Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

şimdi hallederim ben onu dur hele demokraside çareler tükenmezzz

edit.:helki internette hiiççç tükenmezzz:D

Heh heheh ben patch yüklemedim hiç valla ilk kurduğumla oynuyorum. Hiçde sorun yok ayrıca, silip yeniden kur bence ama registry de silmek lazım.Başlata regidet yaz ordan görürsün zaten neyse ben yattım iyi geceler :)

• bunu halletmeden bi yere kıpırdamam bulcez caresini sana hayırlı geceler yarıdımlar için saolss
  • gelen kutunda sorun var sanırım En_DiabLO, yeni mesajın var
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

gelen kutunda sorun var sanırım En_DiabLO, yeni mesajın var

oke bakıyorum hemen
  • bu oyunu bı yukleyemedım gıttı yaw
  • Vay be ne problemli oyunmuş :( oysa ben hiç sorun yaşamadım bendeki oyun orjinal diyemi sorun yok :) bence patch yükleyipde sorun yaşıyorsanız kaldırın derim tüm patch leri.. iyi forumlar tekrar herkese..
  • bana sorun sökmezzz hallettim sorunsuz oynanıyorr ma sildim o ayrı mevzu yani maksat sorunu halletmek bi nevi takıntı gibi bişi bende

dedigim gibi demokraside çareler tükenmezz heleki internette hiç tükenmezz
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeo_redline @hotma

bu oyunu bı yukleyemedım gıttı yaw

yardımcı olalım arkdaşım sorunun nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

bana sorun sökmezzz hallettim sorunsuz oynanıyorr ma sildim o ayrı mevzu yani maksat sorunu halletmek bi nevi takıntı gibi bişi bende

dedigim gibi demokraside çareler tükenmezz heleki internette hiç tükenmezz

Sorunu çözdüğüne sevindim kardeşim neymiş sorunun kaynağı merak ettim valla epey bi mevzu olmuştu?
  • ya hikayeden ugraşıyormusuz hiç aklıma gelmedi crack lemek buldum bi crack yaptım sorun hal oldu.

ya aslına bakarsan sorun yoktu arkdaşım söylemiştim sana daha önce yükledim ama takılmalar oluyordu oyunun optimizasyon sorunu var
    sen ben yaşamadım diyorsun orjinal oyun senin ki oyun başlarken check ediyor senin oyun orda kendini güncellemiştir biz öyle bişi
    yapamıyorus tabe. yeni patch lerle çalışıyormu diye merak ettim KıRıKKıLıç arkdaşda sordu çalışıyormu die bende bakayım dedim
    ana bu sefer oyunu girmiyor sonrası malum işte.benle ugraşmanın cezasını çekti sorunu halettim ve oyunu kaldırdım rafa arşivdeki yerini aldı

edit.:bi ara oynarım belki crysis wars tan vakit kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 2 Nisan 2009; 12:57:52 >

• Arkadaşlar her şeyi full açtım ama grafikler pek tatmin etmedi sizce nasıl?

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI)

• oyun açılırken masaüstüne dönüyorsa oyunun intro videolarını geri dönüşüm kutusuna atıp birde bu şekilde çalıştırmayı deneyin, çözüm olabiliyor.
  • Arkadaşlar Direksiyon ile oynayan varsa el freni gibi konfigürasyonların nasıl direksiyona uyarlanabileceği hakkında bir bilgisi olan var mı. El frenini çekmedikçe dönüşler zor oluyor.
  • Arkadaşlar note book linkteki makina benim bu oyunu bu makina ile oynayabilme şansım nedir

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-F50-10Z/1056369/
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Arkadaşlar note book linkteki makina benim bu oyunu bu makina ile oynayabilme şansım nedir

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-F50-10Z/1056369/

sanıyorum oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Arkadaşlar note book linkteki makina benim bu oyunu bu makina ile oynayabilme şansım nedir

sanıyorum oynarsın

Takılmadan seri akıcı bir şekilde ilk sayfalardaki videodaki gibi bir grafik beklentim asla yokta orta halli şeklide

• yukardaki yazıları okuyduysanız oyunla ilgili biraz problemim oldu ama bugunlerdede canım araba yarışı çekiyor ve dırt hiç oynamadım
    bunu deniycem bakalım nasıl bir oyunmuş ss ler süper ama oynayıp tadına bi bakmak lazım
  • neyse buldum kendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 1 Mayıs 2009; 16:28:46 >
  • beyler bu oyun hamachiden oynanıyormu grid gibi
  • Logitech G25 ile bu oyunu oynayacağım, ama H vites özelliğini kullanamıyorum. Acaba oyun mu desteklemiyor yoksa farklı bir yerden ayarı falan mı var? Ya da patch gibi bir şeyle oyuna H vites desteği eklenebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.