Şimdi Ara

Çok Yediği Halde Kilo Alamayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
6.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

1.85 boy 69-70 kg.
    3 hafta once tartildim bugun tekrar bakicam. Hayvan gibi yerim 1 kilo bile almam. Ektomorf vücut tipine sahibim. Beslenmeyi en kisa zamanda ayarlayip, vucut gelistirmeye basliyorum. Ama bazilarin durumu benden daha kotuymus. Magaza XS tshirt bakmak falan. İyiki oyle degilim. Ve kac aydir bir yerlerimi yirtiyorum kas yapicam diye. En zor bizim grup yapiyormus. :(

Azdan çoktan yaparsın yaa. Bir hoca eşliğinde çalışınca oluyor. Dikkat et iyi bir hoca olsun..Tek başına çok zor. İnsan bi yerden sonra sıkılıp bırakıyor.

Bende hırs var. Sıkılmam yani. İyi bir yere gitmeye çalışıcam. Umarım daha iyi bir duruma gelirim.

Çok Yediği Halde Kilo Alamayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

BEN ÇOK YİYORUM DEMİYORUM AMA YİYORUM LAN. İYİ GÖTÜRÜYORUM. DEXTERIN 3 SEZONUNU 4 (DÖRTT) YUMURTALI OMLET, AYRAN/KOLA/ÇAY VE YEMEK SONRASI ÇİKOLATAYLA BİTİRDİĞİMİ HATIRLIYORUM. O ZAMANLAR BİLE KİLO ALAMIYORDUM. BEHZOYU BİRA ÇEREZLERLE BİTİRİYORDUM. GÖBEĞİ Bİ İLERİDE GÖREMEDİM

BU ARADA HER GÜN BÖYÜK TUVALETİMİ YAPARIM. KABIZLIĞI İSE EN SON İLKOKULDA YAŞADIM..

EDİTO: 1.66 -> 56 KİLO

Kıymetini bil bu günlerinin Afiyet olsun ye hazır yiyebiliyorken götür valla kardeş. Benim yerime de doritos nacho ye. 4-5 aydır aklımda alıp da bi paket yiyemedim ya Ne zaman hayalini kursam tartı beni çağrıyooo

BOŞVER AZİZİM SEN SAĞLIĞINA DİKKAT ET.

• Benim de bünye acaip hızlı çalışıyor, tıka basa doysam max 4 saat sonra geri acıkıyorum haliyle kilo filan alamıyorum, geçen ay 68dim şimdi 65e dustum :( keşke şöyle bi 70-75 olsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok yiyorum ve vucut gelistiriyorum ama cok yavas kilo aliyorum. Cunku ektomorfum. Bu kadar basit. Yok toplum ici yok sosyal durum az yemek falan. Hani bazilari var hem ekto hem az yiyor, onlar bir deri bir kemik zaten. Normal yoyen ektolar ise cogu kisi tarafindan fit olarak gosteriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak şuan yediğin yemeğin 2 katını ye yine kilo verirsin ama bir şartla spor yapacaksın . bende öyle en azından . hayatta en sevdiğim şeylerden biri yemek yemektir o derece. ama sporu bırakırsam yağlanma başlar tabi.
  • @Dampierre şanslısın bence :)

@
    matthew__ , spor ah spor..Benim en büyük hatam hareketsiz bir hayattı. Spor, yürümek, koşmak falan kolay aslında ama insan üşengeç olmaya görsün. Akıl başa sonradan geliyor.. Sporu bırakmazsın sen, çünkü bilincine varmışsın olayın.
  • Suan 55kiloyum yaz basında 67kiloydum her gecen gun kilo veriyorum. günlük yemek saatlerim

Aksam 6 uyanıs 7'de aksam yemegi
    8-10 arası gofret-meyve vb.
    11de yarım ekmek sucuk veya yarım ekmek herhangi bisey
    sahura kadar yine gofret-cips vb.
    sahurda güzel bi kahvaltı
    7-10arası yine atıstırma :D sonra uyku. bu yaz hayatım boyle 12 kilo verdım 1aydır
  • Spor + Serious Mass ;) Ayda 7 Kilo Garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Suan 55kiloyum yaz basında 67kiloydum her gecen gun kilo veriyorum. günlük yemek saatlerim

7-10arası yine atıstırma :D sonra uyku. bu yaz hayatım boyle 12 kilo verdım 1aydır

Ciddi misin, bunları yedin kilo da verdin?

Ben ne yediğimi yazacağım. İftarla başlayalım. Dün akşam iftarda 2 karnıyarık yedim. Patlıcanları kızartmadan pişirdim vs. Tamamen sağlıklı pişirmiştim. Yanında 1 kase cacık. 1 kutu da light kola.

Sahura kadar yaklaşık 3 lt su içtim. Ara ara. 1 kupa da yeşil çay. Sahurda da 1 kase yoğurt + 1 tabak tavuk sote.

Sonra da niyet..

