Şimdi Ara

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
23
Favori
234.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    off ulan offff ne çektim bu yakışıklılıktan.
    İnsan bazen sıradan olmak istiyor sokakta yürürken kızlardan laf yememek istiyor.
    Ama naapalım deiştiremeyiz ki.
  • Bu resimdekilerin hemen hemen hepsi 2-3 sene içinde Kes-Kel olacaklar.. o zaman bu topic hatıra olarak kalacak mazide..,

iisimi siz bu sayfayı bilgisayarınızın müsait bir yerine indiriverin şimdiden..

espiri, nükte ise, bende vaarr..

Akıl ve zeka ise, o da bende varr..

2 yabancı bi de yerli, tam 3 dil bende vaarrr..

saçlar kıvırcık asla dökülmezz, kırlaşır.. o da bende var..

gözler yeşili-ela o da vaarr..

accık boydan kısayım ama enden iyiyim.. 1.75m yeter de artıyo bile.. omuzlar body'siz doğal..

ehh.. işletmeden de mezunuz..iş problemimiz de yok..

daha ney... en yakışıklınıs benim vaamı itirazı olan...?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 2 Mayıs 2006; 12:14:00 >
  • Var.. Biraz fazla kibirlisin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Var.. Biraz fazla kibirlisin..

Her güselde o kadar kusur olur caaanııım..
  • mütevazi neden olalaım ki burası forum işte.. bilalso nun dediklerini az çok ben de yaşıyorum.. yakışıklı olmak gerçekten zevkli sağda solda bakılmak çok hoş.. nerdeyse dez avntajı yok gibi.. neyse daha çok şey yazılır ama.. ama yakın kız arkadaşlarınızi beğenen tipler hemen size anında gıcık oluyo.. çok küfür yemişimdir bu yüzdenn

ama herşey yakışıklılık değil buunu bilirim.. sadece yakışıklılıkla bi öküzden farkımız olmicaını da bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 2 Mayıs 2006; 13:12:42 >
  • bu konuda yorum yapması gereken yegane insanda yorum yaptı konu kapanabilir.

Yorum için Darkchild a teşekkür ediyoruz
  • ne oluyor yaw yonjaya dönmüş burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

bu konuda yorum yapması gereken yegane insanda yorum yaptı konu kapanabilir.

ben aslında kızlar hakkında iyi yorum yapan ve kızlar hakkında yorum yapmayı seven biriyim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

ben aslında kızlar hakkında iyi yorum yapan ve kızlar hakkında yorum yapmayı seven biriyim ama

artık kendin hakkında yoruma başlamışın tipini bilmem ama o dille evde kalırsın
  • Fotoşop (artık moda oldu bu laf)
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

artık kendin hakkında yoruma başlamışın tipini bilmem ama o dille evde kalırsın

bu dil nasıl.. kulağa hoş geliyormu ? evde kalmam dimi...?

" Kıroyum ama, Para bende !..huhahahaa "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 2 Mayıs 2006; 13:32:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habbit

Fotoşop (artık moda oldu bu laf)

• Yakısıklı olmak terimi!! aslında bu yüce rabbımız tarafından verılmıs bır armagan bır sans netıcede..ben mankenlık ve cast oyunculuk yapıyorum ve ısmını vermek ıstemedıgım bır ajansın sozlesmelı personelıyım..evet ılk basta bilalso kardesımın dedıklerıne katılıyorum cok şirin ve gülümseten durumlarla karsılasıyor ınsan :) ama onemlı olan bunu kibir ve abrtı halıne getırmemek aslında..herkeze her yasa her ınsana karsı iyi sefkatli centılmen ve kibar olmak lazım..yaslılara,sakatlara,ve kısacası cevremıze karsı sorumluluklarımızın bilinciden davranarak haraket etmelıyız..2 tur yakısıklı vardır..1.ci ornegımız bar dısko vs. gıbı yerlerden cıkmaz gunu bırlık yasar tek amacı eglence ıckı v.s dır.kızlara cok duskundur ve her gece bırılerının yanında olmak ıster..bu ornek tamamen çöp kutusuduır hıcbırseye yaramaz ınsan gorunumlu hayvan gıbıdır..2.cı ornegımız mulayım kendı halınde sakin ama yakısıklılıgını kotuye kullanmadan guleryuzunu eksık etmeden agırbaslı ,cevresıne cok bakmayan ve ALLAH korkusu tasıyan arkadaslardır.ıste bu kardeslerımız bu terımı sonuna kadar haketmıslerdır adam gıbı adamdırlar ve ajanslarda boyle bır grup ayrımıda vardır kısa zaman ıcınde herkez kendı gruplarını kurar ve dagılırlar..

