler bencede zor değil...Neredeyse her yarışta World Record...
  • ya oyun araba parçalamak için birebir o oyunu sade benim colinmacrae manyağı arkadaşım rahat oynayabiliyo onuda nasıl yapıyo hayret
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.