Şimdi Ara

Colin McRae : DiRT 2 [Ana Konu - ÇIKTI] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
0
Favori
12.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direksiyon desteği var mı oyunun? eğer varsa demoda da deneyebiliyor muyuz direksiyonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 21 Eylül 2009; 1:07:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

direksiyon desteği var mı oyunun? eğer varsa demoda da deneyebiliyor muyuz direksiyonu?

direksiyon desteği var demoda varmı bilmiyorum
  • drift in kralını görmek isteyenler videoyu izlesin (video by DualShock3lack) video bana aittir

http://www.vidivodo.com/316021/super-drift
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

direksiyon desteği var mı oyunun? eğer varsa demoda da deneyebiliyor muyuz direksiyonu?

direksiyon desteği var demoda varmı bilmiyorum

bu cevaba gerek kalmadı dostum.. oyunu çoktan aldım direksiyonla tadını çıkarıyorum
  • online a bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

online a bekleriz

huyum kurusun önce single ı bitirmeden online a dalmıyorum ama az kaldı yakında single biter o zaman katılırım size
  • Artık bende Dirt2 sahibiyim.
    Online oynayanlara eşlik edebilirim..
    PSN:tunacanozcan
  • merhaba,

DIRT2 için PSN'den eklenti paketi alıp yükledim.Tüm araçlar,vs.Ama oyunda çalışmadı.Nasıl yapıcaz?Add on'u indirince kendisi install yaptı otomatik ama oyunda nasıl aktif edicez?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

merhaba,

DIRT2 için PSN'den eklenti paketi alıp yükledim.Tüm araçlar,vs.Ama oyunda çalışmadı.Nasıl yapıcaz?Add on'u indirince kendisi install yaptı otomatik ama oyunda nasıl aktif edicez?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

us bölge den pal oyuna indirdin sanırım...geçmiş olsun dostum parada gitti ek pakette..bu tip şeyleri yapmadan sorsanız burda..
  • nerden indiricem peki?Benim oyunun arkasında 2 yazıyor.Buna göre eklentiyi nerden indirmeliyim hocam?Birde psn'nin hangi ülkennin olduğunu nasıl anlıyacaz?gitti paracıklar
    quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

merhaba,

us bölge den pal oyuna indirdin sanırım...geçmiş olsun dostum parada gitti ek pakette..bu tip şeyleri yapmadan sorsanız burda..

• quote:

drift in kralını görmek isteyenler videoyu izlesin (video by DualShock3lack) video bana aittir

Haha artiz Güzel oynamışsın ama helal olsun hocam.

• bende oyunu yeni aldım arkadaslar, biraz daha deneyim kazandıktan sonra online oynamak isteyen arkadasları beklerim. bu arada alıp almama konusunda kararsız olan arkadaslar kesinlikle düşünmeden alın diyorum, oyun gerçekten çok eğlenceli ve verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veriyor.
  • Logitech Momo ile oynayabilen varmı arkadaşlar bu oyunu ?
  • quote:

nerden indiricem peki?Benim oyunun arkasında 2 yazıyor.Buna göre eklentiyi nerden indirmeliyim hocam?Birde psn'nin hangi ülkennin olduğunu nasıl anlıyacaz?gitti paracıklar
    quote:

quote:

merhaba,

adresi neresi girdiysen oranın psn sini kullanıyosun amerika girdiysen bölge 1 ingiltere yaptıysan bölge 2...ingiltere store dan alman lazım ek paketi o da şuan uk store da yok heralde önümüzdeki hafta gelir orayada...

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

drift in kralını görmek isteyenler videoyu izlesin (video by DualShock3lack) video bana aittir

Haha artiz Güzel oynamışsın ama helal olsun hocam.

fena değilimdir

• quote:

quote:

nerden indiricem peki?Benim oyunun arkasında 2 yazıyor.Buna göre eklentiyi nerden indirmeliyim hocam?Birde psn'nin hangi ülkennin olduğunu nasıl anlıyacaz?gitti paracıklar
    quote:

quote:

merhaba,

adresi neresi girdiysen oranın psn sini kullanıyosun amerika girdiysen bölge 1 ingiltere yaptıysan bölge 2...ingiltere store dan alman lazım ek paketi o da şuan uk store da yok heralde önümüzdeki hafta gelir orayada...

ek pakette neler var biliyormusun ben pek bakmadım?ek paketi alanlar varsa tam içeriği yazabilir mi?

• Hakketen pakette neler var merak ettim.

Bu arada ikiside çok farklı türde olsalarda size Shift mi daha eğlenceli Dirt 2 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEYM

Hakketen pakette neler var merak ettim.

Bu arada ikiside çok farklı türde olsalarda size Shift mi daha eğlenceli Dirt 2 mi?

tartışmasız dirt2...dirt 2 kral...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FEYM

Hakketen pakette neler var merak ettim.

tartışmasız dirt2...dirt 2 kral...

bencede dirt 2 daha iyi.
  • DLC de,yani indirebilir içerikte bütün araçlar,pistler,etaplar vs. açılıyor.Belki birkaç yeni arabada gelmiş olabilir ama emin değilim.Oyun gayet güzel.Dirt Tour,yani single yaklaşık 230 yarıştan oluşuyor.Multisine birşey demiyorum.Burnout ta ki gibi oynayanlar yüzünden hiçbir zevki kalmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.