Bildirim
Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme) (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konu güncel. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: EMRES754
Bu benchmarkta CPU bağımlılığını tam olarak kaldıramamıştım ama gene de güzel puanlar. Birazdan ekliyorum listeye. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
quote:
Bu benchmarkta CPU bağımlılığını tam olarak kaldıramamıştım ama gene de güzel puanlar. Birazdan ekliyorum listeye.
İşlemci 4.5ghz de 2600k az önce 40-40-20 yaptım sonuç azaldı.45-45-10 yaptım biraz daha azaldı gpuz kullanımlarıda düştü.En iyisi %50 %50 gpu şeklinde max %94 e %95 gpu kullanımı bulunuyor. -
quote:
quote:
quote:
Bu benchmarkta CPU bağımlılığını tam olarak kaldıramamıştım ama gene de güzel puanlar. Birazdan ekliyorum listeye.
İşlemci 4.5ghz de 2600k az önce 40-40-20 yaptım sonuç azaldı.45-45-10 yaptım biraz daha azaldı gpuz kullanımlarıda düştü.En iyisi %50 %50 gpu şeklinde max %94 e %95 gpu kullanımı bulunuyor.
Tamam ekledim, CPU zaten GPU ya göre 20 kat yavaş işlem yapıyor o sebepten normaldir öyle yavaşlaması. CPU optimizasyonu yaparsam bu sefer taşınabilirlik azalacak CPU için. Sonuçta puanı 1.2 ile çarpılmış Nvidia titan sli ye çok yakın puanlar, gayet hızlı.
-
ben o puanı karta o.c yapmadan almıştım tekrarmı denesem o.c lu haliyle acaba ?
baya bir fark ediyordu benc lerde felan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJA
baya bir fark ediyordu benc lerde felan.
Dene bakalım kaç puan gelecek. 1.2 ile de çarpacağım. Ama dikkat çok zorlar ona göre. GPU kullanımı az olsa bile kullanış şekli olarak fazla zorluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 4 Ekim 2013; 21:33:37 > -
quote:
quote:
Dene bakalım kaç puan gelecek. 1.2 ile de çarpacağım.
gece eve gidince bir denerim bu arada ryu_hayabusa ismini değiştirdim hocam :) -
quote:
quote:
quote:
Dene bakalım kaç puan gelecek. 1.2 ile de çarpacağım.
gece eve gidince bir denerim bu arada ryu_hayabusa ismini değiştirdim hocam :)
İşlemcin iyi zaten, akar gibime geliyor. Sürücü farkı da olacak. -
ben denemiyim pc çöker -
Hocam benim sonucu da ekler misiniz
Sistem imzada...
Resim
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70
Hocam benim sonucu da ekler misiniz
Sistem imzada...
Resim
Ekliyorum hocam. Puan biraz düşük gibi. İşlemciniz kısıktı sanırım ve bu nedenle gpuyu zorlayamadı ve gpu tam performans frekansına çıkmaya yeltenmedi. Gene de 1.2 ile çarpıp ekliyorum hocam. -
hocam işlemciyi 10 da açınca 700 lere düşüyor puan bende tamamen kapattım bu sadece ekran kartı skoru ama banada düşük geldi test sırasında değerlere baktım gpu 99 98 arası kullanılıyordu... -
quote:
Orijinalden alıntı: berk70
hocam işlemciyi 10 da açınca 700 lere düşüyor puan bende tamamen kapattım bu sadece ekran kartı skoru ama banada düşük geldi test sırasında değerlere baktım gpu 99 98 arası kullanılıyordu...
Beta sürücü ya da 32 bit javadan kaynaklanıyor da olabilir. -
Sadece işlemciyi test edebiliyormuyuz? Katkım olsun isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Sadece işlemciyi test edebiliyormuyuz? Katkım olsun isterim
Teşekkürler, evet, sadece işlemciyi de test edebilirsiniz, N adet çekirdek varsa N-1 adedini kullandırabilirsiniz en fazla(son çekirdek başka işler için kullanılmakta). Kayan çubuktan ayarı yapabilirsiniz. Ayrıca sadece 25k testini yapınız diğer testler aşırı zorlar ve puan çok az olur. Zaten o testler gpu için. -
Windows.bat dosyası çalışmadı bende -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Windows.bat dosyası çalışmadı bende
Genelde java yüklü değilken böyle yapar. Pencere açıldığı gibi kapandıysa ya java yoktur bilgisayarda ya da benchmark dosyasını bulamamıştır. Windows.bat dosyası da diğer dosyaların yanında olmalı ve hepsi rardan çıkarılmış şekilde bir klasörde bulunmalı. Belki windows sürümünden kaynaklanıyordur. Bat komutlarının geçersiz olduğu bir sürüm var mı bilmiyorum.(mantıksız yazdım galiba)
bat dosyasından değil de .jar dosyasına doğrudan çift tıklayarak düşük performansta çalıştırılabilir sırf java yüklü mü görebilmek için.
Alternatif bat dosyasını da indirip deneyebilirsin, uğraştırdı biraz kusura bakma
Bat dosyasının olayı java sanal makinesi için ek bellek talep etmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 2 Kasım 2013; 18:47:39 >
-
Konu güncel. R9 serisinden de katılım bekliyoruz efendim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X