Bildirim
Çok zayıfım ve uzun boyluyum giyinemiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 1.87civariyim ve 60 kilo var :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kardeşler kundura tekstil celik kapi yapi malzemeleri insaat ve endustri ltd. Sti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynı durum.
_____________________________ -
Gorende dunyadaki tek 1.80 ve zayif insan kendisi sanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
185 im 82 kiloyum tam kıvamı . Kilo al spor yap _____________________________ -
Panço ve minika güzel markalar biraz kısa gelebilir ama onlarda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ too weird to live too rare to die! -
boy 1.78
kilo 51
Acil spor_____________________________ -
özelden ilaç ismi söylerim zor durumdaysan ve ömrünün 10 senesinden vazgeçebileceksen
193 76 kiloyum.Kendime zayıf geliyorum ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Bende de aynı durum var. Gömlek alacağımda büyük beden alıyorum boyu kısa olmasın diye sonra terzi de daralttırıyorum.
Tavsiyem fazla dar giyinme ve spor yap. Ben bu yaz başlamıştım spora kilo da almıştım ne güzel ama üniversiteye hazırlık yüzünden bıraktım sporu. İnş. yazın tekrar başlayacağım._____________________________ -
Güncel. özellikle gömlek-tshirt zor oluyo sweet shirt giyiyorum ecbur :( Lütfen trollemeyin herkes yararlansın _____________________________ -
şanslısın
uzunum diyince 85+ bekledim trençkot önerecektim ama yine de olabilir _____________________________ 
-
Spor yap
1.90 boyum var aslında ama o tarz bişey pek okula gitmez gibi yine de önerebilrsin _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt