|
FM12 oynuyorum, GS ile 2012-2013 ve 2013-2014 sezonunda UCL kupası kaldırdım, bu yüzden bana türlü türlü takımlardan teklif geliyor. Chelsea ve Liverpool'dan geldi anında "Deny Interest" i çaktım kulüp mest oldu. Kupadan sonra durumum "Untouchable" gözüküyor. Finalde Manchester United'ı çekişmeli penaltılar sonucunda yenince Sir Alex Ferguson artık çok yaşlandığını hissedip istifa etti. Sonrasında ise ManU yönetimi bana geldi. Yine "Deny Interest" dedim. Buna rağmen yine de bana geldiler, başkan David Gill'i odamdan kovup Türk'ün gücünü gösterecektim ancak verdikleri bütçeyi görünce milliyetçi duygularım söndü, öyle kalakaldım. ![]() 86M pound ile en az 2 tane 5 yıldızlı oyuncu alabilirim. GS'nin bana verdiği bütçe ise bu: ![]() Ben şu anda kafayı Gareth Bale'e takmış durumdayım, adam 5 yıldız. Tottenham'da oynuyor. Sol kanatta herhangi bir pozisyona koy oynuyor gözüküyor. Ancak Tottenham yönetimi kesinlikle 38M pounddan inmiyor. Şimdi GS'de kalsam istediğim kadroyu dizemeyeceğim ancak ManU'ya gidersem oyunun zevki kalmayacak diye korkuyorum, gerçi şu anda da oyun kolaylaştı. İlk sezon 3,5 yıldızlık Belaruslu 2 tane defans ve 1 tane ofansif orta saha oyuncusu getirdim ligde birinci olduk. İkinci sezon 3,5 yıldızlık bir defans ve bir orta saha oyuncusu aldım, kendi yetiştirdiğimiz 3,5 yıldızlık bir ön libero çıktı. Bu sezon ise Hamit Altıntop da dahil olmak üzere milyonluk oyuncular getirdim ligde namağlup şampiyon olduk. Artık istiyorum ki as kadromda en düşük adam 4 yıldız olsun. Ancak bütçem yeterli değil. ManU'ya gidersem bir de yeniden teknik kadroyu düzenlemem gerekecek. Ne yapmalıyım, kafam çok karışık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _giray_ -- 9 Mart 2021; 23:15:37 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Bu arada De Gea niye 3,5 yıldız la
Muslera 4,5 yıldız, GS'den onu getirecem gelecek sezon.