•  Çok Yediği Halde Kilo Alamayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var

Bunu(3,4 tabak alır) tepeleme makarna doldurup(ketçap,yoğurt falanda koyuyorum) çok rahat tüketiyorum 1,2 saate tekrar acıkıyorum.1,86 boy 65 lerde geziyorum kilo olarak bazen düşüp bazen çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Çok Yediği Halde Kilo Alamayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var

Bunu(3,4 tabak alır) tepeleme makarna doldurup(ketçap,yoğurt falanda koyuyorum) çok rahat tüketiyorum 1,2 saate tekrar acıkıyorum.1,86 boy 65 lerde geziyorum kilo olarak bazen düşüp bazen çıkıyorum.

Yaaaaaaaa :((((

1 paket makarnaya tekabül ediyo bu. Afiyet olsun kardeş. Fiziksel aktivite yapıyorsun demek ki, yoksa nasıl olur da zayıf kalabilirsin ki böyle. Kaç senedir makarna yemedim. Tatmadım bile. Markette yanından geçmiyom elim gider diye

• Günlük 3 öğün yemek yiyorum (Sabah kahvaltısı ufak bir sandviç oluyor). Fkat yemek aralarında kesin gofret,çikolata,kek,çay,kahve falan yiyip içiyorum. Hatta bazen akşam yemeğinden sonra gece yatmadan da yemek yiyorum.

Kilo alamamamın başlıca nedenleri.

1)Metabolizma yaşım genç (3-4 sene önce test yapılmıştı)
    2)Çok sigara içiyorum (ortalama günlük 1 paket). Sanırım sigara da metabolizmayı hızlandırdığı için söylemesi ayıp günlük 2 kez tuvalet ihtiyacı oluyor.
    3)Çok stresli iş,okul, arkadaşlık dönemleri geçiriyorum.
    4)Spor yapıyorum. 3 günde bir patene çıkıyorum ve attığım terin haddi hesabı yok. (Patene çıktığım zamanlarda 3 öğün yemek daha da artıyor).
    5)Oldum olası uyku sorunum var, kolay kolay gece 1-2'den önce uyumam. Günlük ortalama 4-6 saat uyuyorum.
    6)Ortalama 2 günde 1 pirinç pilavı olur yemeklerde, makarna ayda birkaç kez yerim. Hamur işi börek,pide falan tadımlık yerim.

Boyum 1.82, kilom 74 civarı(son 4-5 yıldır böyle sanırım), yaşım 25.

Kendimi sağlıksız hissetmiyorum, çelimsiz de görünmüyorum ama arada zayıfladığımı söyleyenler oluyor...

Ayrıca spor yapmasam, çalışmasam evde otursam iştahım daha bir kapanıyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 21 Temmuz 2013; 16:51:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

[simage]http://www.dekorasyon.org/wp-content/resim/kulplu-borcam-modeli-450x320.jpg[/ima]

Yaaaaaaaa :((((

1 paket makarnaya tekabül ediyo bu. Afiyet olsun kardeş. Fiziksel aktivite yapıyorsun demek ki, yoksa nasıl olur da zayıf kalabilirsin ki böyle. Kaç senedir makarna yemedim. Tatmadım bile. Markette yanından geçmiyom elim gider diye

Kilolu olunca söylenen lafları takma aynı lafları zayıf olanada söylüyorlar.Boş konuşma huyumuz vardır bizim.Sakal bırakırsın olmamış saç uzatırsın olmamış derler ben sanane deyip geçiyorum.

• Çok Basıt (Eat Sleep Gym)
  • @Sing_a_song , boyun uzunmuş. Kilon da gayet iyi bence. Maaşallah kardeş İnş. ileride de böyle kalırsın. Ben hiç sigara içmedim. Etkileri nedir bi fikrim yok.

@xBlitzkriegx evet çok haklısın. İnsanlar hep eleştirel yaklaşıyor. İşte bu nedenle insanlardan soğuyorum.
  • konuda önemli yerlere değinilmiş.. konuyu açan arkadaş. evet ben aynen bahsettigin gibi bir insanım.

180cm boy, 56 kilo. hayatımda hiç 60 kilonun üstüne çıkmadım. ki insanların sürekli zayıf oldugumu söylemesi bende komplekse yol açtı. yani kalkıpta çok yiyorum ama alamıyorum gibi bi konuda hava atacak durumum yok. ama öyle. gerçekten yerim. hani dengesizde degil. protein, karbonhidrat zımbırtıalrına dikkat ederim.

işte doktora gidiyorum bu aralar tahlil falan yaptırdım neden kilo alamıyorum acaba bunun cevabını ögrenmek için. midemde sürekli bir şişkinlik ve yanma problemi var. ayrıca geceleri sık idrara çıkıyorum, şeker hastalıgı belirtisi olabilir diye ayrıyetten onun içinde tahlil yaptırdım. sadece metabolizmam hızlı oldugundan mı yoksa bi takım sindirim sistemi bozukluklarından dolayı mı kilo alamıyorum bilmiyorum. gerçekten bende merak ediyorum cevabı yani. yoksa benim 56 kilo olmama imkan yok.(bu arada büyük abdeste de hergün çıkarım normal mi bilmiyorum)

bi arkadaş yukarda bahsetmiş. o vücut tiplerini bilmiyordum. okuyunca anladımki evet ektomorf vücut tipine sahipmişim. uzun, ince kemikler.

yani gerçekten yiyip yiyip kilo alamayan insanlar var hani herkese önyargıyla bakma bu konuda. ne yersem yiyeyim bende kilo alamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

konuda önemli yerlere değinilmiş.. konuyu açan arkadaş. evet ben aynen bahsettigin gibi bir insanım.