sozun uzatmaya gerek yok hem yakısıklı hem adam gıbı adamsanız ve bundan emınsenız mesele yok..
    ama yok ben bır halta yaramam ama acayıp yakısıklıyım kardesım dehsetım ben dıyorsaanız ÖLÜN ABİ :)

sevgı ve selametle..
  • beni tarif etmene gerek yoktu
    quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

-YOLDA YÜRÜRKEN KÜÇÜKLÜ BÜYÜKLÜ ÇOĞU KIZ SİZE BAKAR...
    -BALKONDA OTURURKEN BALKONUNUZU GÖREN BALKONLAR GENELLİKLE HAREKETLENİR...
    -ACABA HANGİSİ DİYE KENDİ KENDİNİZE SORARSINIZ BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEZSİNİZ, ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE MÜSPET BİR YAPIYA SAHİPSENİZ ÇOĞUNA BAKMAZSINIZ BİLE, HAYANIZLA GURUR DUYARSINIZ...
    -ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNDE OKUYORSANIZ HEM ZEKİ HEM YAKIŞIKLI DERLER...
    -ARKADAŞLARINIZ SİZE İÇ ÇEKEREK BAKAR...
    -YOLDA ARKADAŞLARINIZLA YÜRÜRKEN ADRES SORAN KIZLAR GRUPTAN HEP SİZİ SEÇER...
    -BU İLGİYE ALIŞMIŞSINIZDIR, SİZİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLDİR AMA BİRGÜN KAYBETMEKTENDE ARA ---SIRA KORKARSINIZ(ÖZELLİKLE DEFRESİF ZAMANLARINIZDA)...
    -22 DEN SONRA TİPİNİZ DAHA BİR OTURUR HER YAŞA HİTAP EDERSİNİZ...
    -GÜZEL HANIMLARI OLAN ERKEKLER SİZDEN NEFRET EDERLER...
    -EĞER KİBİRLİ DAVRANIRSANIZ ÜSTÜNE BİRDE KARİZMA DA VAR DERLER...
    -ESPİRİLİ BİR YAPIYA DA SAHİPSENİZ ÇOĞU İNSAN SİZİ SEVER...

• güzel hortlatmışsınız tebrikler
  • nerden bulup çıkarıp hortlatırlar anlamam böyle numunelik konuları tebrik ederim gerçekten
  • abi bi herif daha vardı hergün bi konu açardı..

5 yaşında nasıldım 10 yaşında nasıldım 15 yaşında nasıldım 30 yaşında nolcam.Banane kardeşim Yani sırf popüler biri olmak adına yapılmış yanlışlıklar...Herkesi bu kategoriye sokmuyorum.Biri var anlar o zaten...
  • Beyler afbuyurursanız bizdede durumlar biraz değişik evin girişine tabela koyucam nerdeyse Çorumlu Şakir (Shrek) diye!
  • ulan bize ne elalemin yakışıklılığından.hayır işin garip tarafı birçok insanın uğrunda ölüm diyetleri yaptığı,psikolojisini bozduğu bir görünüşü neden sorun ederler anlamıyorum.ama insanoğlunun kontrol edemediği lanet bir düşüncesi var.her ne kadar birçokları bunu kabul etmesede güzel insanlara karşı daha çok tolerans daha çok yakınlık gösteriliyor.örneğin ayda 1/2 kez gördüğüm babam başta olmak üzere çevremdekilerin bir çoğunun ben kilo verip,saç,sakal ve kıyafetlerime ekstra özen gösterdikten sonra bana olan yakınlıkları arttı diyebilirim.tabii böyle olduğunu söylesem kimse kabul etmez.ama bu bir gerçek.tabii kimsede art niyet aramıyorum.maalesef insanoğlu bu hareket,düşüncesininin farkında değil..satış elemanlarınında prezentabl olması şartıda bu bktan davranışımızdan geliyor.
  • erkeğin çirkin makbuldür
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.