Şimdi Ara

Cok yakin siyasi tarih kitap onerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ozellikle 2000 - 2010 arasi turkiye siyasi diplomasi politik veya istihbarat tarihi hakkinda kitap onerisi olan varmi ? Son olarak gurkan zenginin hoca kitabini okudum , tavsiye ederim. Bunun paralelinede baska kitaplar da incelemek istiyorum.

Not : tr karakterler icin ozur dilerim, mobil yaziyorum.

• Hoca kitabını okuyorum ben de birkaç gündür, bitmek üzere. Ben de beğendim genel olarak. Ben de bu konuda tavsiyelere açığım.

Ahmet Davutoğlu'nun Stratejik Derinlik kitabını okumayı düşünüyorum, Hoca bitince. O biraz daha eski kalıyor ancak önemli bir kitap olduğu aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo
    Hoca kitabını okuyorum ben de birkaç gündür, bitmek üzere. Ben de beğendim genel olarak. Ben de bu konuda tavsiyelere açığım.

Ahmet Davutoğlu'nun Stratejik Derinlik kitabını okumayı düşünüyorum, Hoca bitince. O biraz daha eski kalıyor ancak önemli bir kitap olduğu aşikar.

Evet guzel ,bende herkese tavsiye ediyorum. Kesinlikle sikici degil , beni sardi kitap 3 gunde bitti. siyasi gerilim romani gibi okuyorsun. Akici ve sade de bir dili var. Stratejik derinlik de dedigin gibi onemli ama 2001 de basildi, benim okumak istedigim 2000 - 2010 donemi. Ayrica o kitap akademik teorileri ongoren bir kitap, ben daha cok arastirmaci gazetecilik bakisiyla uygulamalarin irdelendigi kitap ariyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 20 Mayıs 2011; 10:40:21 >
  • Emre Kongar'ın bu alanda bir çok kitabı var. Göz atmanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.