Şimdi Ara

Çok zayıfım, dayak yiyiyorum ve korkağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dayak yiyorum diyince direk ergensin gibi laflar etmeyin bi dinleyin.
    Benim babam 191 boyunda, iri yarı, askeriyeden emekli bir adam. Ben küçüklüğümden beri babamı hiç dayak yerken görmedim, ezilirkende görmedim. Tartışma falan olsun direk kavga çıkarır, adamın elinde silah dahi olsa hiç çekinmeden kavga eder, küfür eder, hiç korkmaz anlayacağınız.
    Kavga iyi bir şey değil, biliyorum. Bende sevmem kavga etmeyi fakat ben 178 boyunda zayıf çelimsiz biriyim.
    Dershanede olsun, okulda olsun bir kavga durumunda direk kaçarım, üstüme biri gelirse biraz artistlenirim fakat içimde hep bi korku olmuştur. zaten karşımdaki kişi hep benden iri yarı oluyor.
    Ben hep babama özenmişimdir, kıskanıyorum daha doğrusu babamı. evet sonuçta o, ailemden birisi ama kıskanıyorum. neden ben öyle değilim, bende erkeğim neden öyle uzun boyum yok, neden o kadar kilolu yapılı değilim diyorum.
    Bugünde dershanede kavga ettim, çocuk burnumu kanattı. bir şey yapamadım, müdüre şikayet ettim. çocuğu dershaneden attılar. ama eve gelince içim burkuldu, kendimi ezik hissettim. bir erkek bunu yapar mı dedim, benim neyim eksik neden onlar beni şikayet etmiyor dedim allah belamı versin neden bu kadar çelimsizim ya hep dayak yiyiyorum hayatımda hiç kavga etmedim. çok moralim bozuk, gururum incindi resmen

• Seviyorsan git konuş bence.
  • yürekte bitiyor herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

yürekte bitiyor herşey

+1

istersen 1.50 boyun olsun yurekli olduktan sonra gerisi palavra
  • quote:

yürekte bitiyor herşey
    1 defter al ve ben gucluyum korkak deilim yaz yorulunca bırak ve artık güclüsün ve korkak deilsin
  • quote:

yürekte bitiyor herşey
    Bu aralar konu dışında bol bol serin hikayeler dönüyor hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Bu aralar konu dışında bol bol serin hikayeler dönüyor hayırlısı bakalım.

Alıntıları Göster
    hem dayak yemiş hem de gidip şikayet etmiş ya, o çocuk peşini bırakmaz hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler çok zayıfım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

hem dayak yemiş hem de gidip şikayet etmiş ya, o çocuk peşini bırakmaz hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    1 kere yumruk atmayı dene ondan sonra gerisi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Alıntıları Göster
    Yumruk falan atmana gerek yok. Bu gibi durumlarda zekanı kullanman gerekir. Ben her ne kadar diğerlerinden kısa olsam da biraz cüsseliyimdir ancak hiç kavga etmem biri bana sataştığında durumdan zekice sıyrılmasını ve üstün duruma gelmeyi bilirim. Kavgaya gerek yok, sözlerinle döv.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Alıntıları Göster
    box ögren celımsızler cok guclu olmasada cok hızlı yumruk cıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

Merhaba arkdaşlar.
    Benim babam 191 boyunda, iri yarı, askeriyeden emekli bir adam. Ben küçüklüğümden beri babamı hiç dayak yerken görmedim, ezilirkende görmedim. Tartışma falan olsun direk kavga çıkarır, adamın elinde silah dahi olsa hiç çekinmeden kavga eder, küfür eder, hiç korkmaz anlayacağınız.
    Kavga iyi bir şey değil, biliyorum. Bende sevmem kavga etmeyi fakat ben 178 boyunda zayıf çelimsiz biriyim.
    Dershanede olsun, okulda olsun bir kavga durumunda direk kaçarım, üstüme biri gelirse biraz artistlenirim fakat içimde hep bi korku olmuştur. zaten karşımdaki kişi hep benden iri yarı oluyor.
    Ben hep babama özenmişimdir, kıskanıyorum daha doğrusu babamı. evet sonuçta o, ailemden birisi ama kıskanıyorum. neden ben öyle değilim, bende erkeğim neden öyle uzun boyum yok, neden o kadar kilolu yapılı değilim diyorum.
    Bugünde dershanede kavga ettim, çocuk burnumu kanattı. bir şey yapamadım, müdüre şikayet ettim. çocuğu dershaneden attılar. ama eve gelince içim burkuldu, kendimi ezik hissettim. bir erkek bunu yapar mı dedim, benim neyim eksik neden onlar beni şikayet etmiyor dedim allah belamı versin neden bu kadar çelimsizim ya hep dayak yiyiyorumhayatımda hiç kavga etmedim. çok moralim bozuk, gururum incindi resmen

bi terslik var

• quote:

Orijinalden alıntı: FYL

quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

Merhaba arkdaşlar.
    Bugünde dershanede kavga ettim, çocuk burnumu kanattı. bir şey yapamadım, müdüre şikayet ettim. çocuğu dershaneden attılar. ama eve gelince içim burkuldu, kendimi ezik hissettim. bir erkek bunu yapar mı dedim, benim neyim eksik neden onlar beni şikayet etmiyor dedim allah belamı versin neden bu kadar çelimsizim ya hep dayak yiyiyorumhayatımda hiç kavga etmedim. çok moralim bozuk, gururum incindi resmen

bi terslik var
    Ezdirme kendini en fazla burnun vs kırılır ama sende hasar verirsin body'ye git.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Ezdirme kendini en fazla burnun vs kırılır ama sende hasar verirsin body'ye git.

Alıntıları Göster
    yemek seçiyorsan az yiyorsan ve buna bağlı gelişiminde sıkıntı varsa vitamin iğneleri var onlardan kullan müthiş iştah açar boy pos yapar kalıp yapar isteselerde sana bulaşamazlar zaten ondan sonra

not: doktor görmeli ve gerek görüyorsa o yazmalı

tecrübeyle sabittir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

yemek seçiyorsan az yiyorsan ve buna bağlı gelişiminde sıkıntı varsa vitamin iğneleri var onlardan kullan müthiş iştah açar boy pos yapar kalıp yapar isteselerde sana bulaşamazlar zaten ondan sonra

not: doktor görmeli ve gerek görüyorsa o yazmalı

tecrübeyle sabittir .

Alıntıları Göster
    Ne boy ne kilo ne vücud tek ihtiyacın yürek ve yumruk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

Ne boy ne kilo ne vücud tek ihtiyacın yürek ve yumruk.

Alıntıları Göster
    hocam kick box falan kesinlikle git bence orda hocalar taktik verirler bu zayıflığına falan
  • quote:

yürekte bitiyor herşey

+1

o da sende yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi_kerem

quote:

yürekte bitiyor herşey

+1

o da sende yok.

mala bak hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

quote:

yürekte bitiyor herşey

+1

o da sende yok.

Alıntıları Göster
    zayif ve gucsuz oldugunda yurek olsa ne olacak yine yersin dayagi. onemli olan vucudunda yerinde olmasi
  • quote:

quote:

quote:

yürekte bitiyor herşey

+1

o da sende yok.

mala bak hele

kardeş sana demedim. senin yorumuna katıldım. konuyu açan arkadaşda da yürek yokmuş onu belirttim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yürekte bitiyor herşey

+1

o da sende yok.

mala bak hele

kardeş sana demedim. senin yorumuna katıldım. konuyu açan arkadaşda da yürek yokmuş onu belirttim.

kusura bakma kardeş çok büyük fail oldu la

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.