Şimdi Ara

ÇOK UYGUN FİYATA ASUS A6VM NOTEBOOK VE ÇOK TEMİZ 15.4' LG-PHILIPS LCD PANEL VE NOTEBOOK PARÇALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, 3 Kasımda Yeni notebook almak için şu an kullandığım Asus A6vm notebookumu 250 tlden satışa çıkarmıştım, fakat sonra yeni notebook almayı ertelediğim için satışı da ertelemiştim, yarın bi notebook alma durumum oluştu o yüzden eski notebookumu acil satıyorum.

ÖZELLİKLERİ
    asus A6VM
    INTEL M 760 2.0 GHZ İŞLEMCİ
    2GB DDR2667 RAM
    80 GB SAMSUNG 5400RPM Hdd
    256MB GEFORCE GO 7300 EKRAN KARTI
    15.4" LCD PANEL (Yaklaşık 5 ay önce sıfır olarak değiştirildi (lg-philips))
    BLUETOOTH, 802.11G WIFI KABLOSUZ
    CARD READER 4+1. DVD-RW.

Bataryası 15 dakika civarı gidiyor, ben bataryası sökük halde masaüstü gibi kullanıyorum.
    Unreal Tournament 2004, Quake4, Doom 3, FarCry gibi zamanının en iyi hala da görüntüleri çok iyi olan oyunları full ayarlarda oynatabiliyor, fakat son zamanlarda ara sıra kitlenme problemi olmaya başladı (bazen 3-4 saat oyun oynuyorum kitlenmiyor, bazen açtıktan yarım saat sonra hiçbişey yapmasam bile kitleniyor, benim tahminim anakarttan, ramleri değiştirip test ettim değişmedi) bu sebepten notebooku komple 150 tlye satıyorum, eğer parça parça almak isteyen olursa da aşağıya parça fiyatalarını çıkarıyorum,

15.4" LG PHILIPS 30 PIN LP154WX4 WXGA(1280*800) LCD PANEL+ asus a6 için inverter (2sini yaklaşık 5 ay önce 170 tl ye sıfır olarak almıştım)
    ikisi toplam 90 tl

[80 GB SAMSUNG HM080HC 5400 rpm ide 2.5" 8m cache /b]notebook harddisk
    fiyatı 40 tl

LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N Dvd Yazıcı
    fiyatı 15 tl

1 GB BUFFALO Select Ddr2 667mhz notebook ram 10 tl
    1 GB Gingle Tech Ddr2 667mhz notebook ram 10 tl
    512mb Transcend Ddr2 667mhz notebook ram 5 tl

Asus A6vm için 19V 65 watt muadil adaptör (yaklaşık 5 ay önce 30tlye aldım)
    10 tl

Geriye kalan komple alt üst kasa (menteşeler v.b.)işlemci, anakart (yukarıda anlatıığım kitlenme sıkıntısının anakarttan olduğunu tahmin ediyorum açıkcası sıkıntıyı çözmek için uğraşacak vaktim de yok, o yüzden komple şekilde uygun fiyata veriyorum) yani yukarıda saydığım parçaların dışında kalan parçaları da 60 tl ye veriyorum

Ankara Keçiörende oturuyorum. Ankara içi olursa daha iyi olur. saygılarımla.

ÇOK UYGUN FİYATA ASUS A6VM NOTEBOOK VE ÇOK TEMİZ 15.4' LG-PHILIPS LCD PANEL VE NOTEBOOK PARÇALARI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stundmanmike -- 19 Aralık 2011; 22:46:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm attım cevap bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.