< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1636 -- 6 Ocak 2019; 1:26:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1636 -- 6 Ocak 2019; 1:26:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sülün Osman'ın çok sevdiğim bir lafı vardır:
" Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında, bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı ... Beni dolandırmaya kalkmayan tek bir kişiyi dolandırmadım." |
Çok kötü niyetlisiniz yahu. Benim bir ay önce kendileriyle bir alışverişim oldu. Daha arabayı üzerime alamadım gerçi kiralama süresi mi ne uzamış. Birkaç kere aradım abi biz seni ararız dediler aklın burda kalmasın diye sağolsunlar. Bekliyorum haber vermelerini.
|
Kimse gücümüzü test etmeye kalkmasın
![]() |
Sosyal medyayı saymazsak, ekşi sözlükten sonra genele hitap eden en büyük platform burası.
|
Donanmhaber bu kadar büyük mü ya ? etkili mi? adamlar malum siteden yayınlarını kaldırmış :)
|
Yurdumda bu filmler asla bitmez bazen düşünüyorum satanmı dolandırıcı yoksa muadil arabayı 25-30 bin tl aşağı kapatmaya çalışanmı
![]() Geçen akşam haberlerde vardı piyasası 90-95 bin olan arabayı eleman 60 binden ilana koyuyor çakma eksper raporuyla çiziksiz kusursuz çok acil ihtiyaçtan satılık diye, gün içinde arayan herkese araba kusursuz çok hastayım, çok borcum var ondan acil satıyorum bilmemne masalları her soranada farklı ildeyim çok arayan var gönder 500 TL kapora arabayı sana ayırayım güzel abim diyerek bir günde çuvalla çarpıyor milleti ![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 6 Ocak 2019; 4:53:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 6 Ocak 2019; 10:6:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|