Şimdi Ara

Çok zor durumdayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok huzursuzum bu aralar boğulmaya başladım resmen. Büyük bir çıkmaz içindeyim.Üniversite öğrencisiyim ve bir giyim mağazasında part time olarak çalışıyorum. Okulum 2yıllık fakat bazı sorunlar oldu okula devam edemedim şuan 5.senemdeyim. Bunun için zaten etrafımdan ailemden baskı yiyorum, askerlik desen ayrı bir taraftan canımı sıkıyor iyice daraltıyor. 90 doğumluyum yaş 23 sayılır. Okulumdan ilk dönem 2 ikinci dönem 2 olmak üzere 4tane sorumlu dersim kaldı, fakat bir tanesinden geçsem 3ders sınavlarına kalıp bu dönem mezun olma şansım var. Gel gelelimki bu dönemki derslerin ikisindende geçememişim birkaç gün sonra bütünleme sınavlarına girmek için tekrardan okuduğum ile gidip gelmek zorundayım. Bi kaç günlük gidip gelişim nerden baksan bana 300 400liraya patlıyor. Hocalara anlatıyorum durumu böyle böyle zor durumdayım 2yıllık okulun 5.senesine gelmişim biraz yardımcı olunda bitirip gidelim önümüze bakalım diye adamlar yüzümüze bakmıyor tamam onlarda haklı ama sadece birazcık yardım istiyorum. Çalışıyoruz ediyoruz yok ama olmuyor tam takıntılı dersler kaldı geçmem zor gözüküyor ufak bi umut vardı ilk dönem mezun olurum diye yavaş yavaş o umudumuda kaybetmeye başladım ikinci döneme uzuyacak gibi gözüküyor. Gerçekten çok takmaya başladım bu durumu çok huzursuzum içim içimi yiyor. Şu okulu bir an önce bitirsemde askere gidip gelsem hayatımı bi düzene soksam offfffff.

    Içimi dökmem gerekliydi kusura bakmayın arkadaşlar akşam akşam esti öyle döküverdim içimden geçenleri.


    Edit: Bahsettiğim sınavlara girdim ve hepsini verdim. An itibari ile mezun oldum Sadece mezuniyet belgemi almak kaldı. Yorum atan, moral fikir veren arkadaşların hepsine teşekkürederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsychoticInfIuence -- 23 Şubat 2013; 21:26:34 >







  • Hepimizin söyleyip de çoğumuzun yapamadığı şeydir çalışmak. Çalış hocam. Part time çalış git ders çalış boş vaktinde kitap oku spor yap müzik aleti çal. Televizyon telefon ve bilgisayar illetlerlinden kurtar kendini. Yorulurum deme. Bunları yaparsan yorulmazsın aslında. İnsan dayanıklı varlık zevk de alırsın. Alışkanlıklarından kurtul yeter.
  • Allahıma çok şükür şuanda yukarıda yazdığım sorunlar haricinde derdim yok. Belirttiğim gibi part time çalışıyorum kendimi döndürcek kadar para kazanıyorum. Sporumu yapıyorum kitabımı okuyorum fakat şu üniversite konusu gerçekten çok canımı sıkıyor. Bu zamana kadar harcadığım para ve zamana acımasam gözümü kırpmadan kaydımı sildirir basar giderim. Ama hani yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derler ya tam o noktadayım kalmış 4tane zayıfım ayrıca talih kuşu gibide bi şansım var 3ders sınavları var mezun etmek için 4zayıftan birini versem %95 ihtimalle mezun olucam kurtulucam. Ama olmuyor çok stres yaptım üst üste hatalar yapıyorum. 80-90 beklediğim finalden 10 almışım yıkıldım resmen şuan tek umudum bütünlemede bi şans bişey olması yani bütünlemelerde geçip şu sorundan kurtulumam.
  • Bu öyle biseyki resmen önümdeki yola bi taş engel. Sırf diploma yüzünden hayatıma yön veremiyorum uzun vadede planlar yapamıyorum hep engel. Önüme çok güzel iş imkanları çıktı fakat sınavlar için izin vermiyorlar çok büyük bi ayak bağı. Ama dediğiniz gibi biryerden başlamak lazım. Insallah bu sefer aynı hataları yapmıyarak bu dönem okulu bitirip mezun olucam ve hayatıma yôn vericem. Bikac gün sonra başlğı editleyip sizlerede bilgi veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olulu bıraksana ne düşünüyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam daha gencsin olan olmus bisey olmaz ama 2 yillik okulda 5 yilda bitirilir mi ? cok mu zor bolum ?
  • Her şey olacağına varır , kafana niye takıyorsun ?
  • Okulu bırak diyenler bu zamana kadar harcadığım paraya ve zamana acımasam bırakıp giderim. Bölümüm elektrik çok zor bi bölüm değil fakat bazı sorunlar çıktığından 1.5-2yıl kadar bi ara verdim okula.Yinede stres yapıyor insan, yarın akşam bütünleme için yola çıkıcam umarım herşey yoluna girer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.