Şimdi Ara

Çok uygun fiyata araba satıyorlar. Aman dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden comda a....... otomotiv ( tam ismini veremiyorum ararsanız kesin bulursunuz) adlı bir firma inanılmaz uygun fiyata bir sürü araç satıyor. Yalnız satış yöntemleri biraz farklı...
    Peşin parayla aracı görerek alamiyorsun. Önce yüzde 5 teminat yatıracaksın. Arabayı kiraladıkları müşteriden çağıracaklar. Satışı o şekilde yapacaklar.
    Hiç güven vermiyor. Google yorumları var dolandırıldiklarini iddia eden insanlar tarafından yapılan. Mutlaka düşen biri çıkabilir. Uyarmak istedim.

Not: kim olduklarını nasıl bulacağız diyen arkadaşlar için: 2017 ve üzeri dizel otomatikleri fiyata göre sıralatın. Mabadınız tavana vursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1636 -- 6 Ocak 2019; 1:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurdumda bu filmler asla bitmez bazen düşünüyorum satanmı dolandırıcı yoksa muadil arabayı 25-30 bin tl aşağı kapatmaya çalışanmı

Geçen akşam haberlerde vardı piyasası 90-95 bin olan arabayı eleman 60 binden ilana koyuyor çakma eksper raporuyla çiziksiz kusursuz çok acil ihtiyaçtan satılık diye, gün içinde arayan herkese araba kusursuz çok hastayım, çok borcum var ondan acil satıyorum bilmemne masalları her soranada farklı ildeyim çok arayan var gönder 500 TL kapora arabayı sana ayırayım güzel abim diyerek bir günde çuvalla çarpıyor milleti Haberlerde bir araya gelmişler ağlıyorlardı görmedikleri arabayı 30 bin ucuza kapatma ayağına dolandırılan tayfa yine insaflı 500 TL çarpmış
  • Aynı şey dikkatimi çekti benim de.

Ekspertiz raporu da var, avansını da yatır. Sonra su iç.

Bu ne bank?

"avans" bank olsun bu da :)

• Avans otomotiv adlı firma fiyatlar cidden anormal ucuz korkmadım değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şimdi baktım da ben cesaret edemem şahsen :)

• Aslında mantıken dolandırıcı olmamaları gerekiyor.

2015 Polo'yu 46.500 TL'ye satıyorlar.

2015 de bu arabanın sıfır fiyatı 65 bin tl idi.

2016 301'i 36 bin tl ye satıyorlar,

2016'da sıfır fiyatı 59 bin tl idi.

Bana mantıklı geldi ama türkiye piyasasına göre fazla ahlaklı geldi. Dikkatli olmakta yarar var.

Ekleme: Acaba mekanlarına gidip o sırada kirada olmayan bir arabayı almak istesek naparlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 6 Ocak 2019; 4:53:24 >
  • Dolandirici sistemi kurmus goz gore gore keriz avina cikmis ama burda konuylda yazan bazi arkadaslar isim verirsek mahkemelik oluruz korkusu yasiyor. Geldigimiz hale bak.

Avans filo- avance filo diye geciyor.

Sikayetvar da dolandirilan bazi kisilerin sikayetleri mevcut.

Abi kusura bakmayinda siz malmisiniz? İnsan sirf ucuz diye gozuyle gormedigi arabaya neden 5 milyar kapora gonderir?

Hadi tamam arabayi da verdiler diyelim, ya pert ciksa, motor sanziman da agir sorunlar olsa, ici disi bitik bi araba verseler?

Bu ne rahatlik arkadas. Millet araba alirken gider heryerine bakar inceler, biner bi tur atar vs yetmez bide ekspere sokar.

Neymis toplu aldiklari icin ucuza almislarda, teminat gonderince arabayi ayiriyolarmista. Sanki bakkala ekmek ayirtiyonuz.

'' Ben piyasadan ucuz satiyorum yea..
    +neden?
    - zamaninda toplu aldigim icin ucuz aldim kardesim, atesle bi 5bin sariyim sanada bi range rover gasteye.
    +Prayi gonderdim kardesim.
    -......
    'ARADİGİNİZ NUMARA KULLANİLMAMAKTADİR'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 6 Ocak 2019; 10:6:53 >

• bizim insanımıza müstehak. kendini herkesten akıllı sanıp, herkesten ucuza mal alma hevesi yüzünden kaç kişi dolandırıldı ama kimse bu uyanıklığından vazgeçmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik, uçuk bir araba almak ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sülün Osman'ın çok sevdiğim bir lafı vardır:

" Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında, bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı ... Beni dolandırmaya kalkmayan tek bir kişiyi dolandırmadım."
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sülün Osman'ın çok sevdiğim bir lafı vardır:

" Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında, bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı ... Beni dolandırmaya kalkmayan tek bir kişiyi dolandırmadım."

Olayın özü bu.

Benim çevremde de ne zaman piyasanın çok altında fiyatla araba alma meraklısı birisi olsa kandırılmıştır.

Uzun lafın kısası

Cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın arkadaşlar, her arabanın fiyatı 3 aşağı 5 yukarı bellidir daha uyguna bulursanız vardır bir illeti.

• Sanırım firmanın sahibindendeki mağazası kapanmış baktımda göremedim gece baktığımda vardı bir sürü ilanları
  • Bu ülkenin kerizi bitmez. Bu yüzden malum sitenin ilanlarının %70 i sahtekarlık üzerine kurulu. Devletin acilen el atması lazım.

• Gormeden incelemeden araba almak mı? O ne cesaret oyle

• bi de Hakkımızda kısmında yazdığına göre 40 yıldır bu sektördelermiş

• Birazdan fake hesaplar damlar buraya ben aldım çok memnunum mesajlarıyla

Daha önce de konu açıldı bu dolandırıcılar hakkında. Ofisleri bile yok. Photoshop'la bi dükkanın önüne araba koyup tabela yapmışlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü niyetlisiniz yahu. Benim bir ay önce kendileriyle bir alışverişim oldu. Daha arabayı üzerime alamadım gerçi kiralama süresi mi ne uzamış. Birkaç kere aradım abi biz seni ararız dediler aklın burda kalmasın diye sağolsunlar. Bekliyorum haber vermelerini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanmhaber bu kadar büyük mü ya ? etkili mi? adamlar malum siteden yayınlarını kaldırmış :)
  • Fırsattan geç haberim oldu.

Neyse, kısmet başka dolandırıcılara artık. :)
  • Araba almadan önce okuyabilirsiniz:
    www.bizesoral.com
    Araba Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
    https://www.bizesoral.com/2018/08/araba-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler.html

• bilirsiniz mahalle dlandırıcıları vardır, akşama kadar kahvede otururlar, arada bir işe çıkıp 3-5 dolandırırlar.
    İşte onların söylemi şudur;
    Biz kimseden zorla para almayız, kendi elleri ile bize verirler. Bizim yaptığımız tek şey, bize elleri ile vermelerini sağlayacak bir senaryo
    oluşturup, onu oynamaktır.İnandırıcı oynarsak , parayı kendi elleri ile bize verirler.

İşte bizim milletimiz kendisini çok akıllı sandığı için karşısındaki herif salak , 10 liralık malı 5e kapatacağım derken, elindeki 5ten oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal85

Donanmhaber bu kadar büyük mü ya ? etkili mi? adamlar malum siteden yayınlarını kaldırmış :)
    Sosyal medyayı saymazsak, ekşi sözlükten sonra genele hitap eden en büyük platform burası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.