AYNI SORUNU YAŞAYAN VAR MI? 10 11 SAAT GÜNDE UYUMAK NEDİR YA. KEŞKE BEN DE 6 7 SAAT UYUYUP DİNÇ KALABİLSEM.. |
ÇOK UYUYORUM

-
-
Sen yine iyisin 12 saat uyuyup uykusuz uyandığımı bilirim. Multivitamin aldım enerji versin diye o da işe yaramadı. Pandemi falan olmasa doktor doktor gezip bu soruna çözüm bulacaktım artık hayatımı mahvediyor bu çok uyuyup uykusuz kalmak. -
15 saat uyuyorum
-
napcaz hocam ya 5 saat uyuyup süper değerlendirenler var gününü, benim günlerim çöp oluyor çöpp
-
Bize uygun uyku saatlerini bulacağız dostum başka çözüm olduğunu sanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: yasamagayretindeyimnapcaz hocam ya 5 saat uyuyup süper değerlendirenler var gününü, benim günlerim çöp oluyor çöpp
-
10 11 fazla gibi hocam azaltmayı düşünün bence 7 idealdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam zaten nasıl yaparım diye soruyo sjsndjss
Hocam uyku saati önemli ve alarm kur. Yatarken perdeyi kapatma sabah ışık gelince uyanırsın muhtemelen
pardon hocam yazmayi atlamisim snsmdnkcdk evdeki birine beni su saatte kesin uyandırın gibi bir sey soyleyecek ya da alarm uygulamalarini kullanacak aklima baska gelmedi
5 saatle günün yarısı çalışıp diğer yarısında 8 saate tamamlayabilirsin
7 saat üstü uyku sağlıklı değil bünyeden bünyeye oynayabilir ama bu 10 11 ciddi saatler, alıştırırsanız kendinizi daha dinç oluyorsunuz zaten gün 24 saat 10 11 saat uyuyunca ben günden hiç bir şey anlamıyorum şahsen
-
5 6 bence az ki ben de uyumayı seviyorum ama 10 11 de fazlaymış usta 8-9 ideal bence uykudan ödün vermek bütün günü çöp edebiliyor bazen 1-2 saatin hesabını yapmamak gerek
-
Sırf bu sebeple doktora gitmeyi düşündüm günde 10saat uyuyorum bıktım artık hayatımı aşırı verimsiz kılıyor yok mudur bir çözümü
Uyumadan 3-4 saat önce yemeyi içmeyi kesin bir de öyle deneyin hocam. Çok etkiliyor uyku kalitesini. Gün içinde de bol bol su için. Uyudukça uyumak istersiniz bu işin sonu yok ben de onuncu sınıfta aynı durumdan muzdariptim. Pandemi döneminde zor olsa da depresif bir ruh haline girmemeye uğraşın. Gün içinde kendinize de vakit ayırın. -
alarmy diye bir uygulama var ayarladiginda uygulamayi silemiyosun veya telefonu kapatamiyosun,haliyle sürekli alarm caliyor,barkod okutma falan ya da matematik islemleri var,onlari yapmadikca durmuyor,isine yarar diye düşünüyorum -
Pandemi öncesi 5 saat falan yetiyodu günlük ama eve gelince bu 10-12 saatlere çıktı. Hatta bazen 15 saat uyuduğumu bilirim. Konfor alanımın dışına çıkabilirsem bunun düzelebileceğini düşünüyorum -
9 saat uyuyorum ben de azalmış hali bu -
5 saat uykuyu övmek ve buna özenmek doğru gelmiyor bana. yapan ve hiçbir sıkıntı görmediğini söyleyenlere lafım yok, dikkat etmekte fayda var yine de.
evet fazla uyuyorsun, bunu yavaş yavaş düşürmeye çalışabilirsin. bence 7'nin altına çok inmemeye çalış. düzenli olarak 7,7.30 saat uyuyorum. arada 6 oluyor, 8 oluyor ama ortalama 7.30 saat uyurum ve gayet yeterli gelir.
kritik nokta yatış ve kalkış saatlerinin belli olması bence. yatış ve kalkış saatlerini düzene oturtunca alışıyor insan. 3-5 gün, 1 hafta alışma süreci yaşanabilir.
7-8 saat uyuyunca ölü gibi oluyorum diyorsan da uzman bir hekime görünmen gerekir. sağlıklı bir insana 7-8 saat yeterli gelir. ideal aralığı 7-8 arası görüyorum.
10 saat uyuyan ve buna alışmış bir insan da yavaş yavaş düşürerek 7-8 saatlere inebilir bence. d vitamini eksikliği; halsizlik, yorgunluk yapıyordu diye biliyorum. belki de d vitamini eksikliğiniz vardır. hekime görünmek gerek.
-
Kesinlikle gün bitiyor toparlamak lazımquote:
Orijinalden alıntı: generation z7 saat üstü uyku sağlıklı değil bünyeden bünyeye oynayabilir ama bu 10 11 ciddi saatler, alıştırırsanız kendinizi daha dinç oluyorsunuz zaten gün 24 saat 10 11 saat uyuyunca ben günden hiç bir şey anlamıyorum şahsen
En Beğenilen Yanıtlar

adam zaten nasıl yaparım diye soruyo sjsndjss |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X