180cm boy, 56 kilo. hayatımda hiç 60 kilonun üstüne çıkmadım. ki insanların sürekli zayıf oldugumu söylemesi bende komplekse yol açtı. yani kalkıpta çok yiyorum ama alamıyorum gibi bi konuda hava atacak durumum yok. ama öyle. gerçekten yerim. hani dengesizde degil. protein, karbonhidrat zımbırtıalrına dikkat ederim.

işte doktora gidiyorum bu aralar tahlil falan yaptırdım neden kilo alamıyorum acaba bunun cevabını ögrenmek için. midemde sürekli bir şişkinlik ve yanma problemi var. ayrıca geceleri sık idrara çıkıyorum, şeker hastalıgı belirtisi olabilir diye ayrıyetten onun içinde tahlil yaptırdım. sadece metabolizmam hızlı oldugundan mı yoksa bi takım sindirim sistemi bozukluklarından dolayı mı kilo alamıyorum bilmiyorum. gerçekten bende merak ediyorum cevabı yani. yoksa benim 56 kilo olmama imkan yok.(bu arada büyük abdeste de hergün çıkarım normal mi bilmiyorum)

bi arkadaş yukarda bahsetmiş. o vücut tiplerini bilmiyordum. okuyunca anladımki evet ektomorf vücut tipine sahipmişim. uzun, ince kemikler.

yani gerçekten yiyip yiyip kilo alamayan insanlar var hani herkese önyargıyla bakma bu konuda. ne yersem yiyeyim bende kilo alamıyorum.

O halde tebrik ederim seni de. Abartısız gerçekten imreniyorum :) Nazar değmesin diyelim. Ki ben NŞA da 1 paket negro, bildiğimiz 1 paket negro yemek için 2-3 hafta kendimle savaşıyorum. Ayda 1 kere falan ya negro ya da sevdiğim başka bir abur cuburu alıp çay eşliğinde tadını çıkara çıkara yemenin hayallerini kuruyorum. İşte bu derece..O kadar şanslısınız ki..

• Ramazan girmeden önce kilo almak için
    Sabah:1 muz,400ml süt,1 yemek kaşığı bal,1 su bardağı yulaf,yarım ekmek,1 yumurta,150 gram beyaz peynir.
    Öğlen:160 gramlık ton balığı,200 gram civarı yoğurt.
    Ara öğün:10 tane köfte veya 200 gram tavuk yanında yoğurt ve ekmek.
    Akşam:1 tabak pirinç veya bulgur pilavı.
    Yatmadan önce:1 tabak pilav veya makarna ardından 1 kase kuru yemiş tam yatmadan öncede 300 ml süt içine 1 yemek kaşıgı bal.
    Boy:1.74 kilo 62 bu beslenme sayesinde ayda 500 gram alıyorum olurmu lan böyle iş
    Kan tahlillerim normal çıktı ancak doktor kaka tahlili istememişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Suan 55kiloyum yaz basında 67kiloydum her gecen gun kilo veriyorum. günlük yemek saatlerim

Ciddi misin, bunları yedin kilo da verdin?

Ben ne yediğimi yazacağım. İftarla başlayalım. Dün akşam iftarda 2 karnıyarık yedim. Patlıcanları kızartmadan pişirdim vs. Tamamen sağlıklı pişirmiştim. Yanında 1 kase cacık. 1 kutu da light kola.

Sahura kadar yaklaşık 3 lt su içtim. Ara ara. 1 kupa da yeşil çay. Sahurda da 1 kase yoğurt + 1 tabak tavuk sote.

Sonra da niyet..

Ben oruc tutmadıgım halde bukadar kilo verdım nedenını bılmıyorum :) hic ac kalmıyorum azcık acıksam bıle hemen bi cikolata veya cips filan yiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

konuda önemli yerlere değinilmiş.. konuyu açan arkadaş. evet ben aynen bahsettigin gibi bir insanım.

O halde tebrik ederim seni de. Abartısız gerçekten imreniyorum :) Nazar değmesin diyelim. Ki ben NŞA da 1 paket negro, bildiğimiz 1 paket negro yemek için 2-3 hafta kendimle savaşıyorum. Ayda 1 kere falan ya negro ya da sevdiğim başka bir abur cuburu alıp çay eşliğinde tadını çıkara çıkara yemenin hayallerini kuruyorum. İşte bu derece..O kadar şanslısınız ki..

hocam inan öyle degil. hani imrenilecek bi halimiz yok.yani genel olarak kilolu olmak kadar zayıf olmak da kötü. hani bir de bizim insanımız yorum yapmayı çok sever bilirsin. o yüzden sıkma canını yani. eminim benim durumumda olan biçok arkadaşın da psikolojisi bozuktur. bizde yiyipte kilo alanlara imreniyoruz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.