Bildirim
Colin McRae: Dirt 3850 2-3 fps:=)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
oyunun demosu patch falanda kurulmuyor aceba oyunlamı ilgili bir durum. -
Ben 7900gt ile de oynayamadığım bir oyun du. Sistem ihtiyacı olarak Crysis ten aşşağı değildir desem yeridir. Neyse ki 8800gt ile rahatlıkla oynadım 1680*1050 ultra olarak stabil 30 FPS de. (Zaten 30 FPS de kilitli üstüne çıkmıyor).
Normalde 3850 nin de yetmesi lazım o oyuna ama senin kart eğer 256 mb'lik 3850 ise büyük ihtimal ram yetersiz geliyordur.
Çözünürlükleri düşür bir dene bakalım o zaman sorunsuz çalışıyorsa sorun kesinlikle ram eksikliğidir.
Aslında üst düzey kartlar neden 256 mb alınır onu anlamıyorum. 9600gt 512 ler 256 mb lik 3850 ile aynı fiyat civarında. Bende 512 mb 8800gt var. Ama neredeyse bunun rami yetmeyecek bana. -
shadowsu ve aa yı kapatınca 50 ye vurdu fps oyun versiyonu ile de ilgili olabilir demo oldugu için patch yükleyemiyorum. -
50 yemi vurdu onu nasıl başardın be oyun 30 FPS nin üstünü gösteremiyor kilitli.
Neyse demek ki bütün bu olaylar demo oynamandan kaynaklanıyor. Tam oyunu oynamanı tavsiye ederim. tek kelimeyle mükemmel bir oyun. Geçen sene çıkan oyunlar arasında en çok zevk aldığım oyunlardan biriydi. -
Bence normal gibi o oyunla ultra ayarda o çözünürlükte zorlanması. Dirt ağır bir oyun crysisden sonra gördüğüm en ağır oyun. -
o ayarlarda o ekran karti ile normal -
1440x900'de ultra ayarda bende 2-3 fps alıyorum , fakat bu durum kartla alakalı değil, önceki kartım x1950pro'da da aynı ayarda aynı sonucu alıyordum. Ya bellek yetmiyor yada ati kartlar bu oyunu doğru çalıştıramıyor. oyun zaten konsoldan pcye port -
bende akıyor desem yeridir yalnız başladım sonuna kadar geldim yedeğimi aldım format attım yedek bozuldu içimeki bütün heyecanım gitti o kadar bölümü baştan oynamaya gözüm yemiyor şimdilik rafda bi gün diyorum hep ..
atinin son driverı iyi diyorlardı bence hd3850 satıp 9600gt alın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 28 Mart 2008; 11:01:12 > -
oyunun save gamelerini boşuna saklamayın :) çalışmıyor daha sonra...
Ayrıca ben 1440*900 full ayarlarda oynuyorum fps kilidi falan yok 38-50 fps arası gidiyor grafikler... -
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
o ayarlarda o ekran karti ile normal
abartma...
http://forum.donanimhaber.com/m_15861961/mpage_1/key_//tm.htm#15861961 -
quote:
Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
o ayarlarda o ekran karti ile normal
abartma...
harbiden yani bu kadarda olmazki -
320 mb 8800 gts 1280 pikselde herşey ultra 4xaa da 30 fps alıyorum. patch kurulu -
ben 8800 ultrayla 1280 1024 full detay 40 fps aldım bence bii hata var sanırım hele oo kartta o fps şaşırtıcı..
ş -
sorun ati kartlarda deil sen diğer bileşenlerinide yazarsan daha kesin bi çözüm bulunabilir. ben sorunsuz oynuyorum..
ultra ayarlarda en yüksek çözünürlükte sorunsuz oynuyorum. bu arada kartımda 3870x2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X