Şimdi Ara

Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
7
Favori
12.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +1 Benchmark ları severim
  • İlk bağlantı bende çalışıyor diğerleri ölmüş evet. Bedava siteye yükleyince böyle oluyor. Ölü bağlantıları sildim, diğerleri çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 12 Ocak 2014; 18:03:07 >
  • R9 290 listede en tepeye geçebilir gibi geliyor.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Yeni bilgisayar aldım içimde kalmıştı birdaha deneyeceğim linkleri yenilerseniz sizin dosyanız sonuçta onedrive a falan yükleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk70

Yeni bilgisayar aldım içimde kalmıştı birdaha deneyeceğim linkleri yenilerseniz sizin dosyanız sonuçta onedrive a falan yükleyebilir misiniz?

Valla linkler öleli yıl oldu, dosyaları nereye koyduğumu da hatırlamıyorum, en iyisi java değil de .exe uzantılı olanını yapayım yeni konu açayım. Hem çalıştırmak daha kolay olur. Tabi zaman alacak. Ayrıca yeni yük dengeleme motoru yazmıştım onu da kullanırım scaling direk %95 civarı. Şimdi javayla uğraşmayalım.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme)

Benim bilgisayarda var da eski galiba update falan demişin GTX 1060 ile bu sonuç çıktı i7 6700hq laptopda ilk yaptığımda 680 de çok düşük çıkıyordu sinirlenmiştim bu makineyi alalı 1 hafta oldu şimdi bench yapayım dedim aklıma geldin

Edit : 6700HQ + GTX 1060 DDR4 2400Mhz hepsi ocsiz stock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 6 Ocak 2017; 23:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk70

Çoklu GPU/CPU/Coprocessor hesaplama hızı için benchmark(Fiziksel modelleme)

Benim bilgisayarda var da eski galiba update falan demişin GTX 1060 ile bu sonuç çıktı i7 6700hq laptopda ilk yaptığımda 680 de çok düşük çıkıyordu sinirlenmiştim bu makineyi alalı 1 hafta oldu şimdi bench yapayım dedim aklıma geldin

Sonucu ekledim. Boş zamanımda exe olanını çıkartırım sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Ocak 2017; 23:11:38 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.